Witam mam problem z zablokowaną stacyjką w mojej O2, zaczeło się dość ostro tzn z dnia na dzien stacyjka poprostu się zacieła, pierwszy pomysł to CX i delikatnie pomogło jednak bardzo ciężko pracowała, ale dzisiaj zaciela się na amen jest tak że kierownice bez problemu mogę odblokować a blokuje się w momencie gdy ma przeskoczyć na zapłon i już nic nie pomaga ruszałem kierwnicą smarowałem i nic, i tu pytanie troszkę poczytałem w necie i oddam stacyjkę do pod szlifowania zacinającego się mechanizmu, tylko tak czy muszę wyjąć CAŁĄ KOMPLETNĄ stacyjkę czy wystarczy tylko to? https://www.youtube.com/watch?v=LvsEvxzZkZk Dzięki za rady
Zblokowana stacyjka O2
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
mirek010 zapraszam do lektury i zadawanie pytań w wątkach już istniejących, zanim założymy temat warto sprawdzić czy już nie istnieje podobny - pozdrawiam i zamykam.
Tu piszemy TYLKO o problemach i usterkach oraz zadajemy pytania jak sobie z nimi poradzić. Stuki, hałasy, utraty mocy, awarie, defekty, itd.
Cześć, Octavia II 2006 po przekręceniu kluczyka zatrzymuje się on po ok 45 stopniach nie da się włączyć zapłonu ani tym bardziej zakręcić
Tu piszemy TYLKO o problemach i usterkach oraz zadajemy pytania jak sobie z nimi poradzić. Stuki, hałasy, utraty mocy, awarie, defekty, itd.
-
Komentarz