dudek_t, rozmiar 205/50/17 mam w świadectwie homologacji, więc nie widzę problemu abyś takie oponki kupił. Będzie komfortowo i zanotujesz mniejsze spalanie a ładna 17'' znacznie poprawi wygląd auta

Jedyne, co mnie zaniepokoiło, to na nierównościach, bardzo bujało mną na siedzeniu, autko, jakoś dziwnie się zachowywało, by może w wyniku innych ruchów kierownicy, niż przy poprzednim ogumieniu, hmm.. To najbardziej mnie niepokoi i ciekawi. Natomiast jazda gładką powierzchni w zakręcie rewelacyjna
jak zrobię 300 km testową trasą to przeanalizuję spalanie. Aha, jakoś nie odczułem w ogóle dyskomfortu w związku z twardością, nawet celowo zaliczałem studzienki, by zobaczyć jakąś swoją i autka reakcje i nic takiego nie odnotowałem
No i nie ma przy starcie buksowania, a w zimowych Dębicach, przy niewielkim gazie, od razu się pojawiał uślizg.

, nie ma to jak dobry lans, każde spojrzenie na moją kochankę powoduje szybsze bicie serca (tłoków też :szeroki_usmiech ) a tym czasem nie ma co zamulać tematu
, każdy zakłada co mu leży, a odczucia są naprawdę indywidualne u każdego z nas. 

Komentarz