No ja znałem datę produkcji chyba dzień po wpłacie zaliczki, ale to jeszcze nic, ponieważ 5 tygodni od dnia złożenia zamówienia:
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Teraz czekamy na prezentację w showroomO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Wprowadzeniem Mirror Link, Nowych silników i poprawy pracy zawieszenia, może jakieś nowe pakiety... Nie wiem . Nie pali mi się na gwałt z zakupem, pogoniłem już moją O2FL i póki co jeżdżę gwiazdą 190 w 2 litrowym Dieslu ale jeśli już mam zakupić to wolę poczekać te dwa trzy miesiące z zamówieniem i mieć już modem MY2016.
Komentarz
-
-
Wczoraj odebrałem auto, zawieszenie jak dla mnie super (na 18" tak komfortowo, że aż dziwnie, no i cicho), hamulce nie pukają, generalnie na dziś żadnych zastrzeżeń.
No i duże propsy dla Danielcia, auto gotowe do odbioru po 6 tyg. od zamówienia, data produkcji znana dzień po wpłacie zaliczki (mimo dość bogatej i niestandardowej konfiguracji), wszystko zgodnie z zamówieniem, kontakt wręcz idealny, cena świetna."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrechulekWprowadzeniem Mirror Link, Nowych silników i poprawy pracy zawieszenia, może jakieś nowe pakiety... Nie wiem .
Nowe silniki mogą wprowadzić w ramach liftingu, a co do zawieszenia, to jeśli Skoda uznałaby to za wadę, to nie powiedzą "poczekamy aż wprowadzimy MYktóryśtam" tylko od razu problem po cichu usunęła.
Przecież nie byłby to powód do chwalenia się, że usunęli usterkę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez algiOdnoszę wrażenie ze właśnie niestandardowe konfigurację lecą od ręki a 1.4 tsi elegance plus kilka dodatków to się czeka i czeka.
Tu widzę termin produkcji od razu a u mnie 3 tyg. i nic nie wiadomo. ..
Komentarz
-
-
Nie paranoja... nie rozumiem tego oburzenia i poniekąd tego czemu tak naprawdę służy to forum. PeRioD jeśli nie wiesz kiedy pojawi się cennik MY2016 to może po prostu się nie wypowiadaj...?? Nie widzę w moim pytaniu ani żadnej paranoi ani dziwnego, zakupu a ściślej rzecz biorąc zamówienia samochodu będę dokonywał najprawdopodobniej w marcu i chciałbym wiedzieć czy już wtedy może będzie dostępny cennik nowego już modelu rocznikowego. Być może ktoś kto zamawiał w poprzednich latach i był w podobnej sytuacji z zamówieniem będzie w stanie udzielić mi odpowiedzi. Wybaczcie za OT.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufoZamieszczone przez krzyzakpAle ma wejsc na produkcje w tym tygodniiu
Grechulek - w tym roku MY2015 weszło jakos w lipcu jak dobrze pamietam.. Wiec nie sadze ze w najblizszym roku juz w marcu wypuszcza MY2016, bo im sie nie oplaca.. To dopiero poczatek roku, wiec warto jeszcze ciagnac MY2015, nie mowiac ze czasem w marcu jeszcze niedobitki z wyprzedazy rocznika 2014 sa
Z innej beczki - ktos realizował vouchery od Skody? Bo wlasnie sie dowiedzialem ze nawet za zimowe opony nie moge nimi zaplacic... Wiec jest to troche paranoja dla mnie... Inna sprawa ze nie chca nawet CB/kamerki podlaczyc bo to ingerencja w elektronike... Przynajemniej tyle mailowo twierdza, widac bedzie trzeba osobiscie sie tam pojawic i wtedy wyjasnic ze wpiecie sie w kabelek od gniazdka zapalniczki to taka ingerencja w elektronike jak podlaczenie rozgaleziacza do zapalniczki...
Komentarz
-
-
Grechulek,
Na pewno w marcu cennika nie będzie, bo jeszcze będzie za wcześnie. Ale spokojnie jak zamówisz w marcu to może odbierzesz już MY 2016.
Ja zamawiałem na początku kwietnia 2013 to nie było nic wiadomo, natomiast jak odbierałem w połowie maja to były już info na temat ewentualnych zmian w cenniku.
Wydaje mi się że nie ma za bardzo sensu czekać pól roku żeby mieć MY2016, tak jak ktoś pisał zmian jakiś szczególnych nie będzie najwyżej kilka opcji wyposażenia się zmieni.jest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
ufo, pytaj, mecz - ja jestem upierdliwy i juz widze ze sprzedawca niektore moje pytania pomija w mailu.. A jako ze tez siedze daleko, to srednio chce mi sie dzwonic i wydawac na to, meczac z nim przez telefon..
20go bede w domu, to wtedy niech sie boi, bo upierdliwy klient nie bedzie sie wahał podjechac 15km i pomeczyc osobiscie
Komentarz
-
Komentarz