Może ktoś z naszych forumowych ASOwników mógłby coś taniej załatwić?
Chociaż koszty wysyłki pewnie zjedzą różnicę...
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
A dekielki do aluśków, ktoś już podpasował :?:Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
ged, ile ma oryginał tył tez 90mm, jeżeli nowy ma 85mm to wychodzi po 2.5mm na stronę więc tragedii nie powinno być i znaczek też powinien przypasować?
Zostaw komentarz:
-
-
No to dzięki - gdzieś już czytałem na forum o tym, ale myślałem, że tylko na tylnej klapie jest tak mocowane, a tu na grillu też. OK, jak kupię to dam znać i może zdjęcie zrobię.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZamieszczone przez gedCzy możecie mi powiedzieć w jaki sposób mocowane jest logo w ramce grilla w OIIFL? Da się to tak zdjąć, że w razie gdyby nowe logo nie podpasowało to mogę wrócić do starej wysłużonej kury?
Zostaw komentarz:
-
-
Tak koledzy i koleżanki - czarne z chromowaną kurą. Mocno wypukłe.
Przy okazji taka mała refleksja - ciekawe ile kasy designerzy zgarnęli za nowe "stare" logo po tuningu. Przypomina mi się rewitalizacja znaczka PKO - jaka kasa poszła na zmianę kropki-monety z niebieskiej na pomarańczową to szkoda słów... Ale to tak offtopicznie.
Nowe logo wygląda o niebo lepiej niż stara zielona kura. Czy możecie mi powiedzieć w jaki sposób mocowane jest logo w ramce grilla w OIIFL? Da się to tak zdjąć, że w razie gdyby nowe logo nie podpasowało to mogę wrócić do starej wysłużonej kury?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZamieszczone przez gedDzisiaj miałem okazję zmierzyć - przód powinien pasować do O2 - średnica mierzona miarką zwijaną wynosi 90mm. Tył raczej nie podejdzie - średnica około 85mm.
Zamawiam przód w czwartek to zobaczę czy mi podejdzie.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj miałem okazję zmierzyć - przód powinien pasować do O2 - średnica mierzona miarką zwijaną wynosi 90mm. Tył raczej nie podejdzie - średnica około 85mm.
Zamawiam przód w czwartek to zobaczę czy mi podejdzie.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedMa już ktoś nowe logo?
[ Dodano: Sro 18 Kwi, 12 22:06 ]
Byłem dziś w ASO. Nie mieli jeszcze na placu Citigo z nowym logo, ale można już kupować do niej części. Pan w dziale części nie zna średnicy logo z Citigo z przodu. Tak więc zamówiłem logo na przód z Citigo. Koszt 51 zł. Ma przyjść najwcześniej jutro a najpóźniej we wtorek. Czekam więc z nadzieją że będzie pasowało
Można też zamawiać obudowę airbagu kierowcy z nowym logo. Gdzieś na forum widziałem toturial jak wymienić obudowę poduszki.
Zostaw komentarz:
-
-
mam znajomego w aso, może coś skombinujemy :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Logo będzie dostępne w Polsce dopiero po wprowadzeniu do sprzedaży nowych modeli aut.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedNo i się doczekali. Teraz trzeba wymiary obczaić i zamówić. Kto pierwszy zrobi moda z nowym logo daje cynka jak to zrobić:-)
Logo na poduszce też by wymienił.
Zostaw komentarz:
-
-
W etce są te loga nawet z ceną 47,82zł/szt.
Przód 1ST 853 601/739 lub 1ST 853 601A AUL
Tył 1ST 853 630 FXC lub 1ST 853 630A AUL
Niestety o wymiarach nic nie ma. Panowie, jeżeli pasują, my musimy je mieć :diabelski_usmiech
Wysłałem zapytanie do jednego z ASO.
Zostaw komentarz:
-
-
ostatnio jeszcze nie było ale pisał że jak bedą to w ciemno je bedzie brał bo zainteresowanie jest spore
Zostaw komentarz:
-
-
namo, prościej będzie się zapytać misiek^wro, czy są już dostępne
Zostaw komentarz:
-
-
Nawet ładne te logo, sam bym se wziął do swojego kombiaka
Panowie a skąd niby mam wziąźć wam wymiary? :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
zawsze mozna wydrukowac, papier obkleic tasma i jezdzic z papierowymmoj ojeciec tak zrobil jak mu ukradli znaczek a dziura paskudnie wygladala;p
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez namochyba pojadę do Czech na weekend ze śrubokrętem :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Guest replied1ST853601 <- numer loga z przodu maski
Ucieszyłem się jak znalazłem to zdjęcie na FB.
[ Dodano: Pią 04 Lis, 11 11:27 ]
chyba pojadę do Czech na weekend ze śrubokrętem :-)Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Zapodałem panowie update etka 7.3 do skody 416 i już jest model Citygo.
1ST853601 <- numer loga z przodu maski :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZamieszczone przez BiszczuTrochę trzeba będzie poczekać,żeby kupić nowe logo
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: