Zamieszczone przez Tomek85
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Częściowo tutaj opisane http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/...ym-2017/4l86lg
-
-
model 2017 od sierpnia chyba robią, po przerwie wakacyjnej
2 miesiące to mało, ja czekałem ponad 5 więc nie ma co beczeć
PS chrom do tego koloru, moim zdaniem słabo pasuje, zwłaszcza do "sedana". W combi przynajmniej całe ramki chrom dookoła drzwi są. Zastanów się, zobacz jak wyglądają auta kolegów na forum w tym kolorze, to może zmienisz zdanie a kasę wydasz na inne fajne bajery
np. link do auta kolegi Hubee
Zostaw komentarz:
-
-
Tego nie wiem. Jest jakaś duża różnica w modelu 2017?
Zastanawiam sie ile O3 dziennie schodzi z taśmy. Model jest juz 3 lata na rynku a dalej sa bardzo długie terminy realizacji zamówienia.
Zostaw komentarz:
-
-
O3 zamówiona 25 luty, spodziewana produkcja przesunięta z maja na koniec lipca :|
1.4 DSG, Style, Amazing, Canton, kierownica DSG, Maxi-DOT kolorowy, ściemniające lusterka, chrom, drive set up, pakiet simply clever, podgrzewane przednie fotele, Szary Quartz Metalizowany
Zostaw komentarz:
-
-
tyle to ja robię w połowę dnia :PZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie też, kilka jazd + komunia i ~600km oraz pierwszy mandat
Zostaw komentarz:
-
-
ja przez weekend przejechałem ponad 500km kręcąc się tylko wokół komina... i ciągle mało...
Zostaw komentarz:
-
-
panowie... co to jest za auto...
przejechalem 1100 km w majowke :-)
kilka razy nie wytrzymalem niestety i obroty poszly w gore... ale raz czy dwa razy mysle, ze nic nie zepsuje
duzo rzeczy jest do ogarniecia, nawigacja columbusa mnie kilka razy zaskoczyla itd
ale ogolnie... wow
Zostaw komentarz:
-
-
@Chris11
skorczynski na zdjęciu, które przedstawia licznik wersji RS, ma przejechane 10km
instrukcja mówi, że przez pierwsze 1500km nie szaleć :P
więc skorczynski napisał: "szkoda, ze instrukcja mowi o docieraniu", bo chciał by już RSem poszaleć ale jeszcze 1490km musi przejeździć wolno
nikt nie twierdzi, że było źle traktowane
jedni piszą, że z fabryki wyjechało z mała ilością paliwa, co nie było problemem dla skorczynskiego a Enriquez przyczepił się do esiaka, że kupił O3 z chlapaczami
coś jeszcze wyjaśnić? :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
jak zauważysz odpisywałem Enriquez`owi odnośnie "docierania"Zamieszczone przez Chris11Ok... To rozumiem, ale co na tym zdjęciu wskazuje, że auto było "źle" traktowane?
poza tym jedni nawiązują do fotki licznika skorczynskiego a inni do esiaka :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Ok... To rozumiem, ale co na tym zdjęciu wskazuje, że auto było "źle" traktowane?Zamieszczone przez LEMUR_W instrukcji zalecająZamieszczone przez EnriquezJakie docieranie?
- pierwsze 1000km zalecają nie przekraczać 3/4 maksymalnej dozwolonej prędkości obrotowej silnika
- 1000-1500km można pozwolić na wzrost obciążenia silnika do maksymalnej wartości obrotowej
pozostałe
- opony - 500km
- hamulce - 200km
coś jak baterie w laptopach, telefonach - jedni uważają, że nadal trzeba je formatować, inni że przecież nie mają efektu pamięci
Zostaw komentarz:
-
-
Dokładnie. Mi przy odbiorze powiedzieli, że nie muszę jakoś specjalnie na to uwagi zwracac, kiedy spytałem o docieranieZamieszczone przez LEMUR_coś jak baterie w laptopach, telefonach - jedni uważają, że nadal trzeba je formatować, inni że przecież nie mają efektu pamięciZamieszczone przez EnriquezJakie docieranie?
Ale fakt faktem, docieranie to taka normalna jazda - do 4k obrotów
Zostaw komentarz:
-
-
W instrukcji zalecająZamieszczone przez EnriquezJakie docieranie?
- pierwsze 1000km zalecają nie przekraczać 3/4 maksymalnej dozwolonej prędkości obrotowej silnika
- 1000-1500km można pozwolić na wzrost obciążenia silnika do maksymalnej wartości obrotowej
pozostałe
- opony - 500km
- hamulce - 200km
coś jak baterie w laptopach, telefonach - jedni uważają, że nadal trzeba je formatować, inni że przecież nie mają efektu pamięci
Zostaw komentarz:
-
-
Nadal nie ogarniam...Zamieszczone przez EnriquezChlapacze...Zamieszczone przez Chris11Ale co tutaj jest nie tak?
Zostaw komentarz:
-
-
esiak, to teraz trzeba temat dla białej założyć
i........ jazda na majówkę
Zostaw komentarz:
-
-
Chlapacze...Zamieszczone przez Chris11Ale co tutaj jest nie tak?
Zostaw komentarz:
-
-
tak na szybko, o3 już odebrana i w domku...
zamówienie: 29.02.2016
produkcja: 12.04.2016
odbiór: 29.04.2016
Zostaw komentarz:
-
-
A coś Ty zamówił ?Zamieszczone przez EnriquezMój już zrobiony. Czas oczekiwania 146 dni. Jest OK.
Zostaw komentarz:
-
-
Z Superbami jest inaczej niż z Octaviami. Z pewnych względów jest krócej, bo nie jeżdżą pociągami, tylko codziennie lorą. Ale pośpiechu jakiegoś nie ma.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: