Napisałem do SKODA Polska na ich profilu fejsbukowym zapytanie, jak to jest właściwie z tą akcją: wymień na nowy, gdzie niektórzy dostają nowe-stare logo...
Otrzymałem odpowiedź, że logo wymieniane jest na takie samo kolorystycznie jak było.
Na moje zastrzeżenie, że w różnych ASO różnie to jest, mi akurat wymieniono na nowe logo, otrzymałem odpowiedź że trzeba o to pytać w najbliższym ASO...
No to wyraziłem opinię, że akcja jest bardzo źle zsynchronizowana w całej Polsce, skoro jedni dostają nowe a inni stare zielone, i gdyby to mi wciśnięto nieaktualny znaczek, to byłbym wkurzony i nie zapłacił...
Na to SKODA Polska podziękowała mi za opinię i poinformowała, że zostanie przekazana do odpowiedniego działu... A i że pozdrawiają...
KuASY a jak jest z ceną, mnie uprzejma i miła Pani powiedziała, że jest to zależne od ASO, w sumie po telefonie już tydzień czekam na list i czekam ....
No to jakieś jaja kosmiczne Panowie... Skoda zmieniła logo, a ktoś robi przekręt i wyprzedaje stare i nieaktualne, pozbywa się zapasów których nikt by nie kupił, jak zeszłorocznej gazety, a Wy za to płacicie...
To po co ta cała akcja wymień znaczek na nowy...? jak dostajecie stary...
Jak zadzwonili do mnie z Poznania, to pierwsze co, upewniłem się czy wymiana na nowy...
W rozmowie z ASO tak samo...
I wygląda na to, że w Gdańsku w ASO u Plichty nikt nie wpadł na to, aby tak kręcić...
Miszel, zadzwoń do ASO w twojej okolicy i zapytaj na jakie zmieniają w ramach promocji.
Bo jak już zamówisz kupon promocyjny i zadzwonią do ciebie z Poznania, to będziesz musiał się zdeklarować, w którym ASO chcesz skorzystać z wymiany. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
Potwierdzam wersję użytkownika Rauxel - też słyszałem na podlaskim spocie, że ASO wydaje takie znaczki, jakie oryginalnie były na aucie (dobierane pewnie na podstawie numeru VIN). W ASO do Octavii I/II czarnych kur nie dostaniesz (choć jak widać, zależy gdzie).
Co kraj to obyczaj, co ASO to inaczej - vide mój pierwszy post w temacie... Ja się cieszę za te oryginalne bo przy nowych musiałbym zmieniać tez napis na klapie i znaczek na kierownicy. :P Poza tym jakoś to zielone logo mi się podoba.
To nie wiem... Ja zastrzegłem, że nie chce nowych tylko oryginalne. Dodatkowo podobno nowe od O3 nie pasują bo mają inny rozmiar. Pracownik ASO od razu powiedział, że dostanę takie emblematy, jakie były oryginalnie.
Zostaw komentarz: