Tak się właśnie zastanawiałem nad nowym logo vRS bo obecnie na grillu nie mam nic i jest on zrobiony na czarno (pod kolor auta).
Co do nowego znaczka Skody to na razie jestem sceptyczny... Za to z tyłu muszę wymienić logo bo oblazło i nie wygląda to ładnie... Zostanę chyba jednak przy "zielonych kurach" :-)
Jakoś na Allegro nie znalazłem tego nowego vRS. Tylko ASO zostaje ? Ile sobie krzyczą ?
P.S. WM66 podrzuć proszę jakąś fotkę auta z przodu ale z pewnej odległości.
Dzięki
looker, na allegro też nie mogłem znaleźć nowego vRS i dlatego pozostało mi ASO już nie pamiętam ile płaciłem ale wydaje mi się że coś koło 130-150 zł za przód, zdjęcie z przodu mam w profilu: i na stronie 10 tego tematu :P Ale tu też Ci wrzucę: Chyba że chcesz jakieś inne to daj znać.
looker, na allegro też nie mogłem znaleźć nowego vRS i dlatego pozostało mi ASO już nie pamiętam ile płaciłem ale wydaje mi się że coś koło 130-150 zł za przód...
irekk, looker, Tak to widziałem Panowie ale ja szukałem znaczka z wersji RS 2013 czyli inne kolory niż to co podaliście :diabelski_usmiech A własnie tych co dostałem w ASO nie dało się kupić na allegro.
Witam!
Jak teraz wygląda sytuacja z tymi emblematami?
Chcę u mnie w O1 zmienić na te nowe, tylko niespecjalnie nie wiem gdzie tego szukać żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto. Ktoś ostatnio zmieniał u siebie?
Czy u Was logo kołysało się na grillu ?? Aż wstyd się przyznać ale dopiero dziś zabrałem się za robotę, grill już jest czarny. Przyszedł czas na naklejenie logo. i tu mam problem bo logo mi się buja góra/dół... Czy to wynik tego, że mam logo o innym numerze ID ??
Wymiary są ok jak już ktoś wspomniał wyżej ale czy te dwa numery ID , o których pisze mrfazi są bardziej "wygięte" pod nasze grille ??
misza_zabrze, MOTYLA masz na szybie 5J0853621AAUL to pasuje na tył na przód szło 1ST853601AAUL Przód 88 a tył 80 mm, więc jakim cudem Ty dałeś 80mm na przód ?? :diabelski_usmiech
magdalena30, z przodu logo lekko odstaje......wiec zalezy jak "zalapie" :diabelski_usmiech
no i teraz lekko mnie zaskoczyłeś, nie wiem już jakie opinie są adekwatne do rzeczywistości.
Jak wspomniałem wyżej(wcześniej) omyłkowo kupiłem logo o innym numerze ale tych samych wymiarach. Ktoś polecił wyłamać bolce centrujące i miało być ok.
Większość z Was pisze, że 5J0853621AUL pasuje idealnie , ale czy to oznacza że logo jest łukowate dokładnie pod grilla ?? pomijam bolce , które niby są plug&play
misza_zabrze, MOTYLA masz na szybie 5J0853621AAUL to pasuje na tył na przód szło 1ST853601AAUL Przód 88 a tył 80 mm, więc jakim cudem Ty dałeś 80mm na przód ?? :diabelski_usmiech
czy może ktoś potwierdzić numery na logo przód i tył?
Koledzy muszę zmienić obudowy całych kluczyków i na allegro są tylko takie do starych logo. Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę obudowy do kluczyków pod nowe logo?? Macie jakieś dojścia??
Ze starego kluczyka do nowego nie pasuje elektronika bo już przerabiałem temat. mam czarne logo 14mm. bywam w MMz więc jak jesteś zainteresowany to napisz na pw
Link do mojego kluczyka po modzie w starej obudowie:
Komentarz