Ja zainstaowałem na Win 7 i jest ok. Uruchamia się. Najpierw podłącz kabelek potem odpalaj program. Ewentualnie spróbuj uruchomić z uprawnieniami admina. Prawy przycisk myszy i uruchom jako admin.
VCDS 15.7
No i jestem po pierwszym podpięciu.
Znalazłem 3 błedy. 2 świec żarowych, tydzień temu skasowane te same :/ i "Function Limitation due to Under-Voltage" prawdopodobnie związne z kiepsą kondycją mojego AKU.
Mam jednak pytanko. W trakcie podglądów i logów statycznych czasami kabelek migał na czerowno, wie ktoś o co kaman?
Panowie, bo już zgłupiałem. Mam zamiar zamówić na aliexpress VCDS 15.7.0. Trochę dolar wysoko stoi ale trudno. Czy będzie można tym kodować samochód czy nie. Czy obsługuje CODING I LONG CODING. Ja ma Octavię II z 2006 roku elegance. Wiem że wystarcza tańszy w wersji 12 ale z czasem auto zmienię na nowsze i kabelek mi się przyda na dłużej.
Maly745, Jestem zainteresowany zakupem tego kabelka. Mam już dwa z dalekiego wschodu ale potrzebny chociaż jeden DZIAŁAJĄCY. Proszę podać cenę i sposób dostawy.
Panowie wiem,że temat już był,ale nie mogę go wyszukać-
czy mogę być podpięty VCDS-em pod internet jak mam wyłączoną aktualizacje vcds-a
"Do not check for updates"
Komentarz