Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Możesz podać dokładne kody znaczków do zamówienia w ASO? Pasują idealnie czy trzeba coś modyfikować? Na kierownicy też zmieniałeś może?
-
Fotki po zmianie emblematu, z góry przepraszam za brudne auto i jakość zdjęć ale robione w słabym świetle .
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
Witam loga skody tył i przód zmienione łącznie zajęło mi to pół godziny na parkingu pod lampą. Efekt moim zdaniem bardzo fajny dodaje świeżości leciwej już skody niedrogim kosztem. Polecam Skode Wimar na modlińskiej w Warszawie loga dostałem od ręki, gratis dostałem nowe ramki pod tablice rejestracyjne .
Zostaw komentarz:
-
Niestety akcja już nie aktualne jedno logo w Wimar Warszawa ul. modliska 75zł
Zostaw komentarz:
-
o to chyba musisz pytać Skoda Auto PolskaZamieszczone przez Phooghiex Zobacz wpisCzy akcja 2 loga w cenie 1 jest jeszcze aktualna ???
albo w ASO...
Zostaw komentarz:
-
Witam orientuje się ktoś ile kosztuje i w który ASO w Warszawie lub okolicach nie robią problemu z wymianą ??
Zostaw komentarz:
-
Ja otrzymałem bez problemu nowe do O2 FL. Podałem tylko numery i ASO w Lesznie choć na początku nieco zdziwione programem 2 w cenie 1 spisało się na medal 20170427_181635.jpeg
Zostaw komentarz:
-
W ASO Tanów też tylko za VINem. Tak na marginesie to pracownicy tam chyba za karę siedzą
Zostaw komentarz:
-
Wymiana starego logo, które po paru latach wygląda paskudnie na stare zielone, powinna być bezpłatna i być w interesie firmy w kwestii wizerunkowej... Pobieranie za to opłaty to jakieś przegięcie... Ale kto chce niech płaci...
Zostaw komentarz:
-
W ASO Modlińska W-wa miałem to samo tez na początku dostałem zielone
ale po prośbie ze chce czarne dostałem od fabii po FL i wszystko pasuje i jest logo.jpg
zależy od serwisu na pewno dla OCTAVII II FL bylo zielone ale napewno sie da kupic dwa w cenie jednego
nawet czarne
dobra wola wystarczy
Ostatnio edytowany przez drromzo; 38610.
Zostaw komentarz:
-
Niestety nie żartuję. Ślicznie im podziękowałem za zielone logo.
Zostaw komentarz:
-
Chyba żartujesz?Zamieszczone przez dieselinside1900 Zobacz wpisPowiedzieli mi, że mają wytyczne odnośnie znaczków i wydają takie jakie były na aucie, czyli jak miałem zielone, to mogę zakupić zielone.
Zostaw komentarz:
-
Dzisiaj rozmawiałem w kwestii zakupu nowych znaczków w promocji z ASO Bieranowski w Bydgoszczy i lipa z czarnych znaczków. Powiedzieli mi, że mają wytyczne odnośnie znaczków i wydają takie jakie były na aucie, czyli jak miałem zielone, to mogę zakupić zielone.
Zostaw komentarz:
-
Potwierdzam, do 02 fl kombi pasuja oba idealnie, bez zadnego ciecia bolcow itp.Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Powiedz im niech Ci wymienią na takie jak niżej i będzie dobrze.
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Zostaw komentarz:
-
Powiedz im niech Ci wymienią na takie jak niżej i będzie dobrze.Zamieszczone przez Miszel Zobacz wpisByłem w ASO w Sosnowcu powiedzieli mi, że mogą mi wymienić na nowy typ, ale na moją odpowiedzialność.
Twierdzą, że nowe logo nie do końca pasuje do krzywizny klapy.
Ktoś się z czymś takim spotkał?
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Zostaw komentarz:
-
Byłem w ASO w Sosnowcu powiedzieli mi, że mogą mi wymienić na nowy typ, ale na moją odpowiedzialność.
Twierdzą, że nowe logo nie do końca pasuje do krzywizny klapy.
Ktoś się z czymś takim spotkał?
Zostaw komentarz:
-
Mi powiedzieli 90zł komplet
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
-
Z tego co mnie wiadomo, było to też tu gdzieś napisane, ze takie same jak do przedlifta.Zamieszczone przez Palkers82 Zobacz wpisMam pytanie do posiadaczy O2 Kombi FL jakie kody nowych emblematów przód i tył dzięki z góry.
Zostaw komentarz:
-
Mam pytanie do posiadaczy O2 Kombi FL jakie kody nowych emblematów przód i tył dzięki z góry.
Zostaw komentarz:
-
Jak dla mnie SAP ma za duża rozbieżność wśród ASO a to jeden standard świadczy o producencie... Niczego się z profilu fb nie dowiesz - ze wszystkim do ASO odsyłają a co ASO to inaczej.
Zostaw komentarz:
-
To bardzo cenna informacja, hehehe godne podziwu i pochwały.Zamieszczone przez klarus Zobacz wpisA i że pozdrawiają...
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: