Ze starego kluczyka do nowego nie pasuje elektronika bo już przerabiałem temat. mam czarne logo 14mm. bywam w MMz więc jak jesteś zainteresowany to napisz na pw
macherstudio zrywasz stare znaczki, dokładnie czyścisz miejsce po starych znaczkach /klej, taśma/, odrywasz folię zabezpeczającą z nowych znaczków i przykladasz do przygotowanych wcześniej miejsc
trzpienie montażowe w nowych znaczkach bez problemu usuniesz /bedziesz wiedzieć które jak zobaczysz jak są ułożone otwory montażowe/
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
macherstudio, Dobrze jest to robić w 2 osoby. Jedna osoba jednym lub nawet dwoma śrubokrętami delikatnie odgina na zasadzie dźwigni logo (od strony lakieru dajemy pod śrubokręt jakąś szmatkę by nie porysować) a druga np żyłką wędkarską próbuje odciąć znaczek. Potem czyścimy pozostałości po kleju/taśmie jak pisał LUKI, i zakładamy nowe.
Jak kupisz te które ja podałem to nic nie musisz odcinać (trzpienie) Pasują idealnie ale one są z Fabii
eaglemirek, ale ty masz kombiaka ja ja HB więc nie wiem czy tył się nie różni, nie mniej jednak dzięki za instrukcję jeszcze się zastanawiam które bardziej mi się podobają stare czy nowe kury
Zamówiłem na allegro znaczek 88mm a przyszedł mi znaczek o kodzie 3V0 853 621 A. Jest wygięty i ma 90mm. Czy to podejdzie do O2 czy mam zwracać? Może ja źle mierzę, bo już drugi kupiłem niby do O2 i znowu 90mm zamiast 88. :evil:
Zamówiłem na allegro znaczek 88mm a przyszedł mi znaczek o kodzie 3V0 853 621 A. Jest wygięty i ma 90mm. Czy to podejdzie do O2 czy mam zwracać? Może ja źle mierzę, bo już drugi kupiłem niby do O2 i znowu 90mm zamiast 88. :evil:
Ten dokładnie zamówiłem A przyszedł 90mm. Ale może ja jakoś dziwnie mierzę bo na moje oko mój na aucie ma identyczne wymiary. Aczkolwiek nr znaczka podałem wyżej, to jest z tej aukcji
[ Dodano: Pią 18 Mar, 16 21:37 ]
Pierwszy znaczek kupiłem właśnie w Chorzowie od kolegi boss19 (z posta OCP na facebooku) to również się okazał 90mm i do tego nie wygięty, więc zwróciłem.
Chyba nie znajdę 88mm... Na aukcji allegro facet pisze wyraźnie że 88mm a mi przychodzi 90mm (zewnętrzna średnica) z numerem 3V0 853 621 A.
Na pewno ten znaczek nie podejdzie? Mierzy się zewnętrzną średnicę, tak? Już z miarką poszedłem do auta i ten ori zielony na przód wygląda mi bardziej na 90mm niż 88 :evil: :evil: :evil:
Koledzy ze starego loga zeszła mi powłoka bezbarwna i nadszedł czas na wymianę loga na masce i klapie bagażnika.
Podpowiedzcie mi proszę jak się zabrać do demontażu loga tak żeby nic nie zepsuć?
Komentarz