No i właśnie nie wiem czy by pasowały w tym kolorze do szarego antracytu lepsze byłyby w czarnym macie chyba.
Będzie pasowało. Czarny mat za bardzo by się zlewał z oponą i optycznie byłaby mniejsza felga.
U mnie na szarym antracycie tak wygląda falga w podobnym kolorze co lakier. Co prawda to jest 18".
Zamieszczone przez Andrzejek
zdecydowałem się na dotz freeride peak w rozmiarze 7x16" et 35
IMO strasznie słaba ta felga. Już bym wolał znaleźć kolejny komplet Dezentów.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
marpol, też o nich myślałem, ale opony raczej na szałowe nie wyglądają, do tego jedna z nich jest nieprzyjemnie przycięta, to imo lepiej kupić same felgi, za 1200 znalazłem ładne i do tego nowe opony ewentualnie inne używane z pewnego źródła
Od siebie zapytam, jak widzicie felgi z linka poniżej na srebrnej O2 kombi
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Mr0czny,
byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś znalazł czas na spojrzenia na nie. Mam świadomość, że opony do wymiany, ale kusi mnie ta cena za Pegasusy, o ile faktycznie nie mają żadnych rysek i uszkodzeń, jak deklaruje sprzedawca.
Zastanawiam się nad zmianą felg i nie wiem co wybrać, generalnie bardziej jestem skłonny na 16 cali, obecnie mam 15 i opona 195, troche słabo się na tym jeździ, szczególnie przy starcie spod świateł. Zastanawiałem się nad 17 cali ale ceny dobrych opon są zbyt wysokie.
A takie felgi mi chodzą po głowie:
Rial Como
troche słabo się na tym jeździ, szczególnie przy starcie spod świateł
... a więc 225/45R17, załatwi sprawę, zdecydowanie poprawi przyczepność plus wirus motorowni :diabelski_usmiech conan, zaproponuję (i zarazem się pochwalę ) takie:
Zastanawiam się czy malować na czarno czy zostawić srebrne. Jeżeli będe malował to użyję plasti dipa więc szybko będę mógł wrócić do stanu pierwotnego.
Zdjęcia z przymiarki.
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Wszelakie wieloramienne czy szprychowe odpadają, tak samo jak w kolorze czarnym lub innym dziwacznym. Tylko srebrne, to tylko skoda octavia a nie jakaś sportowa bryka. Rozumie że ET między 40 a 50 będzie ok ?
Ja mam RAL 650 kolor ciezko powiedziec jaki, troche zloty,troche zielonkawy cos ma z gun metalu ale jezeli chodzi o syf z klockow genialny tylko troche blask ginie i czesto.... po umyciu ale byly brudne.
Nie wiem jak do czarnego ale mi do srebrnego pasuje fajnie, jesteś z Lublina możesz podjecha looknac na zywo
Wszelakie wieloramienne czy szprychowe odpadają, tak samo jak w kolorze czarnym lub innym dziwacznym. Tylko srebrne, to tylko skoda octavia a nie jakaś sportowa bryka. Rozumie że ET między 40 a 50 będzie ok ?
Jaki masz budżet tak w ogóle? Te co pokazałeś 16" to będzie kiepsko wyglądało. zepter00 wrzucił naprawdę fajne felgi.
Z drugiej strony jak masz zmieniać na coś słabego to nie rób wcale lub jeszcze raz przemyśl 17" i opony 205/50/17 - nie są dużo droższe o ile w ogóle od 16" czy 225/45/17.
Skoro to tylko Skoda i nie sportowa to takie opony w zupełności wystarczą, ba nawet nie wykorzystasz ich potencjału:
Z tych dwoch brał bym Enzo H, wszelkie takie jak te PLW b700 wymaja dużej dokłądnosći i czasochłonnośći w myciu miedzy tymi ramionami, jeden z domowych samochodów ma takie https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...4Orut3NS5jorNf domycie ich naprawdę wymaga czasu
Natomiast jeżeli chodzi o opony szukał bym raczej w 17` 225/45 a nie 205/50 często i gęsto są sporo tańsze a i auto inaczej się prezentuje
Boje sie w ogole malowac zeby optycznie nie wygladaly na mniejsze, co innego jakby to byly 18. Chyba jednak psikne je plastidipem i w razi co szybko bede mogl wrocic do ori.
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Jaki masz budżet tak w ogóle? Te co pokazałeś 16" to będzie kiepsko wyglądało.
zepter00 wrzucił naprawdę fajne felgi.
Z drugiej strony jak masz zmieniać na coś słabego to nie rób wcale lub jeszcze raz przemyśl 17" i opony 205/50/17 - nie są dużo droższe o ile w ogóle od 16" czy 225/45/17.
Skoro to tylko Skoda i nie sportowa to takie opony w zupełności wystarczą, ba nawet nie wykorzystasz ich potencjału:
Może i kolega zepter00 pokazał fajne ale mi nie leżą, każdy ma swój gust. Tak samo jak malowanie felg na czarno czy tam w inny podobny kolor mi się nie podoba.
Z tych wszystkich felg to rial como mi się bardzo podoba .
Opony typu sava czy barum odpuszczę ze względu na ich hałas podczas jazdy ( przetestowane na drugim aucie) raczej skusze się na coś typu uniroyal rainsport3.
A czemu 16' taki kompromis między 15 a 17
Komentarz