Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
kriss78mlody, Oooo boże to ja miałem szczęście że 2 miesiące tylko czekania :diabelski_usmiech
-
-
Otrzymałem 10% na RS. Zamówienie w listopadzie zeszłego roku odbiór połowa lutego 2016.
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie otrzymałem informację od dilera - Produkcja 7 tydzień czyli 15-20 luty odbiór w granicy 3-5 marca
Coś to szybko im poszło :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Mogą mówić wszystko, acz i ja kierowałem się podobną metodologią co ty i 2x du*ę "sparzyłem" Rabat może być dużo większy, na ile śledzę ten wątek... Know-how
Zostaw komentarz:
-
-
A o co chodzi?Zamieszczone przez Crk64ryjeks,
"...Gdyby to najczęstsze słowo polskie, gdyby mama miała fi*ta to by była ojcem
...".
Problem w tym, ze Twój sposób mógł nie zadziałać tak, jakbyś tego oczekiwał. Jeden dealer z drugim pozostają ze sobą w stałym kontakcie, by dać Ci jak najmniejszy rabat. Wiem to z autopsji.
Zostaw komentarz:
-
-
ryjeks,
"...Gdyby to najczęstsze słowo polskie, gdyby mama miała fi*ta to by była ojcem
...".
Problem w tym, ze Twój sposób mógł nie zadziałać tak, jakbyś tego oczekiwał. Jeden dealer z drugim pozostają ze sobą w stałym kontakcie, by dać Ci jak najmniejszy rabat. Wiem to z autopsji.
Zostaw komentarz:
-
-
ryjeks, Max rabat jaki dostałem na RS to 9% to max jaki dostałem z ofert z całej Polski.
Tak z ciekawości pytałem o rabat zwykłej O3 to byłby w granicy 11-12 %
ps: Cena RS 2016 wzrosła o 550zł
Cena Superba wzrozsła o 5 tyś :shock:
Zostaw komentarz:
-
-
To jeszcze się pochwalcie na jakie rabaty teraz można liczyć i czy ktoś uzyskał powyżej 15% od cennika?
Zostaw komentarz:
-
-
To dobrze że wszystko się skończyło pozytywnieZamieszczone przez B_A_R_TTrochę czasu już minęło ale dokończę opowieść o swojej przygodzie. Jak mówiłem 8 wyprodukowane, 9 w poznaniu faktura wystawiona 18, a odebrałem 23 grudnia. Zamówienie złożyłem 2 listopada czyli 36 dni między zamówieniem, a produkcją. Co do uszkodzeń to jest ono niewielkie bo rysa ma dokładnie 2 cm długości i 2 mm szerokości i znajduje się na spodzie zderzaka w miejscu które każdy po kilku tygodniach jazdy i tak oskalpuje. Skończyło się na dużej ilości śmiechu i szybkim odbiorze auta. 23 było już w moim garażu
Zostaw komentarz:
-
-
Trochę czasu już minęło ale dokończę opowieść o swojej przygodzie. Jak mówiłem 8 wyprodukowane, 9 w poznaniu faktura wystawiona 18, a odebrałem 23 grudnia. Zamówienie złożyłem 2 listopada czyli 36 dni między zamówieniem, a produkcją. Co do uszkodzeń to jest ono niewielkie bo rysa ma dokładnie 2 cm długości i 2 mm szerokości i znajduje się na spodzie zderzaka w miejscu które każdy po kilku tygodniach jazdy i tak oskalpuje. Skończyło się na dużej ilości śmiechu i szybkim odbiorze auta. 23 było już w moim garażu
Zostaw komentarz:
-
-
Będzie tylko gorzej... Mój dealer potwierdził produkcję w przyszłym tygodniu. To będzie długi styczeń... :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Gratulację. Życzę cierpliwości w oczekiwaniu im bliżej tym dłużej się wydajeZamieszczone przez WM66Zamówiłem dzisiaj O3RS czas oczekiwania max 3 miesiące.
Zostaw komentarz:
-
-
Kolego, pociągiem jest to niemożliwe i wierz mi wiem co piszę. Jeżeli faktycznie dotarł na drugi dzień to transport był ciężarówką i stąd podejrzewam uszkodzenia w kilku autach. Kierowcom się spieszyło. Podaj VIN a wszystko się wyjaśni.Zamieszczone przez B_A_R_TNo i się wszystko wyjaśniło, właśnie wróciłem z salonu. Auto wyprodukowane 8 grudnia i tego dnia zapakowane na pociąg. 9 grudnia było już w Swarzędzu. Niestety panowie przy załadunku uszkodzili przedni zderzak (porysowany dol zderzaka). A
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Wszystkich
W końcu odebrałem samochodzik zamówiony został 28.09.2015 wyprodukowany 12.12.2015 odebrany 30.12.2015
Zostaw komentarz:
-
-
Widziałem jak ładowali na prom nowe Audi R8 w porcie w Emden.Zamieszczone przez B_A_R_TRabat jest do negocjacji, ale podobno około 10 aut im porysowali. Pepiczki się po lawetach kolejowych ścigały. Ciekawe ile takich akcji nie wychodzi na jaw i ilu dilerów tuszuje takie i gorsze uszkodzenia zwijając rabat dla siebie..
R8 idąca bokiem po rampie na prom pięknie rycząca silnikiem wyglądała fajnie
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Napiszę ile ja czekałem na odbiór. Auto zamówione 30 .06. 2015 r. wyprodukowane 14.12.2015r mogłem już odebrać z salonu 22.12 2015r ale zdecydowałem że odbiorę po świętach. czyli reasumując czekałem na S3 20 tygodni.
Zostaw komentarz:
-
-
Bynajmniej nie są to moje przypuszczenia. Taką informację otrzymałem od co najmniej 4 dealerów. Być może inaczej jest w przypadku "standardowych" octavii, które każdy dealer ma na stanie, a inaczej w przypadku modeli bardziej niszowych jak RS, czy Scout. Być może to marketingowa ściema, ale na pewno nie wymyślam sobie takich rzeczy.Zamieszczone przez kecajTo tylko Twoje przypuszczenia i nijak się nie mają do realiów.
Potwierdza to jednak wpis kolegi B_A_R_T z tego wątku z 15 listopada.
Powracając do zamawianego auta, to termin produkcji został dotrzymany. Długo jednak trwał transport i dopiero w środę auto dotarło do Bydgoszczy. Dziś zaczynamy załatwiać papiery.
Zostaw komentarz:
-
-
Rabat jest do negocjacji, ale podobno około 10 aut im porysowali. Pepiczki się po lawetach kolejowych ścigały. Ciekawe ile takich akcji nie wychodzi na jaw i ilu dilerów tuszuje takie i gorsze uszkodzenia zwijając rabat dla siebie.
Czytałem opis z w systemie napisali, że rysy zderzaka i odpryski lakieru. Do wymiany i lakierowania ma być zderzak. W piątek będę miał zdjęcia zrobione na składzie w Polsce i te z serwisu.
Zostaw komentarz:
-
-
B_A_R_T, a jaki rabat dali w zwiazku z tym? Fajne, ze sie przyznali ale i tak ŻENADA
Zostaw komentarz:
-
-
No i się wszystko wyjaśniło, właśnie wróciłem z salonu. Auto wyprodukowane 8 grudnia i tego dnia zapakowane na pociąg. 9 grudnia było już w Swarzędzu. Niestety panowie przy załadunku uszkodzili przedni zderzak (porysowany dol zderzaka). Auto przez to uszkodzenie dopiero dziś wskoczyło jako dostępne dla dealera. Jutro lub w piątek ma być w salonie, jeszcze malowanie zderzaka i odbiór
Mam nadzieję, że najdalej między świętami będzie u mnie w garażu
I kto mówi, że nie ma szan na dostawę do 19 ????
Zostaw komentarz:
-
-
zamówiona w połowie październikaZamieszczone przez eadromKiedy złożyłes zamówienie i w jakiej wersji wziałeś?Zamieszczone przez balandurno i jest autko - jutro odbiór
wersja Ambition + Amazing
1,4 TSI 150 Rok Modelowy 2016 KM no i Bolero II giej generacji kolor Race Blue
Zostaw komentarz:
-
-
No ten który ja mam jest ważny od 1 września do 20 grudnia taka promocja
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: