Czyli można przyjąć że na rs dalej conajmniej pół roku. Będę zamawiał w grudniu albo rs albo tdi 4x4 dsg,i takie pytanie ,jak rs nie wypali do lipca2015,to na ile wcześniej trzeba (jeżeli można)zmienić zamówienie żeby odebrac 4x4 przed wakacjami.Może ktoś robil podobny myk
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
U mnie mówił tak:
2 tyg przed produkcją blokuje się zmiana
potem produkcja i w zależności czy się wyprodukuje na początku danego tygodnia czy na końcu,
samochód w salonie po 1 lub 2 tygodniach.
U mnie powiedzieli, że:
Jak się zrobi na początku tyg 38 --> salon 39 tydzień
Jak się zrobi na końcu tygodnia 38 --> salon 40 tydzień
Komentarz
-
-
Nowe info od dilera.
Dziś dzwoniła do mnie moja Pani prowadząca i przekazała dobrą nowinę. Mój RS przesunął się z 43 na 42 tydzień. Podobno widnieje przy nim literka "D" która, jak tłumaczyła może jeszcze zrzucić auto na inny termin bliższy lub dalszy. Mówiła jeszcze że w kolejnej fazie pojawia się przy aucie literka "M" co ma niby oznaczać że jeszcze można dokonywać modyfikacji i na końcu przy aucie pojawia się ostatnia literka "P" oznaczająca - potwierdzony i na tym etapie nie można już nic zmienić.
Sam nie wiem co o tym myśleć, skoro mówicie że wasi dealerzy twierdzą co innego.
Acha jak mi jeszcze powiedział kązdy z dealerów ma swojego prowadzącego w SAP więc moze to od nich dużo zależeć, wiadomo jedni się starają mnie, drudzy więcej.
Komentarz
-
-
No to Panowie doczekałem sięKolejny RS na polskich drogach. zamówiony początek marca 2014, produkcja 34 tydz.
Z najważniejszych rzeczy:
RS TDI, liftback, manual
kolor szary metal metalizowany,
pakiet black,
koła 17 standard, ze wzgledu na duże przebiegi i obawę utraty komfortu.
Kolor taki bo jeszcze chyba w naszym kraju takiego nie mana żywo w RS wygląda rewelacyjnie.
Wrażenia z jazdy jak najbardziej satysfakcjonujące.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dj1978No to Panowie doczekałem sięKolejny RS na polskich drogach. zamówiony początek marca 2014, produkcja 34 tydz.
Z najważniejszych rzeczy:
RS TDI, liftback, manual
kolor szary metal metalizowany,
pakiet black,
koła 17 standard, ze wzgledu na duże przebiegi i obawę utraty komfortu.
Kolor taki bo jeszcze chyba w naszym kraju takiego nie mana żywo w RS wygląda rewelacyjnie.
Wrażenia z jazdy jak najbardziej satysfakcjonujące.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Jak by ktos był zainteresowany, to wg informacji mojego sprzedawcy, w nastepnym tygodniu do salonu w Szczecinie, na Struga (Krotoski-Cichy) ma trafic Czarna O3 RS TDI Combi. Oczywiscie dostepna od reki - widac ktos im sie rozmyslilW razie pytan, doistałem specyfikacje na maila, ale mi nie pasowała w paru punktach (waznych dla mnie), wiec jej nie przygarne, bede czekał na swoja (oby do konca roku...). Zainteresowanych zapraszam na PW po wyposazenie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Yanczi, czyli się zgadza - 2 tygodnie przed produkcją, któa trwa chyba przy tym aucie kilka tygodni - jak masz FA i ACC - no i zanim przywiozą też chwila - i mamy min 6 tygodni
Mrożenie 2 tygodnie przed produkcją
Produkcja 2-3 dni
Odbiór auta do 2 tygodni od daty produkcji.
Nie trzeba czekać na żadną przywózkę części. Gdyby auta produkowali tygodniami to nie wiem jak wielka musiałaby być fabryka (chyba wielkości oceanu.) .... sorryDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Komentarz