Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Samo to male logo tez bedzie do kupienia jak mysle. Trzeba w ETCE poszperac.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez remigTylko kto to wymienia wszyscy się boją...jednak to air bag...
Zaślepka z nowym logo niestety nie ma chromowanego paska.
Zostaw komentarz:
-
-
Tylko kto to wymienia wszyscy się boją...jednak to air bag...
Zostaw komentarz:
-
-
Ci co mają kiery od FL mogą zmienić obudowę airbagu od citigo
Niestety nie ma z srebrnym podkreśleniemprzed FL niestety nie mają na razie alternatywy
Zostaw komentarz:
-
-
ztcw to wszystko sie da wymienic, tlyo kup gdzies sama obudowe poduszki skoro nie wystepuje to jako czesc zamienna.
Samego logo nikt nie wymienia bo w razie W nikt nie chce miec kury na gebie do konca zycia...
Zostaw komentarz:
-
-
no nikt nie pisze o logo z kierownicy..panowie co jest? Dzwoniłem do 3 serwisów skody i jedni twierdzą że zaślebka poduszki air z kierownicy jest wymienialna drudzy że nie. Niezależni mechanicy nie mają o tym pojęcia. Gość co sprzedaje zaślepki poduszki z nowym logo niby do citigo twierdzi że się to wymienia. A tu dalej nikt konkretnie nie odpowiada. Ci co wymienili na nowe loga na maskach nic nie piszą o tym z kierownicy które nie jest wymienialne.
Zostaw komentarz:
-
-
a co z kierownicą co robicie z logiem na kierownicy nikt o tym nie pisze a wygląda lipnie to stare na kierownicy do nowych na przód i tył. Ja usunąłem logo z kierownicy ale co dalej czym to zastąpić co tam teraz dać skoro nowe loga tylko na poduszkach są ?
Zostaw komentarz:
-
-
nie ma chyba jeszcze takich naklejek, a te co sa (ze starymi logami) to imo sa strasznie lipne. Jesli ma takie dekielki jak w audi ktore zakrywaja sruby to za jakis czas bede mial dekle takie od citigo w wiekszych rozmiarach i bedzie je mozna ladowac do felf z audi itp gdzie dekle sa wieksze.
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy pytanie:
Mam felgi VEGA z dużymi jak wiadomo deklami zakrywającymi śruby - czy da się na nich zmienić logo skody na nowe???? Z tego co widzę chyba jest to tu jakaś naklejka. Czy musiał bym całe dekielki???
Zostaw komentarz:
-
-
nadal cos nie halo - u mnie nie ma absolutnie zadnych szpar - no moze takie mikro jakies bo wiadomo ze przyklejone na amen to nie jest.... wiec popraw bo silikon to bedzie jakies niepotrzebne druciarstwo
ps
jakby ktos potrzebowal to u mnie oryginaly po 49 sa od reki
z bliska:
Zostaw komentarz:
-
-
Logo zamontowane na Distalu. Po bokach zostały niewielkie szpary, które jeszcze uszczelnię silikonem. Całość na granatowej octavce wygląda bardzo dobrze. Teraz szukam logo na kluczyk
Zostaw komentarz:
-
-
Dziś zamawiałem nowe loga w ASO. Cena 48 zł. Zaskoczył mnie jednak czas realizacji zamówienia. Będą na wtorek już u mnie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez namoLakier oderwiesz a znaczek nie puści po takim kleju
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedPodjedź do firmy która zajmuje się wymianą szyb przednich (nordglass czy jakszyby). Poproś ich przyklejenie tego. Za parę złotych przykleją Ci to na kleju do szyb. Lakier oderwiesz a znaczek nie puści po takim kleju
Zostaw komentarz:
-
-
ja dalem tasme silikonową podwojna wartwe tak ze wypelnila cala wneke + na znaczek i jest SI
Zostaw komentarz:
-
-
Taśme lekko lipną miałem, może tu jest problem. Nad silikonem też myślałem - trzeba jakoś uszczelnić otwory po bolcach ze starego znaczka. Dzięki, popracuje jeszcze nad mocowaniem.
Zostaw komentarz:
-
-
octopus, gdzies dales ciala. u mnie z tyłu siedzi bardzo stabilnie:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez octopusKupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.
Zostaw komentarz:
-
-
Kupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.
Zostaw komentarz:
-
-
Nowy znaczek z przodu wymieniony.
No a stary znaczek? Coś trzeba z nim zrobić:Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
-
żeby jeszcze te dekielki były tańsze niż w ASO :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-