Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
-
-
namo
-
namo
Leniwiec, oby ktoś kto kupił auto z placu na 19 myślał tak samo jak Ty i przyjechał z nimi do mnie
Komentarz
-
namo
Basik_, nie będzie trzepało, trzepie w dieslu. Jak do Octavia 2 FL Combi z 2.0 TDI 16V BKD wsadzisz koła 19 cali to będzie trzepało, na 18 też będzie trzepało, na 17 mniej, jej zawieszenie jest pod 205/55r16. Mając porównanie dwóch samochodów, czyli O2 FL i O3 RS na kołach 18 to O3 RS jest bardziej komfortowa na tych samych kołach. O3 RS jest pod takie koła przygotowana. Czy 18 czy 19 do ereski to kwestia gustu i +2100 zł, poza trakcją na lepsze 19 nic nie zmieniają.
Komentarz
-
Namo musiałbym sie przejechać taką na 19" i jakby rzeczywiście było ok to pewnie bym kupił :lol: Nie mam bezpośredniego porównania,a tylko opinie ludzi, których przewiozłem i kilku z nich mówi że autko jest dość twarde. Wg mnie jest teraz w sam raz. Pytanie ile by się zmieniło na 19. No i teraz kosztowo wyjdzie dużo więcej niż przy zamówieniu auta. Bo trzeba by też kupić opony.
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez Basik_opinie ludzi, których przewiozłem
Zamieszczone przez Basik_No i teraz kosztowo wyjdzie dużo więcej niż przy zamówieniu auta. Bo trzeba by też kupić opony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez namoMi pełną skórę skrytykował kolega który jeździ 13 letnim punto.
Zamieszczone przez namoCzasem rzucą za 800 EUR na superskoda.com Dodaj tą kategorię do zakładek i zaglądnij czasem. Na moich oczach w tydzień poszło 5 kompletów, nie zdążyłem a teraz nie mam kasy. Opony to jakieś 3000 + 3300 felgi i jest nowy zestaw zajebistości. Oczywiście może do wiosny wpadnie coś z taniej z wtórnego rynku.
Komentarz
-
-
Dzisiaj odbierając samochód w Salonie, co prawda nie RS, ale zadziwiło mnie ile ich stoi na placu i czeka na odbiór.
Okazało się, że przez prawie 2 miesiące Diler nie dostał żadnej sztuki, a teraz wyprodukowali wszystkie "na raz" i podejrzewa że następna fala dostaw będzie za 5-6 miesięcy, więc może być i tak, że czas oczekiwania zależy od tego w której fazie produkcji w Czechach się trafia.
Popytajcie, może się ta "sinusojda" potwierdzi.
Komentarz
-
-
menuna, u mnie to sie nie do konca sprawdza, wg tego co widnieje w systemie, ze moja jest zaplanowana na koniec listopada... Zamowiona na poczatku sierpnia. Moze faktycznie robia co tydzien inne Octavki - bazujac na nadwoziu, skrzyni i silnku.. Ale nie sadze by az co 5-6miechow robili RSki, bo to troche by im mocno bilo po klientach, ze przez pol roku zadnej nowej RS nie wypuszcza...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro rsZauważyłem dziś przez przypadek niepokojącą rzecz w konfiguratorze - brak możliwości zamówienia 19"
Komentarz
-
-
podejrzewam problem z dostępnościąkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Patrzę tak na te 18ki, i coraz bardziej się do nich przekonuję. Na pewno będzie odrobinę bardziej komfortowo niż na 19kach (nie ma cudów, zawsze to pół cm więcej gumy), ewentualne wjazdy i zjazdy z krawężników, których czasem nie da się uniknąć, będą mniej stresujące, wyglądają na sporo lżejsze co ma niby jakieś tam przełożenie na osiągi, no i są jednolicie czarne, co z pakietem black pozwala zrobić fajne dwukolorowe auto - 19 już mają trochę srebrnego. No i to co zostało napisane wcześniej - w razie czego na pewno będzie łatwiej i taniej dokupić."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
Komentarz