Kupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez octopusKupiłem i zamontowałem nowe logo z przodu i z tyłu (2 x przód z Citigo). Przednie siedzi idealnie, ale tylne na doklejonej taśmie dwustronnej się kiwa. Czy macie jakiś inny pomysł oprócz taśmy? Zastanawiam się nad klejem do luster albo silikonem montażowym.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
namo
Podjedź do firmy która zajmuje się wymianą szyb przednich (nordglass czy jakszyby). Poproś ich przyklejenie tego. Za parę złotych przykleją Ci to na kleju do szyb. Lakier oderwiesz a znaczek nie puści po takim kleju
Komentarz
-
nie ma chyba jeszcze takich naklejek, a te co sa (ze starymi logami) to imo sa strasznie lipne. Jesli ma takie dekielki jak w audi ktore zakrywaja sruby to za jakis czas bede mial dekle takie od citigo w wiekszych rozmiarach i bedzie je mozna ladowac do felf z audi itp gdzie dekle sa wieksze.
Komentarz
-
-
no nikt nie pisze o logo z kierownicy..panowie co jest? Dzwoniłem do 3 serwisów skody i jedni twierdzą że zaślebka poduszki air z kierownicy jest wymienialna drudzy że nie. Niezależni mechanicy nie mają o tym pojęcia. Gość co sprzedaje zaślepki poduszki z nowym logo niby do citigo twierdzi że się to wymienia. A tu dalej nikt konkretnie nie odpowiada. Ci co wymienili na nowe loga na maskach nic nie piszą o tym z kierownicy które nie jest wymienialne.remig
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez remigTylko kto to wymienia wszyscy się boją...jednak to air bag...
Zaślepka z nowym logo niestety nie ma chromowanego paska.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz