Zamieszczone przez Ossa
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
A gdzie tam, pełna olewka...
Już spróbowałem, wybrałem samochód z placu, totalnie coś innego :twisted:, tzn Octa ale 180 stopni inna konfiguracja został tylko DieselJak tylko odbiorę to wrzucę coś do showroomu
Moja O3 2.0 TDI 4x4
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...322195#1322195
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpCzyli by wychodziło ze to zalezne albo od dilera albo od zamowionej konfiguracji, bo maja problem z dostepem do jakis czesc?
Bo patrzac na tempo u yuby123, to ledwo miesiac od zamowienia do dostarczenia go do Poznania..zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
W salonie jak w kalejdoskopie, zadzwonił dealer, że ma dobrą wiadomość i 40 tydzień pojawił się ponownie w fabryce i powinno być wszystko ok... Uff...
Ps. Dokonałem małych zmian w konfiguracji i zminiłem koła z 19 ( wszyscy mi odradzali ) na pakiet challenge, no i w opisie pakiety jest, że zawiera maxi dot kolorowy, pakiet black w sobie coś tam jeszcze innego oraz Pakiet elementów dekoracyjnych challange - nie mogę tego wygooglować co to takiego jest, brał ktoś to ??
Komentarz
-
-
A ja swojej jeszcze nie odebrałem
Zarejestrowałem w poniedziałek miałem odbierać w środę lub czwartek
Tymczasem w środę okazało sie że coś jest nie tak na fakturze, a w czwartek Diler nie mógł (zdarzenie losowe), teraz ja nie mam czasu.
Odbiór przesunięty na 12.08zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
yuby123, Ty i tak jesteś niewiarygodnym szczęściarzem chłopie ! Po 1,5 miesiąca masz auto w salonie :-)
To trzeba mieć "wejścia" ;-)
Wiem, że nie RS ale zawsze :-)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikilooker, na nie-RS ludzie i tak czekają po 4-5 miesięcya przynajmniej czekali, bo jak widać coś się ruszyło (pewnie się ludzie wku.wili i poszli do konkurencji :lol: )
Komentarz
-
-
Witam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?MS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaryAnneWitam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Tylko na co było nas stać. Ja wybrałam czerwony kolor (podobno nietypowa jestem, bo czerwony wybierają raczej faceci, ale co mi tam
), Octavia III Combi Ambition 1,4 TSI 140 KM z pakietem Amazing (bo przycieram często lampy przy cofaniu
), alarmem, gratis dostałam uchwyt na telefon i śmietniczki (ciekawe, czy Pan widział wnętrze mojego autka
), schowek pod roletą (na rysunki w rulonie - też zdziwiłam Pana, bo nikt tego nie zamawia
), podgrzewaną szybą przednią i składanym fotelem przednim, bo często rodzic mi każe coś sobie przewozić
.
MS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FestexxZamieszczone przez MaryAnneWitam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?
Ja czekam od początku maja i jak dobrze pójdzie to przed końcem września odbiorę. Co prawda, wpadła mi przerwa urlopowa, ale uważam, że to już jest długo.
Jak zamawiałem OIIFL, to czekałem równo 2 miesiące, a też wstrzeliłem się w przerwę urlopową.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Ja czekam od początku maja i jak dobrze pójdzie to przed końcem września odbiorę. Co prawda, wpadła mi przerwa urlopowa, ale uważam, że to już jest długo.
Jak dobrze pójdzie to odbiorę na początku listopada, a zatem po 8 miesiącach. nie zamawiałem nic szczególnego:
- Combi Elegance 1,4tsi
- pakiet amazing
- relingi plus chrom
- elektryczną klapę bagażnika
- alarm plus kessey
- canton
- sunset
- kolorowy MaxiDot
- i kilka innych drobnych rzeczy.
Komentarz
-
Komentarz