Nowe logo Skoda

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• bohen
    odpowiedział(a)
    Te nowe logo do kluczyka ma numer 3T0 837 891 A.

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Samo to male logo tez bedzie do kupienia jak mysle. Trzeba w ETCE poszperac.

Zostaw komentarz:

• 2.0-16v Michał
    odpowiedział(a)
    http://allegro.pl/kluczyk-scyzoryk-s...296264189.html do kompletu

Zostaw komentarz:

• koleś
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez remig
    Tylko kto to wymienia wszyscy się boją...jednak to air bag...
    Ja to robię. Operacja jest 100% bezpieczna. Robiłem to już kilka razy.

Zaślepka z nowym logo niestety nie ma chromowanego paska.

Zostaw komentarz:

• remig
    odpowiedział(a)
    Tylko kto to wymienia wszyscy się boją...jednak to air bag...

Zostaw komentarz:

• maxpaynemm
    odpowiedział(a)
    Ci co mają kiery od FL mogą zmienić obudowę airbagu od citigo

Niestety nie ma z srebrnym podkreśleniem przed FL niestety nie mają na razie alternatywy

Zostaw komentarz:

• tomek_poznan
    odpowiedział(a)
    ztcw to wszystko sie da wymienic, tlyo kup gdzies sama obudowe poduszki skoro nie wystepuje to jako czesc zamienna.

Samego logo nikt nie wymienia bo w razie W nikt nie chce miec kury na gebie do konca zycia...

Zostaw komentarz:

• remada
    odpowiedział(a)
    no nikt nie pisze o logo z kierownicy..panowie co jest? Dzwoniłem do 3 serwisów skody i jedni twierdzą że zaślebka poduszki air z kierownicy jest wymienialna drudzy że nie. Niezależni mechanicy nie mają o tym pojęcia. Gość co sprzedaje zaślepki poduszki z nowym logo niby do citigo twierdzi że się to wymienia. A tu dalej nikt konkretnie nie odpowiada. Ci co wymienili na nowe loga na maskach nic nie piszą o tym z kierownicy które nie jest wymienialne.

Zostaw komentarz:

• remig
    odpowiedział(a)
    a co z kierownicą co robicie z logiem na kierownicy nikt o tym nie pisze a wygląda lipnie to stare na kierownicy do nowych na przód i tył. Ja usunąłem logo z kierownicy ale co dalej czym to zastąpić co tam teraz dać skoro nowe loga tylko na poduszkach są ?

Zostaw komentarz:

• tomek_poznan
    odpowiedział(a)
    nie ma chyba jeszcze takich naklejek, a te co sa (ze starymi logami) to imo sa strasznie lipne. Jesli ma takie dekielki jak w audi ktore zakrywaja sruby to za jakis czas bede mial dekle takie od citigo w wiekszych rozmiarach i bedzie je mozna ladowac do felf z audi itp gdzie dekle sa wieksze.

Zostaw komentarz:

• maxpaynemm
    odpowiedział(a)
    Koledzy pytanie:

Mam felgi VEGA z dużymi jak wiadomo deklami zakrywającymi śruby - czy da się na nich zmienić logo skody na nowe???? Z tego co widzę chyba jest to tu jakaś naklejka. Czy musiał bym całe dekielki???

Zostaw komentarz:

• tomek_poznan
    odpowiedział(a)
    nadal cos nie halo - u mnie nie ma absolutnie zadnych szpar - no moze takie mikro jakies bo wiadomo ze przyklejone na amen to nie jest.... wiec popraw bo silikon to bedzie jakies niepotrzebne druciarstwo

ps
    jakby ktos potrzebowal to u mnie oryginaly po 49 sa od reki

z bliska:

Zostaw komentarz:

• octopus
    odpowiedział(a)
    Logo zamontowane na Distalu. Po bokach zostały niewielkie szpary, które jeszcze uszczelnię silikonem. Całość na granatowej octavce wygląda bardzo dobrze. Teraz szukam logo na kluczyk

Zostaw komentarz:

• koleś
    odpowiedział(a)
    Dziś zamawiałem nowe loga w ASO. Cena 48 zł. Zaskoczył mnie jednak czas realizacji zamówienia. Będą na wtorek już u mnie.

Zostaw komentarz:

• eaglemirek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez namo
    Lakier oderwiesz a znaczek nie puści po takim kleju
    No to nie wiem czy to taki dobry patent :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• namo
    Guest replied
    Podjedź do firmy która zajmuje się wymianą szyb przednich (nordglass czy jakszyby). Poproś ich przyklejenie tego. Za parę złotych przykleją Ci to na kleju do szyb. Lakier oderwiesz a znaczek nie puści po takim kleju

Zostaw komentarz:

• tomek_poznan
    odpowiedział(a)
    ja dalem tasme silikonową podwojna wartwe tak ze wypelnila cala wneke + na znaczek i jest SI

Zostaw komentarz:

• octopus
    odpowiedział(a)
    Taśme lekko lipną miałem, może tu jest problem. Nad silikonem też myślałem - trzeba jakoś uszczelnić otwory po bolcach ze starego znaczka. Dzięki, popracuje jeszcze nad mocowaniem.

Zostaw komentarz:

• tomek_poznan
    odpowiedział(a)
    octopus, gdzies dales ciala. u mnie z tyłu siedzi bardzo stabilnie:

Zostaw komentarz:

• piramida
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez octopus
    Kupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.
    u siebie przywaliłem oprócz taśmy dwustronnej silikon bezbarwny i objechałem nim wokół znaczka co by woda nie wchodziła pod znaczek.

Zostaw komentarz:

• octopus
    odpowiedział(a)
    Kupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.

Zostaw komentarz:

• JOY
    odpowiedział(a)
    HAHAHAHAHHHAHAhahahahahhah

Zostaw komentarz:

• ged
    odpowiedział(a)
    Nowy znaczek z przodu wymieniony.

No a stary znaczek? Coś trzeba z nim zrobić:
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• bishop