Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Może mieli zamówioną produkcje na salon. W między czasie trafił się klient i zrobili zamówienie salonowe pod klienta.
-
-
Nie wiem dokładnie jak jest teraz, aczkolwiek z wpisów tutaj wynika, że jednak większość na rs czeka dłużej niż te 6-8 tygodni.Zamieszczone przez Jarek104jaki związek ma dealer u którego zamawiasz a czas oczekiwania???
Octavia nie ma wziecia osttanio w ogóle.
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..
Natomiast z całą pewnością mogę powiedzieć, jak było w październiku 2014:
-wszystkie inne salony w których negocjowałem cenę - około pół roku czekania, 12 tys. zaliczki;
-tam gdzie kupiłem - 7 tygodni czekania, 4 tys. zaliczki (samochód był do odbioru po 6).
Czyli wówczas jednak jakiś związek był...
Zostaw komentarz:
-
-
Gdzie taki czas oczekiwania jest to jadę i już zamawiam jak tak
Zostaw komentarz:
-
-
Jarek104, Skoro nie ma zamówień i robi się wszystko w 6-8 tygodni to co powiesz na to że kolega wyżej Kamil RS230, dostał czas oczekiwania 7 miesięcy ?
Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Zostaw komentarz:
-
-
jaki związek ma dealer u którego zamawiasz a czas oczekiwania???Zamieszczone przez maro rstrzeba przyznać, że ci z małopolski się szybko wyrabiają - ja czekałem jakieś 6 tygodni.
Octavia nie ma wziecia osttanio w ogóle.
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..
Zostaw komentarz:
-
-
WM66, moja rada jest taka - weź ze sobą miernik lakieru i sprawdź maksymalnie dokładnie samochód przed odbiorem :-) emocje na bok...
chłopaki w Wieliczce miewają zawodną pamięć i czasami zapominają co się działo z samochodami które sprzedają klientom :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Ja kupowałem akurat w Krakowie, ale jak widać standardy podobneZamieszczone przez WM66Wieliczka to Wieliczka
Zostaw komentarz:
-
-
amdp, Dzięk, około następnego weekendu dam znać jak wrażenia no i fotki wraz z tematem będą
Zostaw komentarz:
-
-
No no, gratuluję i czekam na opis wrażeń i foty :wink:Zamieszczone przez WM66Lukii, Właśnie otrzymałem wiadomość od dilerka Auto właśnie przyjechało do salonu - Odbiór w środę Czyli wszystko tak jak powiedział, że do 02.03 odbiorę I niecałe 2 miesiące wyszło
Zostaw komentarz:
-
-
maro rs, Dzięki
Teraz to będą ciężki dni hehe. Wieliczka to Wieliczka
Zostaw komentarz:
-
-
WM66, no to gratki
trzeba przyznać, że ci z małopolski się szybko wyrabiają - ja czekałem jakieś 6 tygodni.
Zostaw komentarz:
-
-
Lukii, Właśnie otrzymałem wiadomość od dilerka
Auto właśnie przyjechało do salonu - Odbiór w środę
Czyli wszystko tak jak powiedział, że do 02.03 odbiorę :diabelski_usmiech I niecałe 2 miesiące wyszło
Zostaw komentarz:
-
-
LEMUR_, u mnie przewidywana data produkcji to 15 tydzień - informacja z przed 2 tygodni.
[ Dodano: Czw 25 Lut, 16 12:12 ]
Zmiana produkcji z 15 na 11 tydzień :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
To mamy podobnie, też zamówiłem w 5 tygodniu, ale terminu produkcji oficjalnego jeszcze nie mam. Tydzień temu oscylowała produkcja około 14-tego teraz już około 17-tego, co mniej więcej pokrywałoby się z Twoim. Mam nadzieję, że za bardzo się nie będzie wydłużał.Zamieszczone przez amdpSkodzina zamówiona 03.02. Ciekawe kiedy będzie znana data produkcji..
Zostaw komentarz:
-
-
Juz raz czekalem na zwykla Octavie ponad 6 miesiecy - i to byl duzy blad :roll:
Rozne inne dziwne auta mozna dostac w 2-3 miesiace bez problemu, a tu ciagle bylo z jakims komponentem pod gore.
To nawet Superb byl w mniej niz 2 miesiace, tylko ze zamowiony byl zanim pojawily sie te auta w salonach, moze stad ten termin produkcji, ale za to dzis dziala, moze wtedy bardziej przykladali sie do produkcji :twisted:
Zostaw komentarz:
-
-
Tak sprzedany. Pisz dokłądnie o co chodzi to dokładnie odpowiem.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja nie pytałem czy miałeś, czy nie miałeś, tylko pytałem czy sprzedany?Zamieszczone przez Kamil RS230Zamieszczone przez kazik4x4
Nie pytam o Cuprę, tylko Leona 1,6LPG MY00'
Ale nigdy nie miałem takiego samochodu.
Jeśli nie rozumiesz czytanego tekstu, to potem są takie nieporozumienia...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Eeee... Mój Scout przyszedł do salonu 11go lub 12go, a ja odebrałem go bodajże 27-go.Zamieszczone przez ruwadoWM66, ostatni dzień przed odbiorem jest najdłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 16 Lut, 16 10:24 ]
Nie pytam o Cuprę, tylko Leona 1,6LPG MY00'Zamieszczone przez Kamil RS230Miał być Cupra ale nie kupiony nigdy. Wolę większe auto.Zamieszczone przez kazik4x4Seat sprzedany?Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Ale nigdy nie miałem takiego samochodu.
Zostaw komentarz:
-
-
Eeee... Mój Scout przyszedł do salonu 11go lub 12go, a ja odebrałem go bodajże 27-go.Zamieszczone przez ruwadoWM66, ostatni dzień przed odbiorem jest najdłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 16 Lut, 16 10:24 ]
Nie pytam o Cuprę, tylko Leona 1,6LPG MY00'Zamieszczone przez Kamil RS230Miał być Cupra ale nie kupiony nigdy. Wolę większe auto.Zamieszczone przez kazik4x4Seat sprzedany?Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado, No tego się domyślam i obawiam. Ale trzeba będzie jakoś wytrzymać, chyba że wspomagacz czasu się odpali w formie % :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
WM66, ostatni dzień przed odbiorem jest najdłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuższy :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado, Ja to już od dnia zamówienia liczę hehe
a tak serio to im bliżej tym dalej i wydaje się już wieczność :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
no dzisiaj na plac wyjeżdża - zaczynasz odliczaćZamieszczone przez WM66No i kolejna dobra wiadość od dilera - Produkcja w dniu dzisiejszym :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Kamil RS230, jakby Tobie albo bratu było za twardo na 19", to możemy się zamienić :lol:
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: