U mnie przebiegało to tak:
20.01 - zamówienie
27.01 - potwierdzenie terminu produkcji - KW08/16
22.02 - auto wyprodukowane
02.03 - auto dostarczone do dealera
09.03 - rejestracja / ubezpieczenie
10.03 - odbiór
Salon Wieliczka
Octavia 2,0 TDI 135 kW (184 KM) 6-biegowa automatyczna DSG 4x4
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
amdp, gdzie zamawiałeś ?
[ Dodano: Pią 18 Mar, 16 19:05 ]
esiak, jaki kolorek ? W PO chyba policyjna O3 4x4 biała jeździ, mógłbyś ludziskom ciśnienie podnosić
Zostaw komentarz:
-
-
ja 29.02 zamówiłem o3 1.8 TSI, DSG, 4x4 style w kombi... produkcja podobno w 15 tygodniu...
Zostaw komentarz:
-
-
no to krótko czekałeś
Jaka wersja, silnik, skrzynia, dodatki?
Ja mam wreszcie potwierdzony pewny tydzień produkcji.
Zostaw komentarz:
-
-
Co raz bliżej.... Dowiedziałem się dziś, że kura jest już wyprodukowana :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
O Boże...Zamieszczone przez EnriquezW etce już jest 3 cylidrowiec piękny i błyszczący
Pal licho ze będzie, szkoda tylko ze zastąpi 1.2 tsi 85KM...:-\
Zostaw komentarz:
-
-
marlej108, "Od dłuższego czasu mówiło się o planach dołączenia do oferty Skody Octavii benzynowego silnika trzycylindrowego o pojemności skokowej 1.0 l. Obecnie pojawiły się, wciąż oficjalnie nie potwierdzone przez producenta informacje, że dotychczasowy silnik czterocylindrowy 1.2 TSI o mocy 110 KM miałby być zastąpiony trzycylindrowym 1.0 TSI o mocy 116 KM.
Nowy silnik 1.0 TSI ma pojawić się w Octavii już 30 maja 2016 r. (22 tydzień)"
Etka jeszcze nie ma tego silnika, tylko 1.2 jest dostępny.
Zostaw komentarz:
-
-
Chyba masz racje, bo wg danych sprzedaży Skody, które zamiescilem w innym dziale to Octavia obok Rapida notuja spadek sprzedaży globalnie. A czasem Skoda nie wprowadzi jakiś dodatkowych rabatów na O3? I ktos zamieścił info ze od 22 tygodnia niby od 16 maja ma być silnik 1.0 tsi w O3???Zamieszczone przez Jarek104
Octavia nie ma wziecia osttanio w ogóle.
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..
Zostaw komentarz:
-
-
Ja czekałem 8 miesięcy , zaliczka 5 kola, a teraz to już chyba przeszłośc. Byłem bliski anulowania zamównia jak Enriqez na S3.
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, znów losowanie Ciebie ominęło. Reszta bez zmian....
Zostaw komentarz:
-
-
Przecież wiesz maj friend, że nie chcę...Zamieszczone przez kecajA nie chcesz czarnej tapicerki?Zamieszczone przez EnriquezDam im szansę ... może to takie żarty
Nie wiem, zobaczymy - mają być kolejne podwyżki cen, więc mój będzie pewnie w VerySpeszjalPrajs...
Zostaw komentarz:
-
-
A nie chcesz czarnej tapicerki?Zamieszczone przez EnriquezDam im szansę ... może to takie żarty
Nie wiem, zobaczymy - mają być kolejne podwyżki cen, więc mój będzie pewnie w VerySpeszjalPrajs...
Zostaw komentarz:
-
-
wczoraj zamawiałem Octavie, ma być wyprodukowana w 15 tygodniu...
Zostaw komentarz:
-
-
Dam im szansę ... może to takie żarty
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, wygrałeś w kategorii "octavia". I na razie jesteś ostatni w kategorii "superb".
Zostaw komentarz:
-
-
ja 1000 i czekałem 3 tygodnie
za to na Superba poczekam jeszcze ROK i nie jest to wcale śmieszne, bo się skończy anulowaniem zamówienia
oni sobie jaja robią ... tak to mogę podsumować
Zostaw komentarz:
-
-
Pewnie tak jest. może RS 230 ma problemy z częściami jakieś i dlatego. Ja zaliczki płaciłem 2500 za sztukę.
Zostaw komentarz:
-
-
Ależ oczywiście! Jednak "inni" robią tak z bardziej "chodliwymi modelamiZamieszczone przez maro rsLEMUR_, pewnie tak było, tym bardziej należy to docenić. Niechby inni też tak robili, to może kupiłbym u innych.
Kto nie "ryzykuje" nie zyskuje
Zostaw komentarz:
-
-
LEMUR_, pewnie tak było, tym bardziej należy to docenić. Niechby inni też tak robili, to może kupiłbym u innych.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: