Zamieszczone przez rado84
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez slawoj78Sam program po podłączeniu do sieci nie pobiera aktualizacji. W opcjach lepiej jednak wyłączyć funkcję aktualizacji.
Zatem w przypadku klona najlepiej mieć całkowicie offlajnowy komputer albo wręcz odinstalowany VCDS na czas korzystania z sieci.
Komentarz
-
-
Panowie, poradźcie bo też jestem świeży w temacie. Czy tym kabelkiem http://www.aliexpress.com/store/prod...221560621.html podłącze swoje dwie Octavie I po FL 2003 ASV i II przed FL 2008 BXE z "zielonym wyświetlaczem"? Widzę, że trzeba się tam rejestrować, czy nie posiadając karty kredytowej uda mi się kupić robiąc zwykły przelew?Kupię radio STREAM MP3 do O2
Komentarz
-
-
Odpowiem tylko na drugie pytanie
Zamieszczone przez czmiel_tWidzę, że trzeba się tam rejestrować, czy nie posiadając karty kredytowej uda mi się kupić robiąc zwykły przelew?
Komentarz
-
-
Polecam zamawiać u sprzedawcy,którego mi polecono na poprzedniej stronie.Kabelek doszedł,wszystko w porządku,czas przesyłki - 9 dni. Już mam za sobą "pro" kodowanie halogenów jako dzienne i usunięcie dodatkowego ruchu wycieraczek. :P :P
Tylko trochę błędów wyszło na auto-scanie,muszę poszukać na forum może już coś o nich pisaliście
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czmiel_tPanowie, poradźcie bo też jestem świeży w temacie. Czy tym kabelkiem http://www.aliexpress.com/store/prod...221560621.html podłącze swoje dwie Octavie I po FL 2003 ASV i II przed FL 2008 BXE z "zielonym wyświetlaczem"?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czmiel_tPanowie, poradźcie bo też jestem świeży w temacie. Czy tym kabelkiem http://www.aliexpress.com...2221560621.html podłącze swoje dwie Octavie I po FL 2003 ASV i II przed FL 2008 BXE z "zielonym wyświetlaczem"? Widzę, że trzeba się tam rejestrować, czy nie posiadając karty kredytowej uda mi się kupić robiąc zwykły przelew?
Komentarz
-
-
Ok. Mam juz kabelek 12.12. Soft zainstalowany natomiast w tescie mam wciaz na obu K zwarcie fo masy i czy kabel podpiety jest do auta czy nie to caly czas ten sam komunikat. Akurat nie mam jak sprawdzic na drugim aucie ale czy moze to byc wina, ze fabryczne radio zostalo zastapione innym? W fabrycznym szla kostka od sterowania z kierownicy w tym momencie kostka jest niepodlaczona do niczego?
EDIT: Sorki za zmieszanie ale podłączyłem jeszcze raz w garażu i zaczęło działaćKupię radio STREAM MP3 do O2
Komentarz
-
-
cześć Panowie
chciałem podpytać, który dokładnie ten kabelek mam kupić, bo pod tym linkiem 12 kabelków
pytanie nr 2 to powiedzcie mi, czy za pomocą tego kabelka i programu jestem w stanie zmienić np. obroty biegu jałowego, wyłączyć dodatkowy ruch wycieraczki, odczytać oryginalny przebieg i takie bardziej zaawansowane operacje ??
dzięki z góry i pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _Tomekcześć Panowie
chciałem podpytać, który dokładnie ten kabelek mam kupić, bo pod tym linkiem 12 kabelków
pytanie nr 2 to powiedzcie mi, czy za pomocą tego kabelka i programu jestem w stanie zmienić np. obroty biegu jałowego, wyłączyć dodatkowy ruch wycieraczki, odczytać oryginalny przebieg i takie bardziej zaawansowane operacje ??
dzięki z góry i pozdrawiam
Komentarz
-
-
A wersja oprogramowania 11.11.5 PL wystarczy do konfiguracji ww. rzeczy czy też będzie potrzebna 12.12 ??
[ Dodano: Sro 11 Lut, 15 20:49 ]
Zakupiłem kabelek - z problemami ale działa.
Mam do was pytanie - potrzebuje się dostać do miejsca gdzie mogę zmodyfikować obroty silnika - trzeba tam się przekopać przez autoryzację - próbowałem kod 12233, ale niestety odrzuca - czy ma ktoś listę kodów która można zastosować ??
Komentarz
-
-
Zakupiłem kabelek 12.12 w Chinach i przyszedł jakby był wysłany z sąsiedniej poczty Byłem pod silnym wrażeniem i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie brak czy też nieaktualny plik ROD. Podpowiecie co z tym można zrobić?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40Zakupiłem kabelek 12.12 w Chinach i przyszedł jakby był wysłany z sąsiedniej poczty Byłem pod silnym wrażeniem i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie brak czy też nieaktualny plik ROD. Podpowiecie co z tym można zrobić?Był: Nissan Almera, 2001 rok
VW Passat, 1999 rok
BMW 318 iT, 2000 rok
Jest: Skoda Octavia, 2009 rok
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez thomashWitam, może ktoś z was polecić jakiś konkretny kabel do octavii II 2005r ? Najchętniej z allegro, ale tam nie mogę znaleźć niczego z VCDS w opisie, są jedynie kable vag obd2 + can.
Komentarz
-
Komentarz