Zamieszczone przez Amix
Nawigacja do Bolero
Zwiń
X
-
Cena jest podana na stronie w broszurze informacyjnej i to jest raczej przesada. Prawie 900 euro to chyba ciut za dużo.
-
-
Jeśli blisko i cena będzie przystępna - podjadę na montaż
Czekam cierpliwie na dalsze info
Zostaw komentarz:
-
-
Szczerze to nie dopytałem, bo racja jak ten moduł montować się będzie na zewnątrz radia to teoretycznie nie stracimy gwarancji , zapytałem tylko czy też montują odpowiedzieli że niema problemu.Zamieszczone przez AmixJak będzie się podpinało ?
Kokpit rozbierać, źeby do radia z tyłu się dostać ?
Zostaw komentarz:
-
-
Jak będzie się podpinało ?
Kokpit rozbierać, źeby do radia z tyłu się dostać ?
Zostaw komentarz:
-
-
A ja dowiedziałem się że początek sierpnia będą w sprzedaży Moduły GPS do naszych bolero
oczywiście nie w serwisie.
Cena jest też na razie nieznana.
Zostaw komentarz:
-
-
Nie ma w bolero żadnej nawigacji !!!Zamieszczone przez iskierekMyślałem że Nawigacja która jest w Bolero, to tylko różnica softu, i dociągniętej anteny ?
Musi być jeszcze moduł GPS.
Linki wyżej.
Zostaw komentarz:
-
-
Myślałem że Nawigacja która jest w Bolero, to tylko różnica softu, i dociągniętej anteny ?
Zostaw komentarz:
-
-
Jest jakieś Bolero z nawigacją w konfiguracji ?
Nie.
Teoretycznie zdolne jest obsłużyć nawigację i kamerę cofania, ale mnie nie jest dane zrozumieć politykę Skody. 100 lat za.....
Zostaw komentarz:
-
-
re
Czy po zakupie bolero bez nawigacji.
Jest bezproblemowa możliwość dopłaty do nawigacji w bolero podczas trwania gwarancji w ASO ?
Zostaw komentarz:
-
-
Tylko jak to będzie działać z czujnikami parkowania prawdopodobnie nie będzie wizualizacji na ekranie i danych z komputeraZamieszczone przez Amix
Zostaw komentarz:
-
-
-
-
Nawigacja do Bolero
przesada... ja rozumiem, ze ewolucja ale ile mozna? Ciezko juz ogarnac, ktora generacja jest nowsza.
Poza tym Passat wyglada jak klasa premium przy tym znudzonym szaraku.Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: