Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• polrob
    odpowiedział(a)
    kapi,

Ok wiem że jest coś takiego bo też już skorzystałem z dodatkowej gwarancji i przeglądów z uwagi na zakup kolejnej Skody, ale nie rozumiem dlaczego ktoś ten kupon ogranicza jakąś datą jak to wisi w systemie na danej osobie cały czas.
    Ja mam już kolejny kupon na kolejne auto ale nie ma określonej żadnej daty ważności.

Zostaw komentarz:

• kapi
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez polrob
    a co to za kupon który ograniczony jest do 19.12.?
    dla lojalnych klientów

Zostaw komentarz:

• polrob
    odpowiedział(a)
    B_A_R_T,

a co to za kupon który ograniczony jest do 19.12.?

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    Ja nie marudzę. Marzy mi się tylko aby sprzedawca do 19.12 wystawił mi fakturę na to auto. To że nie odbiorę do końca przyszłego tygodnia to wiem, nie pierwsze auto kupuje Chodzi mi tylko o to, że aby wykorzystać kupon promocyjny musi być wystawiona faktura do 19.12.
    A swoja droga od 21 do 27 z Czech do Swarzędza to trochę długo

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez B_A_R_T
    Czemu tak twierdzisz...? Kilka osób w tym wątku pisało już że jest to możliwe i że im się udało.
    Ano już mówię. Mój był wyprodukowany 20.02 (czwartek) i następnego dnia załadowany na pociąg.
    Do Swarzędza dotarł 27.02 a do dilera we wtorek 04.03. Papiery zwyczajowo przychodzą 2 dni po przybyciu samochodu do dilera. Zabawa z bankiem i rejestracją trwała kolejne 3 dni. Stąd - jeżeli zrobili w poniedziałek a pociąg odjeżdża w piątek, to nie ma takiej opcji, żeby się wyrobili na następny piątek na odbiór. Nie ma co narzekać. Czekałeś już tyle czasu, to kolejny tydzień czy dwa już Cię nie zbawią.

Zostaw komentarz:

• Lemur113
    odpowiedział(a)
    W końcu magia świąt będzie także dostarczą :P :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Enriquez
    Nie wyrobią się.
    Czemu tak twierdzisz...? Kilka osób w tym wątku pisało już że jest to możliwe i że im się udało.

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Nie wyrobią się.

Zostaw komentarz:

• Lemur113
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez B_A_R_T
    No dzisiejsza informacja od sprzedawcy, auto wyprodukowane więc czekam na dostawę

Witaj w klubie ja również dziś się dowiedziałem i czekam na przyjazd Ciekawe czy do końca przyszłego tygodnia się wyrobią :P

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    No dzisiejsza informacja od sprzedawcy, auto wyprodukowane więc czekam na dostawę

Zostaw komentarz:

• eadrom
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez balandur
    no i jest autko - jutro odbiór
    Kiedy złożyłes zamówienie i w jakiej wersji wziałeś?

Zostaw komentarz:

• amdp
    odpowiedział(a)
    Witam wszystkich.
    Mam pytanie, ile się teraz czeka na OIII L&K ?

Zostaw komentarz:

• balandur
    odpowiedział(a)
    no i jest autko - jutro odbiór

Zostaw komentarz:

• krzyzakp
    odpowiedział(a)
    balandur, to pogratulowac takiej Pani... U mnie nawet o tym nie wspomnieli, choc była z nimi rozmowa o odkupie mojej O2 przez nich przy odbieraniu O3..

Zostaw komentarz:

• balandur
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Lemur113
    aaa to ja jeszcze nie dorobiłem się takiej karty. :P
    ja dostałem tą zniżkę bo kiedyś miałem skodę - wystarczyło załączyć umowę zakupu slub sprzedaży ew. wyciąg z wydziału komunikacji - miła Pani w salonie sama podpowiedziała.

Zostaw komentarz:

• Lemur113
    odpowiedział(a)
    aaa to ja jeszcze nie dorobiłem się takiej karty. :P

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    O jakim kuponie promocyjnym piszesz? ja zamówiłem rs tsi kombi szary steel skrzynia manual panorama sunset caton amudsen podgrzewane siedzenia podgrzewana szyba pakiet challenge alarm z składanymi kluczykami czerwone dodatki i to chyba wszystko :szeroki_usmiech
    O kuponie lojalnościowym dla stałych klientów skody.

Zostaw komentarz:

• pafi
    odpowiedział(a)
    U mnie było:
    zamówienie 7.10
    produkcja 46 tydzień
    u dilera 27.11

Wszystkie terminy dotrzymane

Zostaw komentarz:

• Lemur113
    odpowiedział(a)
    O jakim kuponie promocyjnym piszesz? ja zamówiłem rs tsi kombi szary steel skrzynia manual panorama sunset caton amudsen podgrzewane siedzenia podgrzewana szyba pakiet challenge alarm z składanymi kluczykami czerwone dodatki i to chyba wszystko :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    Jak masz produkcję 50 tydzień to przy dobrych wiatrach odbierzesz pod choinkę ,Ja mam podobną sytuację i dealer twierdzi że pod choinkę będzie gotowy i do odbioru. Nie wiem czy ktoś zauważył z forumowiczów ale z konfiguracji znikła opcja promocyjny pakiet przeglądów za 1 zł .. . . Mam nadzieję że to nie dotyczy już zamówionych samochodów.
    Pozdrawiam
    No to trzymam kciuki ja mam nadzieję że do 19 będzie w salonie i wystawią fakturę bo to dla mnie ważne do kuponu promocyjnego, pozostałe formalności byle przed 24
    Jaką konfigurację wybrałeś?

Zostaw komentarz:

• balandur
    odpowiedział(a)
    Moja skodzina wyprodukowała się wczoraj więc zobaczymy ile zajmie dotarcie do Rudy Śl.

Zostaw komentarz:

• aenim
    odpowiedział(a)
    Mój pierwszy post ;-)

Zaraz po jeździe testowej tydzień temu zamówiłem Scouta TSI i wstępnie określono produkcję na połowę stycznia, ale może się to zmienić.

Zastanawiam się tylko, czy nie domówić elektrycznie ustawianych foteli z pamięcią, bo dwie osoby będą jeździć, ale nietanio ma to Skoda...

Zostaw komentarz:

• nj
    odpowiedział(a)
    Zamówiłem RS TDI 18.08.2015 i podobno w poniedziałek 30.11 ma być.. Czyli wychodzi 14 tygodni oczekiwania...

Zostaw komentarz:

• marektbg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez mw-geo
    Zamowione 21 pazdziernika, wyprodukowane 20 listopada - jak myslicie długo bedzie szlo ?
    Moja była u dealera równe 7 dni po produkcji - w poniedziałek zjechała z taśmy i za równy tydzień przyjechała do salonu. Odbierałem w połowie października.

Zostaw komentarz:

• Lemur113
    odpowiedział(a)
    Jak masz produkcję 50 tydzień to przy dobrych wiatrach odbierzesz pod choinkę ,Ja mam podobną sytuację i dealer twierdzi że pod choinkę będzie gotowy i do odbioru. Nie wiem czy ktoś zauważył z forumowiczów ale z konfiguracji znikła opcja promocyjny pakiet przeglądów za 1 zł .. . . Mam nadzieję że to nie dotyczy już zamówionych samochodów.
    Pozdrawiam

Zostaw komentarz:

Pracuję...