rrobert, jesteś super!!! Kable wchodzą w skład tej części 5Q0980121F czy osobno? Jakie numery miałby cały zestaw jeśli mogę prosić?
Kamera Cofania
Zwiń
X
-
-
kabel jest dzielony na dwie części - jedna w wiązce tylnej klapy a druga w instalacji wnętrza
lepiej kupić kabel 5m z końcówką fakra do kamery i podpiąć do złącza radia 2x6pin niebieskie na piny 6 i 12 ale gdzie masa a gdzie sygnał tego jeszcze nie wiem
Komentarz
-
Czy ktoś próbował może takiego rozwiązania dla O1?
http://allegro.pl/kamera-cofania-par...767727967.html
lub zna rozsądną alternatywę dla sprawdzonej kamerki + ekranik?
Komentarz
-
W dziale O1 podobno ten problem rozwiązali.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
O3 to inna maszyna - jak szukałem rozwiązań pod O3 to często te pod O2 nie działały
Jak masz Bolero to musisz kupić monitorek - albo zmaówić kamerkę, bo chyba już jest; z 1000 zł kosztuje - i wtedy podobno na Bolero nawet odpalisz
Komentarz
-
Sebastian75, tu masz instrukcje krok po kroku jak i co zainstalowac i podlaczyc, dziala na bolero.
Jeden minus ze po rusku
Black magic

Komentarz
-
-
Nieźle...
Ja teraz szukam rozwiązania na zrobienie Mirrora - chcę obraz z komórki wrzucić na Bolero.
Komentarz
-
Ja dostałem odpowiedź z SAP że od czerwca 2015 ma pojawić się Mirro Link w SKodzie. Szczegółów na razie brak. Zooooooooobaczymy :!: :!: :!:O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Czyli pewnie pojawi sie w MY2016 dopier... Zostaje poczekac i miec nadzieje ze da sie to zrobic upgradem softu w navi.. Jak dobrze pomeczyc, to pewnie da sie w ramach gwarancji zrobic w salonie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zapytałem w salonie, w którym odbierałem RS'kę - czy mogą dodać mi fabryczną kamerę cofania - otrzymałem odpowiedź, że Skoda na razie nie przewiduje takich operacji i żeby pytać za pół roku :?--
pozdrawiam, Vertigo
Komentarz
-
Ja wybieram się zobaczyć nowego Passata - może ten w Krakowie będzie miał kamerkę, to obczaję temat
Do tej pory nie używałem, więc ... nie wiem, co tracę
Komentarz
-
Jak będzie niedroga to można brać, natomiast jej przydatność w praktyce - jak się ma przyczepę i haka to można precyzyjnie podjechać. Przy parkowaniu natomiast lepiej patrzeć naokoło niż w ekran. Takie mam wnioski po trzech dniach używania tego u siebie.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Ja mając zwykłe czujniki praktycznie się nie odwracam, więc kamerę bym przytulił chętnie - będę pytał za pół roku zatem w serwisie."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
-
Kamera cofania pojawiła się w konfiguratorze OIII już jakiś czas temu, koszt 1100 zł - nie ma tragedii, ale cena wręcz podejrzana, więc spodziewam się jakiegoś badziewia raczej :-( W każdym bądź razie zamówiłem do swojej, którą odbieram pod koniec lutego, więc podzielę się wrażeniami.
Komentarz
-
-
nie odebrałem ostatecznie tej Skody, pomyłka dealera w zamówieniu, wziąłem ostatecznie Superba bez kamerkiZamieszczone przez Sebastian75goncjusz,
no i jak kamerka?
Komentarz
-
-
-
-
Ja zamówiłem RS-a z kamerą cofania. Odebrałem 1 lipca i ku mojemu zdziwieniu linie pomocnicze przy pakowaniu nie ruszają się gdy kręcę kierownicą.
Na filmiku znalezionym w sieci ewidentnie są ruchome:
Ktoś może wie jak to zakodować i czemu u mnie seryjnie tego niema?
Komentarz
Komentarz