Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
W Wawie też mamy ASO, gdzie mamy 10-15% rabatu na hasło OCP.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedCóż to za ASO? Jakby kupił Citigo dziś i niechcący zawadził o bramę przy wyjeździe z ASO to na kiedy by naprawili samochód? Na za miesiąc bo logo nie ma?
Zostaw komentarz:
-
-
no to masz wypas z tym ASO :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZamieszczone przez alxxxAle do cen zawsze na miejscu już dostaje 10-15% zniżki...
Zostaw komentarz:
-
-
a ja dzwoniłem do ASO.. i mi gość powiedział, że miesiąc temu dla siebie zamówili na próbe żeby zobaczyć jak to logo wygląda i do tej pory nie dostali :P Dekielki do felg mówił, że przychodzą bez problemu a loga nie. Dekielki mi powiedział 32zł/szt a logo na przód (80mm) coś 50zł. Ale do cen zawsze na miejscu już dostaje 10-15% zniżki...
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedBiszczu, aś dowalił z tym watermarkiem :shock:
Zostaw komentarz:
-
-
na razie mieli jedną sztukę logo jest większe od ori wychodzi na grillu większe ale w środek daję się grubszą taśmę podwójną i ładnie się trzyma 2 sztukę będę miał za tydzień jak sprowadzą,
a teraz fotka po zrobieniu tył za tydzieńZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
krisoctav piknie ku..a piknie!!!
Powiedz brałeś tą przednią x2 do wozu?
Jeszcze nie byłem w mieście ale nie mogę już się doczekać jak zamówię...
Zostaw komentarz:
-
-
krisoctav, w połaczeniu z chromowanym otokiem grilla wygląda super
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedkrisoctav, no i zajebiście
Zostaw komentarz:
-
-
nowe logo dostępne w salonie 49 pln
i tak by wyglądało po montażu
pyt fajnie czy nie czekam na opinie bo na razie tylko przyłożyłem
Zostaw komentarz:
-
-
namo, ok. dzieki. teraz czekamy na nowe logo i do dzieła. Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedOby odkleić logo bez zbędnego "rwania" bierzemy żyłkę wędkarską. Podkładamy pod logo i "piłujemy". Tym sposobem odcinamy logo od podłoża, potem usuwamy resztki kleju i odtłuszczamy rozpuszczalnikiem przed przyklejeniem nowego.
Zostaw komentarz:
-
-
czy macie jakiś sprytny sposób na odklejenie starego logo , tego z przodu, jak on jest tam mocowany ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez alfeeahmed799, casuper, przednie
Ja też montuję jak tylko zajadę do ASO to zamawiam i będzie super wyglądało u mojej eLKi.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedRaczej, tak
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: