No tak lepsze 2,5 miesiąca niż 5, ale tak jak napisał Kamil RS230, może na 230 się czeka dłużej hmmm.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Lukii, No zobaczymy jak to wyjdzie, mówię to co dzisiam mi powiedział diler, że do odbioru będzie do 2 marca, jak do tej pory był słowny ale zobczymy co dalej
No tak lepsze 2,5 miesiąca niż 5, ale tak jak napisał Kamil RS230, może na 230 się czeka dłużej hmmm.
-
-
Mi w Olsztynie podali taki sam czas. Cholera ich wie. Może akurat na RS230 dłużej się czeka.
Zostaw komentarz:
-
-
Jeszcze trochę na placu ASO postoi zanim odbierzesz bo przygotowanie auta do wydania ciut potrwa więc zaokrągliłemZamieszczone przez WM66Lukii, Ja zamawiałem 11 stycznia a odebrać mam do 2 marca, więc nawet nie 2 miesiące u mnie wychodzi.
Tak czy siak sporo szybciej niz u kolegi
Zostaw komentarz:
-
-
Lukii, Ja zamawiałem 11 stycznia a odebrać mam do 2 marca, więc nawet nie 2 miesiące u mnie wychodzi.
Zostaw komentarz:
-
-
No dlatego też się ździwiłem bo u Ciebie wm66 wyjdzie 2,5 miecha pewnie a u Kamila ponad 5 :shock:
Zostaw komentarz:
-
-
Kamil RS230, Ja to jestem ździwiony że Tobie aż taki termin podali
Bóg ich opuścił chyba... Mi powiedział że max teraz czas oczekiwania na RS to 3 miesiące a u Ciebie aż 7 :shock:
ps: a może po 3,5 miesiąca na auto zrobili
i wyszło 7 hehe
Zostaw komentarz:
-
-
Zazdroszczę CiZamieszczone przez WM66amdp, Ejjj ejjj Ty mi tu nie :diabelski_usmiech Wypluj te słowa
hehe A tak serio to też się trochę ździwiłem że w takim tępie to poszło
Bo wyjdzie niecałe 2 miesiące od zamówienia do odbioru
Ale płakać nie będę że tak szybko 
Zostaw komentarz:
-
-
amdp, Ejjj ejjj Ty mi tu nie :diabelski_usmiech Wypluj te słowa
hehe A tak serio to też się trochę ździwiłem że w takim tępie to poszło
Bo wyjdzie niecałe 2 miesiące od zamówienia do odbioru
Ale płakać nie będę że tak szybko
Zostaw komentarz:
-
-
Nadzwyczaj szybka produkcja. Może nie robią Ci RSa tylko golasa :twisted:
Zostaw komentarz:
-
-
No i kolejna dobra wiadość od dilera - Produkcja w dniu dzisiejszym :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Ja czekalem 6 miesiecy, takze produkcja Kamil RS230 mnie nie dziwi. :P
Zostaw komentarz:
-
-
Ja jeszcze odkładam na pierwszą wpłatę także nie przeszkadza mi ten czas realizacji aż tak bardzo
a wpłata 40% jakaś niska nie jest, do tego ubezpieczenie, felgi opony, oklejenie dachu itd.
Zostaw komentarz:
-
-
Ok rozumie.
Tak od czasu do czasu przeglądam allegro i sporo jest RS230 np we Wrocławiu gdzie jest napisane od ręki.
Wiem że może konfiguracja różnić się od tej którą sam robisz ale ja np nie mam cierpliwości i chyba wolałbym z czegoś zrezygnować niż czekać pół roku
Zostaw komentarz:
-
-
Nie nie sprawdzałem powiem Ci szczerze. Tzn wysyłałem maile z prośbą o ofertę to to co dostałem było gorsze niż w Ciechanowie lub porównywalne. Od 10 lat serwisuję w Ciechanowie swoją Octavię i dostałem dobrą ofertę na auto do produkcji. W Olsztynie dostał bym lepszą cenę ale nie miałbym takich dodatków na serwisie itp. A auta nie kupuję na 4 lata a na 7-8 lat.
Zostaw komentarz:
-
-
A tak zupełnie z ciekawości nie sprawdzałeś tych ofert Plichty czy innych z Allegro gdzie masz RS230 od ręki?
Zostaw komentarz:
-
-
Kamil RS230 myślę że scan umowy nikomu nie jest potrzebny
Założysz wątek kiedy już fury będą w domowym garażu i tyle
Zostaw komentarz:
-
-
Liftbacki. Kombi nie potrzebne bo ani ja ani brat nie mamy rodziny.
W załączniku pierwsza strona zamówienia. Podana jest kwota zaliczki 2x 2500 zł. Do tego numer konfiguracji. Proszę wejść i sprawdzić że to RS230 i nie insynuować mi oszustwa lub czegoś w tym stylu.
Większy plik nie chce mi przejść. Jeśli chcecie to wyślę na e-mail.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Tak czy siak ponad 5 miechów to sporo - życzę cierpliwości bo pewnie latem będzie jej potrzeba i to dużo.
Lifty brałeś czy kombi?
Zostaw komentarz:
-
-
Miał być Cupra ale nie kupiony nigdy. Wolę większe auto. Widzę że dalej ktoś ma wątpliwości co do tego że samochody są zamówione jeszcze dziś wstawię skan umowy.Zamieszczone przez kazik4x4Seat sprzedany?Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
[ Dodano: Pon 15 Lut, 16 11:40 ]
Powiedzieli mi że nie wcześniej niż 5 miesięcy. Ale wpiszą wrzesień dla bezpieczeństwa. Tyle się dowiedziałemZamieszczone przez krzyzakpKamil RS230, strasznie dlugi termin oczekiwania, prawie 7miesiecy.. 1,5roku temu, jak mieli problemy to mowili "do pol roku".. Jakies wytlumaczenie czemu az tyle?
Z drugiej bedziesz juz mial MY2017... Z trzeciej nie wiadomo czy do tej pory lift nie wyjdzie, a Tobie zostawia przed lifta
[ Dodano: Pon 15 Lut, 16 11:44 ]
RS230 za niewiele wyższą cenę ma lepsze wyposażenie i szperęZamieszczone przez maro rsEee, lift chyba raczej jeszcze nie... Ale jakby faktycznie wszedł, to pewnie daliby polifta
No i wreszcie ktoś zamówił 230, dziwne w sumie że tak ich mało ludzie biorą - gdybym miał wybór między zwykłą a 230 to nawet bym na zwykłą nie spojrzał (no ale nie miałem).
Jednak to dużo daje
Zostaw komentarz:
-
-
A fakty są następujące:Zamieszczone przez B_A_R_TTrochę czasu już minęło ale dokończę opowieść o swojej przygodzie. Jak mówiłem 8 wyprodukowane, 9 w poznaniu faktura wystawiona 18, a odebrałem 23 grudnia. Zamówienie złożyłem 2 listopada czyli 36 dni między zamówieniem, a produkcją.
Koniec produkcji: 09.12.2015
Wyjazd pociągiem z fabryki: 09.12.2015
Swarzędz: 15.12.2015
Salon: 18.12.2015
I tyle w temacie jak długo jedzie auto.
Zostaw komentarz:
-
-
Seat sprzedany?Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Zostaw komentarz:
-
-
Eee, lift chyba raczej jeszcze nie... Ale jakby faktycznie wszedł, to pewnie daliby polifta
No i wreszcie ktoś zamówił 230, dziwne w sumie że tak ich mało ludzie biorą - gdybym miał wybór między zwykłą a 230 to nawet bym na zwykłą nie spojrzał (no ale nie miałem).
Zostaw komentarz:
-
-
Kamil RS230, strasznie dlugi termin oczekiwania, prawie 7miesiecy.. 1,5roku temu, jak mieli problemy to mowili "do pol roku".. Jakies wytlumaczenie czemu az tyle?
Z drugiej bedziesz juz mial MY2017... Z trzeciej nie wiadomo czy do tej pory lift nie wyjdzie, a Tobie zostawia przed lifta
Zostaw komentarz:
-
-
Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: