Jeżeli się nie ruszają, to masz kamerę w wersji "LOW" bez dodatkowego sterownika i nic z tym nie zrobisz.
Kamera Cofania
Zwiń
X
-
namo
-
Zamieszczone przez EnriquezJeżeli się nie ruszają, to masz kamerę w wersji "LOW" bez dodatkowego sterownika i nic z tym nie zrobisz.
Czy to już amen w pacierzu i tak musi zostać?
Ma ktoś z was ory kamerę fabrycznie montowaną?
[ Dodano: Pon 27 Lip, 15 12:59 ]
Zamieszczone przez namoW RS-ce kamera LOW?
Przecież to flagowiec Skody
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505No tak :lol:
https://www.drive2.ru/l/4812357/
Komentarz
-
-
Trudno musimy to jakoś przełknąć, że mamy Skody a nie Audi.
Z drugiej strony pięć lat temu nawet bym nie pomyślał o Skodzie, a dziś zamówiłem, odebrałem i jestem bardzo zadowolony. Pamiętajmy, że nie można mieć wszystkiego...
Z czasem się graty dołoży biedzie git ;-)
[ Dodano: Wto 28 Lip, 15 23:08 ]
Zamieszczone przez HubeeNie ma sie co pytac dilera, bo tak jest. Nie ma innej kamerki do Octavi, tylko nieruchoma. Trzeba dolozyc sterownik i kamere high. Drogo.
Długo każą czekać...
Komentarz
-
-
Ciekaw jestem, czy nie jest całkowicie przypadkiem tak, że kamera daje obraz nieruchomy, natomiast radio nakłada na niego ruchome linie. W sumie przy parktronicu linie się jednak wyświetlają. I w takim przypadku byłaby to kwestia kodowania. Tylko jak? Gdzieś w 5E trzeba by pogrzebać.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Hubee,
no nie wiem.
Audi 4 lata to jeszcze rok gwarancji (często) - więc masz rok spokoju (jak dobrze kupisz), a pozatym jak zamieniać RS to tylko na A6 - a to już inna liga
Mi coraz bardziej brakuje Head-upa, adaptacyjnego zawieszenia - no i 4x4 .....
Ale faktycznie sam wziąłem RSa jak porównywałem z A4 czy Passatem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HubeeNo niestety, ale mam fix termin na koniec września. Combi DSG i Columbus wydłużają podobno czas oczekiwania.
Ja też zamówiłem Columbusa, DSG, Canton itp. Bryka miała być na połowę sierpnia, a przyjechała prawie dwa miesiące wcześniej.
U mnie mówili, że tak długo muszę czekać, bo to benzyna.
W efekcie było szybciej niż disel
Gratuluje wyboru i życzę przyjemności z jazdy.
Poza tym kamerka spełnia swoje zadanie w 100%. Jakość nie full HD, ale jest dobrze. Mimo, że linie nie ruchome pozwalają wyczuć odległość od przeszkody.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Zaczynają mnie męczyć te ograniczenia. RS będzie trzeba kiedyś zmienić, ale na coś wyżej pozycjonowanego niż Skoda
Tak czy siak, ja za rok będę właśnie w to celował"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
To nie lepsze?
Komentarz
-
-
namo
Czy się nada?
1. http://goo.gl/OKuqJQ
2. http://goo.gl/EkaEwD
Lampka wygląda znajomo. Jakimi kablami sygnał z kamery wchodzi do Columba?
Komentarz
-
namo
Komentarz
-
namo
-
Nasi rosyjscy przyjaciele robią to tak:
1 часть — разборка салона 2 часть — проводка по салону 3 часть — подключение Ну и финальная часть 3 ПОДКЛЮЧЕНИЕ Что потребуется: 1)Терпение 2)Пластиковые съемники, съемники для магнитолы 3)Пины под…
Ale jak kamera jest wifi, to muszą do niej dać jakiś odbiornik, który się podpina do radia.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz