No to "nadejszejszła wiekopomna chwila"
Jutro odbiór. Zamówiona 6luty, produkcja 15tydzień
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
dokładnie, będzie czas na zgłębianie auta...Zamieszczone przez kecaj
I od razu na weekend majowy....
Zostaw komentarz:
-
-
I od razu na weekend majowy....Zamieszczone przez esiakja swoją o3 oglądałem wczoraj u dilera
do piątku jest plan załatwienia wszelkich formalności i w piątek zamierzam wyjechać autem z salonu...
[ Dodano: Pon 25 Kwi, 16 20:32 ]
To O3 RS sprzedajesz?Zamieszczone przez EnriquezU mnie - 10 days to production remaining :diabelski_usmiech
Czas chyba zmienić avatar, opis itp. itd...
Zostaw komentarz:
-
-
i się pochwaliszZamieszczone przez esiakja swoją o3 oglądałem wczoraj u dilera
do piątku jest plan załatwienia wszelkich formalności i w piątek zamierzam wyjechać autem z salonu...
Zostaw komentarz:
-
-
ja swoją o3 oglądałem wczoraj u dilera
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, to jednak na wakacje będzie, a miało byc tak dłuuuuuugo
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie - 10 days to production remaining :diabelski_usmiech
Czas chyba zmienić avatar, opis itp. itd...
Zostaw komentarz:
-
-
dzwoniłem w poniedziałek i ich uświadomiłem, że auto już czeka na odbiór ze Swarzędza... wczoraj mieli ogarniać temat...
zobaczymy...
Zostaw komentarz:
-
-
w poniedziałek samochód był już na parkingu w Swarzędzu, czekam teraz na ruchy dilera...
Zostaw komentarz:
-
-
hej - po raz pierwszy na tym forum
esiak - daj znac jak juz bedziesz wiedzial kiedy odbierasz
ja swoja (1wsza w zyciu Skode) RS zamowilem 02.03, wyprodukowana zostala 13.04 i jest niby szansa, ze w przyszlym tygodniu bedzie odbior 8)
to czekanie mnie wykonczy
[ Dodano: Sro 20 Kwi, 16 12:25 ]
aaaaaaaaaa, dopiero teraz zauwazylem, ze to temat sprzed 2 lat...
no ladnie, to tylko ja sie teraz widocznie mecze ;-)
Zostaw komentarz:
-
-
Z racji tego, że odbieram w Poznaniu, liczę na trochę krótszy czas...
Zostaw komentarz:
-
-
W marcu 2014 czekałem 10 dni od zjechania z taśmy do wyjechania z salonu, ale w tej kwestii dużo zależy od salonu tzn. czy spieszy im się z wydaniem auta czy nie.
Zostaw komentarz:
-
-
esiak, od produkcji do odbioru czekałem 17dni, tak więc sporo długich dni przed Tobą :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamawiałem swoją Octavię liftback 1.8 Ambition w pierwszym tygodniu lutego. Odebrałem 1 kwietnia
Niecałe dwa miesiące!
Zostaw komentarz:
-
-
Moją o3 wczoraj wyprodukowano a dziś jedzie już pociągiem so Swarzędza
Zostaw komentarz:
-
-
dziś otrzymałem (dzięki koledze kecaj) info, że moja o3 ma być produkowana 15 kwietnia :szeroki_usmiech
więc może w weekend majowy będę mógł już nią jeździć...
Zostaw komentarz:
-
-
Smiejmy sie dalej, a konkurencja budzetowa zalatwia to tak:
Dacia Sandero Stepway Laureate TCE 90 LPG
Zamowienie 5.01.2016
Odbior 18.03.2016
Czyli jesli w prostej fabryce by Renault potrafia, to w tej lepszej tez powinni dac rade.
IMO 2-3 miesiace to jest realny termin oczekiwania na normalne auto, a nie pol roku czy rok, jakby to recznie skladany Maybach byl :?
Zostaw komentarz:
-
-
Maicroft, prosze... jak mozesz.... pomawiac taka firme solidna jak VOLKSWAGEN?!!?!?Zamieszczone przez MaicroftImpreze sobie urzadzili :lol:
VCDS przebieg z nowego licznika do 100km kasuje przeciez i to nie tylko w VAGu tak dziala.
Na pewno nie VW.
Nie!
Nigdy!
Oni zawsze podaja tylko i wylacznie prawde :wink:
[ Dodano: Sro 30 Mar, 16 11:33 ]
Ty juz nie udawaj!Zamieszczone przez Enriquezmarlej, przedstaw no ten algorytm Twoich obliczeń
W tych 28 osobach przeciez tez jestes... widzialem zdjecia jak bylem w muzem Skody - podpisane tester z Polski - Enriquez - testuje tylna kanape... ale to bylo w dziale dla doroslych :P
:wink:
[ Dodano: Sro 30 Mar, 16 11:35 ]
Amdp - nie chce sprawiac Tobie przykrosci, ale 29- to nie bedziesz. Pomylilo mi sie - to nie bylo 28 testerow, tylko 128 ;-) Ale za to tak to auto przetestowali ze teraz zadna usterka nie ma prawa sie juz przydazyc. Oczywiscie o ile auto po tych testach odpali... :diabelski_usmiechZamieszczone przez amdpBędę 29 :diabelski_usmiechZamieszczone przez kecaj:shock: :?:Zamieszczone przez marlej108Czyli auto kolegi amdp testowalo 28 osób? :P
Zartuje! :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Będę 29 :diabelski_usmiechZamieszczone przez kecaj:shock: :?:Zamieszczone przez marlej108Czyli auto kolegi amdp testowalo 28 osób? :P
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: