Jeżeli się nie ruszają, to masz kamerę w wersji "LOW" bez dodatkowego sterownika i nic z tym nie zrobisz.
Kamera Cofania
Zwiń
X
-
-
-
Nie pytałem dilera, bo nie było opcji do wyboru "low" czy "high" :shock:
W konfiguratorze była tylko jedna kamera cofania.
Jak będę na wymianie oleju to zapytam o co camon...
Komentarz
-
-
Takowy sterownik można tak poprostu zamówić, wymienić i linie będą ruchome?Zamieszczone przez EnriquezJeżeli się nie ruszają, to masz kamerę w wersji "LOW" bez dodatkowego sterownika i nic z tym nie zrobisz.
Czy to już amen w pacierzu i tak musi zostać?
Ma ktoś z was ory kamerę fabrycznie montowaną?
[ Dodano: Pon 27 Lip, 15 12:59 ]
Też jestem w szoku, że w RS-ce może być coś "low" :cry:Zamieszczone przez namoW RS-ce kamera LOW?
Przecież to flagowiec Skody
Komentarz
-
Czy komuś z was sie udało?Zamieszczone przez greg505No tak :lol:
https://www.drive2.ru/l/4812357/
Komentarz
-
Nie ma sie co pytac dilera, bo tak jest. Nie ma innej kamerki do Octavi, tylko nieruchoma. Trzeba dolozyc sterownik i kamere high. Drogo.
Komentarz
-
Zaczynają mnie męczyć te ograniczenia. RS będzie trzeba kiedyś zmienić, ale na coś wyżej pozycjonowanego niż Skoda
Komentarz
-
Trudno musimy to jakoś przełknąć, że mamy Skody a nie Audi.
Z drugiej strony pięć lat temu nawet bym nie pomyślał o Skodzie, a dziś zamówiłem, odebrałem i jestem bardzo zadowolony. Pamiętajmy, że nie można mieć wszystkiego...
Z czasem się graty dołoży biedzie git ;-)
[ Dodano: Wto 28 Lip, 15 23:08 ]
Zamówiłeś RS-a w marcu i jeszcze nie odebrałeś. Ja mojego zamówiłem w połowie kwietnia i przyjechał do dilera już 19 czerwca.Zamieszczone przez HubeeNie ma sie co pytac dilera, bo tak jest. Nie ma innej kamerki do Octavi, tylko nieruchoma. Trzeba dolozyc sterownik i kamere high. Drogo.
Długo każą czekać...
Komentarz
-
Ciekaw jestem, czy nie jest całkowicie przypadkiem tak, że kamera daje obraz nieruchomy, natomiast radio nakłada na niego ruchome linie. W sumie przy parktronicu linie się jednak wyświetlają. I w takim przypadku byłaby to kwestia kodowania. Tylko jak? Gdzieś w 5E trzeba by pogrzebać.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
No niestety, ale mam fix termin na koniec września. Combi DSG i Columbus wydłużają podobno czas oczekiwania.
Komentarz
-
DSG to świetnia rzecz - ja nie wracam już nigdy do manuala; warto.
Columbusa sobie odpuściłem - Bolero w zupełności wystarczy; do nawigacji używam smartfona i Naviexperta - mam zawsze aktualne mapy (zagranicą bazowałem na Sygic - też dobrze się sprawdził
Komentarz
-
Wracając do kamery ja dolozylem jeszcze mailowo. Obejrzałem video w necie i mnie taka jakoś w zupełności wystarcza. Gdzieś musi być różnica w stosunku do Audi. Moim zdaniem lepiej jeździć nowym autem z 4 letnia gwarancja, jak kupić Audi, które ma 150.000 i 4 lata.
Komentarz
-
Hubee,
no nie wiem.
Audi 4 lata to jeszcze rok gwarancji (często) - więc masz rok spokoju (jak dobrze kupisz), a pozatym jak zamieniać RS to tylko na A6 - a to już inna liga
Mi coraz bardziej brakuje Head-upa, adaptacyjnego zawieszenia - no i 4x4 .....
Ale faktycznie sam wziąłem RSa jak porównywałem z A4 czy Passatem
Komentarz
-
Mówią co chcą, opowiadają bzdury.Zamieszczone przez HubeeNo niestety, ale mam fix termin na koniec września. Combi DSG i Columbus wydłużają podobno czas oczekiwania.
Ja też zamówiłem Columbusa, DSG, Canton itp. Bryka miała być na połowę sierpnia, a przyjechała prawie dwa miesiące wcześniej.
U mnie mówili, że tak długo muszę czekać, bo to benzyna.
W efekcie było szybciej niż disel
Gratuluje wyboru i życzę przyjemności z jazdy.
Poza tym kamerka spełnia swoje zadanie w 100%. Jakość nie full HD, ale jest dobrze. Mimo, że linie nie ruchome pozwalają wyczuć odległość od przeszkody.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Widzę tylko jedną opcję..... S3 sportback 2.0TSI 300KM, 4x4, DSG z paroma bajerami i ... mamy dwa RS`yZamieszczone przez Sebastian75Zaczynają mnie męczyć te ograniczenia. RS będzie trzeba kiedyś zmienić, ale na coś wyżej pozycjonowanego niż Skoda

Tak czy siak, ja za rok będę właśnie w to celował
"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
To nie lepsze?
Komentarz
-
Komentarz
-
Czy się nada?
1. http://goo.gl/OKuqJQ
2. http://goo.gl/EkaEwD
Lampka wygląda znajomo. Jakimi kablami sygnał z kamery wchodzi do Columba?
Komentarz
-
A nie lepiej zapodać oryginalną????
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie klamka jest już ta "duża" i nie trzeba kombinować z jakimiś chinolami.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz
-
-
namo ta kamerka co podesłałeś podoba mi się bo ma WIfi
pytanie jak z jakością i niech ktoś napisze, jak poznać tą klamkę bagażnika czy jest już pod kamerkę czy nie?
Komentarz
-
-
Nasi rosyjscy przyjaciele robią to tak:
1 часть — разборка салона 2 часть — проводка по салону 3 часть — подключение Ну и финальная часть 3 ПОДКЛЮЧЕНИЕ Что потребуется: 1)Терпение 2)Пластиковые съемники, съемники для магнитолы 3)Пины под…
Ale jak kamera jest wifi, to muszą do niej dać jakiś odbiornik, który się podpina do radia.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
Moc już mu nie wystarczała?

Komentarz