Chińskie lusterko to ciul, ale felgi... i to jeszcze ludzie świadomie kupją, na to powinni diagności na przeglądach zwracać uwagę. Na alle ciężko się przebic w poszukiwaniu firmowych felg, pełno nowych17,18 za pół darmo z kapselkami marki
:evil:
Z dotychczasowych ustaleń wynika, że oprócz - najprawdopodobniej kilku tysięcy - indywidualnych odbiorców, w niektórych przypadkach lewy towar mógł trafiać także do autoryzowanych stacji.
Witam,
Koledzy przymierzam się do zakupu alufelg do opony zimowej w rozmiarze 15" zdecydowałem się na markę ATT , nie wiem jaki wzór wybrać z pośród 540 , 550 , 590 czy 680 kolor nadwozia to Platin.
Proszę o pomoc w wyborze .
Witam,
Koledzy przymierzam się do zakupu alufelg do opony zimowej w rozmiarze 15" zdecydowałem się na markę ATT , nie wiem jaki wzór wybrać z pośród 540 , 550 , 590 czy 680 kolor nadwozia to Platin.
Proszę o pomoc w wyborze .
Napiszę kilka słów jak się jeździ na 225/40/R18 (moje poprzednie 195/65/R15)
Podczas jazdy odczuwalny jest ich dźwięk, taki jakby mocno napompowanej piłki. Są głośniejsze, słychać jak się toczą. Jadąc autostradą nie ma efektu bujania w pionie i poziomie, samochód zdaje się być przyklejony do drogi. Mijanie przy dużych prędkościach tirów jest nie odczuwalne, nie ma tego efektu odbicia powietrzem przy którym trzeba było oburącz trzymać kierownicę. Układ kierowniczy zrobił się twardszy, nie znosi auta, nie trzeba korygować toru jazdy. Zakręty to czysta przyjemność, czuć położenia samochodu na łuku w każdej chwili, wchodzi jak po sznurku. Zębów raczej sobie nie powybijam, faktycznie bardziej czuć drogę czy jest szorstka czy gładka. Dziury omijam :-)
Nie żałuję, fajnie się jeździ. Polecam :-)
zajebiste piekne felgi , jak dla mnie najladniejsze do kombi
Koledzy, wiem że zaraz będzie opr że nie używam Szukaj'a ale wierzcie mi używałem i nie znalazłem.
Poszukuję foty Octavii II RS (najlepiej Combi) ale na felgach 16". Po prostu szykuję się na zimę i rozpatruję opcję między 17" a 16". Oczywiście druga opcja bardziej ekonomiczna ... Jakby ktoś podżucił fotkę, będę wdzięczny ...
Poszukuję foty Octavii II RS (najlepiej Combi) ale na felgach 16". Po prostu szykuję się na zimę i rozpatruję opcję między 17" a 16". Oczywiście druga opcja bardziej ekonomiczna ... Jakby ktoś podżucił fotkę, będę wdzięczny ...
Lepiej sprawdz, czy ci sie hamulce zmieszcza do 16 felg...
dzięki hotrain Nie jest tak źle, a opony zimowe tańsze niż 17". Tylko teraz Tippo zasiał w mym sercu ziarno niepewności z wielkością hamulców i felg 16". Ktoś zakładał taki komplet ?
duchpl, spokojnie, jeśli nie masz tarcz minimum 345 mm to 16" wejdzie. Inna sprawa, czy Ci to przeszkadza czy nie, ale ja po jednym sezonie i 2 tygodniach drugiego przesiadłem się z 16" seryjnych na 17" i nie narzekałem wcale na komfort i właściwości jezdne, także pomyśl jeszcze, szukaj dobrze opon bo okazje się zdarzają, ja kupiłem swoje koła z oponami 7 mm za całe 1900 PLN
Tarcze mam ori więc mnie uspokoiłeś. Co do wyboru to fakt, mam jeszcze czas. Lato mam na 18" także wiem że 17" na zime było by lepsze, zwłaszcza że jeżdże tylko tak naprawdę po błocie pośniegowym po mieście.
Komentarz