Zamieszczone przez Palkers82
Zobacz wpis
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez Miszel Zobacz wpisByłem w ASO w Sosnowcu powiedzieli mi, że mogą mi wymienić na nowy typ, ale na moją odpowiedzialność.
Twierdzą, że nowe logo nie do końca pasuje do krzywizny klapy.
Ktoś się z czymś takim spotkał?
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Powiedz im niech Ci wymienią na takie jak niżej i będzie dobrze.
- 5J0 853 621 AUL - tył
Komentarz
-
-
Dzisiaj rozmawiałem w kwestii zakupu nowych znaczków w promocji z ASO Bieranowski w Bydgoszczy i lipa z czarnych znaczków. Powiedzieli mi, że mają wytyczne odnośnie znaczków i wydają takie jakie były na aucie, czyli jak miałem zielone, to mogę zakupić zielone.Była Octavia II, jest Ford S-Max 2.0TDCi Titanium
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dieselinside1900 Zobacz wpisPowiedzieli mi, że mają wytyczne odnośnie znaczków i wydają takie jakie były na aucie, czyli jak miałem zielone, to mogę zakupić zielone.
Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
-
W ASO Modlińska W-wa miałem to samo tez na początku dostałem zielone ale po prośbie ze chce czarne dostałem od fabii po FL i wszystko pasuje i jest logo.jpg
zależy od serwisu na pewno dla OCTAVII II FL bylo zielone ale napewno sie da kupic dwa w cenie jednego nawet czarne dobra wola wystarczyOstatnio edytowany przez drromzo; 38610.
Komentarz
-
-
Ja otrzymałem bez problemu nowe do O2 FL. Podałem tylko numery i ASO w Lesznie choć na początku nieco zdziwione programem 2 w cenie 1 spisało się na medal 20170427_181635.jpeg
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Phooghiex Zobacz wpisCzy akcja 2 loga w cenie 1 jest jeszcze aktualna ???
albo w ASO...
Komentarz
-
-
Witam loga skody tył i przód zmienione łącznie zajęło mi to pół godziny na parkingu pod lampą. Efekt moim zdaniem bardzo fajny dodaje świeżości leciwej już skody niedrogim kosztem. Polecam Skode Wimar na modlińskiej w Warszawie loga dostałem od ręki, gratis dostałem nowe ramki pod tablice rejestracyjne .
Komentarz
-
-
Witam, znaczki pasują idealnie nie trzeba nic przerabiać, pasują nawet bolce w klapie i atrapie które pomagają równo osadzić znaczek. Poprzednie znaczki zeszły dosyć łatwo niestety uszkodziły się przy demontażu ale nie żałuję bo już się pościerały .
Dokładne numery katalogowe to :
- 5J0 853 621 AUL - tył
Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz