Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drzosz
    odpowiedział(a)
    O3 FL Style 1.8 TSI manual + Amazing+ Top-Led+ Ambient wnętrza + Dynamic z czerwonymi dodatkami+ felgi 18'. Zamówione 4 sierpień, ma być w ciągu 2 miesięcy więc zobaczymy. Na razie nie mam informacji, czekam cierpliwie.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Około 2 tygodni.

Zostaw komentarz:

• rafii
    odpowiedział(a)
    To wszystko zależy od transportu. Moja do Poznania przyjechała w tydzień, tam stała 4 dni zanim załatwili wszystkie papiery i do salonu przybyła za 3 dni.
    Między Poznaniem a salonem jest różnie w zależności od lokalizacji salonu i miejsca na lawetach.

Zostaw komentarz:

• Dziaba
    odpowiedział(a)
    Jest postęp! Tydzień temu dostałem info że moje autko idzie do produkcji na 35tydz. macie jakieś doświadczenia ile czasu potrzebują na przewiezienia samochodu i przygotowanie do wydania?

Zostaw komentarz:

• Dziaba
    odpowiedział(a)
    W moim przypadku to elektrycznie ustawiany fotel kierowcy wydłuża termin produkcji. W piątek dzwonił handlowiec ze jeżeli zrezygnuje z tego dodatku to produkcja bedzie na 35 tydzień. To dwa miechy wcześniej. Nie zamawialem DSG, ale jak już wspomniałem wczesniej na automat mógłbym podobno czekać dłużej. Już nic nie kumam.

Zostaw komentarz:

• rafii
    odpowiedział(a)
    Ja zamówiłem 27.03 a odebrałem 25.05 przy zamówieniu był termin 3 m-ce, ale że zamówiłem 1.8 dsg z pełną elektryką i ledami to termin się przyspieszył.
    Po zapytaniu dlaczego tak szybko odpowiedź była taka. Dobrze wyposażone octavie są robione na rynek zachodni i linia jest tak ustawiona. Tańsze wersje muszą czekać.

Zostaw komentarz:

• Dziaba
    odpowiedział(a)
    Dzięki za słowa otuchy

Zostaw komentarz:

• emylpe
    odpowiedział(a)
    To może będziesz miał trochę inne auto, po przerwie technologicznej często są jakieś kosmetyczne zmiany. Oby na plus

Zostaw komentarz:

• Dziaba
    odpowiedział(a)
    Top ledy, oczywiście są. Wiec w tym przypadku to chyba nie o to chodziło. Z przerwą technologiczna tez się liczyłem. Miałem nadzieje że pod koniec sierpnia odbiorę. Przełom października i listopada to był szok. Czekam na info zwrotne od dealera, walczy o przyspieszenie terminu.
    Nabrałem trochę dodatków, czy któreś mogą wpływać na wydłużenie terminu? Handlowiec mówił ze automat może nieco wydłużyć oczekiwanie ale ja zamówiłem 1,8 w manulau.

Zostaw komentarz:

• Wocek84
    odpowiedział(a)
    U mnie Top Ledy przyspieszyły produkcję o 5 tygodni, na odbiór czekałem 2 tygodnie. Z tego co słyszałem w salonie to w lipcu nie produkują bo to czas urlopów.

Zostaw komentarz:

• sethcracow
    odpowiedział(a)
    Dziaba - męcz dealera i powiedz, że odstąpisz od umowy jak nie będzie szybciej. Jakie zamówiłeś światła tylne ? Zmiana na Top Ledy znacznie skraca okres oczekiwania (przynajmniej tak było jeszcze z miesiąc temu).

Zostaw komentarz:

• Dziaba
    odpowiedział(a)
    Zamówiłem wymarzone autko dwa tygodnie temu. Pod koniec ubiegłego tygodnia otrzymałem info że wyprodukują je na 44 tydzień. Jakaś masakra odbiór pewnie będzie jeszcze 2 tyg. później. 6 M-cy oczekiwania to już przegięcie. Do momentu zamówienia, handlowcy w każdym salonie który odwiedziłem mówili praktycznie jednym głosem że realnie czeka się trzy miesiące.

Zostaw komentarz:

• emylpe
    odpowiedział(a)
    Około 3 miesiące.

Zostaw komentarz:

• sethcracow
    odpowiedział(a)
    Ktoś wie jaki jest obecnie czas oczekiwania na O3 po FL ?

Zostaw komentarz:

• lukasz_gon
    odpowiedział(a)
    czy to forum "Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji" to żyje bo od miesiąca nikt tu nic nie pisze

Zostaw komentarz:

• micho_m
    odpowiedział(a)
    Ja zamowiłem 08.11, produkcja 51 tydzien, odbiór 30.12

Zostaw komentarz:

• ganczar777
    odpowiedział(a)
    U mnie autko zamówione 07.02 a odebrane 12.04.2016

Zostaw komentarz:

• lukasz_gon
    odpowiedział(a)
    Widzieliście cennik nowej octavii droższa od modelu terażniejszego roku modelowego o 4000. Skoda w pewnym momencie się przejedzie z tymi cenami

Zostaw komentarz:

• 22Tomaszz
    odpowiedział(a)
    W sprzedaży to już jest
    Produkcja zacznie się jakoś od marca czy kwietnia.

Zostaw komentarz:

• lukasz_gon
    odpowiedział(a)
    Kiedy będzie w sprzedaży Ocatvia III po liftingu

Zostaw komentarz:

• balard12
    odpowiedział(a)
    Moja zamawiana 10.08 - odebrana 27.10.

Zostaw komentarz:

• StachuPa
    odpowiedział(a)
    Więc: wczoraj odebrałem lalunię :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech Skoda Octavia Combi Style 1,8TSI :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech , zamówiona 22 lipca, planowana do produkcji 41 tydzień, wyprodukowana 14 października,18 października pod Poznaniem, 26 w salonie, wczoraj tj. 27 października odebrana.
    Salon Bydgoszcz Bieranowski, sprzedawca p. Piotr, którego gorąco polecam jako sprzedawcę auta, rzeczowy, konkretny odpowiada na maile.

Zostaw komentarz:

• mefjugost@gmail
    odpowiedział(a)
    Lifta zamówiłem 1.8 4x4.

Zostaw komentarz:

• irlandczyk
    odpowiedział(a)
    Ja z kolei zamawiałem 20.06 i odebrałem 29.09

Zostaw komentarz:

• jamaju
    odpowiedział(a)
    Ja zamawiałem combi 14.09 i dostałem wczoraj info że powinno być do odbioru około połowy listopada

Zostaw komentarz:

Pracuję...