Kolega jeździł jako drift taxi po torze na Niskich Łąkach we Wrocławiu - woził gostków z forum A3. Załatwili mi numerek (gostki z A3 mieli przejazdy na czas) i zaliczyłem kilka darmowych przejazdów po tymże torze - miałem przyklejoną na maskę kamerę i kręciłem zmagania kolegi
Niskie Łąki - to stary tor dla gokartów, ale było spoko Moje przeguby dostały po dupie i teraz bardziej stukają:P wychodząc z zakrętu dwójka była przed granicą 2 tys obrotów (zero mocy) więc jedynym wyjściem żeby nadążyć za 350KM Nissanem 200sx było kopanie po sprzęgle :twisted:
Uff - to dobrze :-) Kupiłem felgi na Alledrogo - w opisie widniało, że są to felgi 6,5J, a na felgach jest 6J. Ale skoro będą pasowały - to "kamień z serca" :-) Dzięki za info !!!
I teraz nie wiem, czy wymieniać na 6,5J, czy pozostać przy tych, które dostałem...?
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Czyli zostawiam 6J. Mam nadzieję, że węższa felga nie będzie wpływała na osadzenie opony zimowej i możliwość jej samodzielnego "zejścia" z felgi... :|
[ Dodano: Sro 19 Paź, 11 12:28 ]
Okazuje się, że do O2FL pod opony 16" - jeżeli chodzi o stalówki - podobno powinny być felgi 6J :-). Przynajmniej tak wynika z katalogu...
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Maicroft, na takich felach pomyka mój szwagier już drugi sezon (tylko że nie ma czarnych a te srebrne) i jest bardzo zadowolony. Pasują praktycznie do każdego auta i są wytrzymałe.
[ Dodano: Pią 21 Paź, 11 22:24 ]
Czy istnieja felgi stalowe "strukturalne" takie jak do Opla, o rozstawie 5x112, które da sie zalozyc do O2FL? Ktos sie z takimi spotkal?
Komentarz