Zamieszczone przez Ossa
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
A gdzie tam, pełna olewka...
Już spróbowałem, wybrałem samochód z placu, totalnie coś innego :twisted:, tzn Octa ale 180 stopni inna konfiguracja został tylko Diesel Jak tylko odbiorę to wrzucę coś do showroomuMoja O3 2.0 TDI 4x4
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...322195#1322195
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpCzyli by wychodziło ze to zalezne albo od dilera albo od zamowionej konfiguracji, bo maja problem z dostepem do jakis czesc?
Bo patrzac na tempo u yuby123, to ledwo miesiac od zamowienia do dostarczenia go do Poznania..zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
W salonie jak w kalejdoskopie , zadzwonił dealer, że ma dobrą wiadomość i 40 tydzień pojawił się ponownie w fabryce i powinno być wszystko ok... Uff...
Ps. Dokonałem małych zmian w konfiguracji i zminiłem koła z 19 ( wszyscy mi odradzali ) na pakiet challenge, no i w opisie pakiety jest, że zawiera maxi dot kolorowy, pakiet black w sobie coś tam jeszcze innego oraz Pakiet elementów dekoracyjnych challange - nie mogę tego wygooglować co to takiego jest, brał ktoś to ??
Komentarz
-
-
A ja swojej jeszcze nie odebrałem
Zarejestrowałem w poniedziałek miałem odbierać w środę lub czwartek
Tymczasem w środę okazało sie że coś jest nie tak na fakturze, a w czwartek Diler nie mógł (zdarzenie losowe), teraz ja nie mam czasu.
Odbiór przesunięty na 12.08zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
yuby123, Ty i tak jesteś niewiarygodnym szczęściarzem chłopie ! Po 1,5 miesiąca masz auto w salonie :-)
To trzeba mieć "wejścia" ;-)
Wiem, że nie RS ale zawsze :-)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikilooker, na nie-RS ludzie i tak czekają po 4-5 miesięcy a przynajmniej czekali, bo jak widać coś się ruszyło (pewnie się ludzie wku.wili i poszli do konkurencji :lol: )
Komentarz
-
-
Witam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?MS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaryAnneWitam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Tylko na co było nas stać . Ja wybrałam czerwony kolor (podobno nietypowa jestem, bo czerwony wybierają raczej faceci, ale co mi tam ), Octavia III Combi Ambition 1,4 TSI 140 KM z pakietem Amazing (bo przycieram często lampy przy cofaniu ), alarmem, gratis dostałam uchwyt na telefon i śmietniczki (ciekawe, czy Pan widział wnętrze mojego autka ), schowek pod roletą (na rysunki w rulonie - też zdziwiłam Pana, bo nikt tego nie zamawia ), podgrzewaną szybą przednią i składanym fotelem przednim, bo często rodzic mi każe coś sobie przewozić .MS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FestexxZamieszczone przez MaryAnneWitam wszystkich. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Octavią, chociaż narazie mam tylko ją zamówioną, bo w Skodzie mi powiedzieli, że na auta zamówione po 11/08/2014, nie ma jeszcze terminu produkcji. Generalnie w zamówieniu mam wpisane 16 tygodni. A z Waszego doświadczenia wynika, że średnio ile się czeka?
Ja czekam od początku maja i jak dobrze pójdzie to przed końcem września odbiorę. Co prawda, wpadła mi przerwa urlopowa, ale uważam, że to już jest długo.
Jak zamawiałem OIIFL, to czekałem równo 2 miesiące, a też wstrzeliłem się w przerwę urlopową.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Ja czekam od początku maja i jak dobrze pójdzie to przed końcem września odbiorę. Co prawda, wpadła mi przerwa urlopowa, ale uważam, że to już jest długo.
Jak dobrze pójdzie to odbiorę na początku listopada, a zatem po 8 miesiącach. nie zamawiałem nic szczególnego:
- Combi Elegance 1,4tsi
- pakiet amazing
- relingi plus chrom
- elektryczną klapę bagażnika
- alarm plus kessey
- canton
- sunset
- kolorowy MaxiDot
- i kilka innych drobnych rzeczy.
Komentarz
-
Komentarz