Zamieszczone przez crom.de
CENNIK MY2015
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bob_bestGwarancji fabrycznej nie da się przedłużyć jeśli auto jest już sprzedane w ich systemie, można jedynie wykupić to ubezpieczenie. Przynajmniej tak wynika z infomacji które uzyskałem w PL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexMaicroft napisał/a:
perfex, Az dziw bierze ile takich aut sprzedaje sie od reki... wlasnie dla takich co jezdza praca-dom w jednym miescie, jedna trasa, parkuje w tych samych miejscach gdzie stawiaja auta z zamknietymi oczyma
Sprzedawcy generalnie twierdza ze takie nie ida, ale ida... bo CCC oczywiscie mowa o autach z nizszych segmentow. Wyzsze nawet w wersji bida maja klime
Znaczy mówisz o nowych autach bez klimy czy z bezsensownym w tym układzie columbusem?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez MaicroftNowe auta bez klimy, to chodliwy towar
Komentarz
-
-
do dzis drzemie przekonanie ze klima powoduje ciagle problemy ze zdrowiem
To jest dokładnie tak samo ubezpieczasz auto w Skoda Bank czy tam VW Bank. Jednak to ubezpieczenie jest na dokładnym poziomie co fabryczna plus rok funkcjonalności. Znajomemu wymienili w ramach takiej gwarancji w O2 całą jednostkę sterującą tuż przed końcem wygląda, że działa jak należy. Musze poszukać drobnego druku w wolnej chwili.
Komentarz
-
-
Właśnie dostałem świeże odpowiedzi od dealera. Ładnie się porobiło.
"W wersjach modelowych 2015 żeby mieć czujniki z przodu i z tyłu automatycznie dodaje się system Parking Assistant 2,0.
Podgrzewana szyba przednia (750 pln) wymaga domówienia podgrzewanych foteli przednich (800 pln), razem 1 550 pln."
Brak słów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crom.deSzyba chyba była zawsze z fotelami. W Fordzie również.Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsBędę w przyszłym roku (kończy mi się gwarancja w kwietniu 2015) brał takie ubezpieczenie i są 3 pakiety do wyboru (srebrny, złoty i chyba platynowy czy jakoś tak). Jeszcze nie wiem jaki wariant będę brać (na pewno nie najniższy).
Komentarz
-
-
Konfigurator się zmienił, z pakietu Amazing wyleciały czujniki parkowania z przodu, ale można je dokupić. Wniosek z tego taki, że nie ma problemu z ich zamawianiem.
Pytanie więc, co z moim zamówieniem z początku maja, gdzie amazing jeszcze obejmował czujki z przodu. Widzę, że będę musiał dusić dealera.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Konfigurator się zmienił, z pakietu Amazing wyleciały czujniki parkowania z przodu, ale można je dokupić. Wniosek z tego taki, że nie ma problemu z ich zamawianiem.
Pytanie więc, co z moim zamówieniem z początku maja, gdzie amazing jeszcze obejmował czujki z przodu. Widzę, że będę musiał dusić dealera.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
W jakim standardzie? W elegance w standardzie są tylko czujniki tylne. Przednich nie ma. Skoda zakombinowała i tyle. Kombinacja nie jest związana z MY2015. Pojawiło się już kilka cenników obejmujących rok modelowy 2015. W ostatnim czujników nie ma. Co gorsze dealerzy mieli informować klientów, których konfiguracje nie są zamrożone o usunięciu z z ich konfiguracji czujników parkowania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szuW jakim standardzie? W elegance w standardzie są tylko czujniki tylne. Przednich nie ma. Skoda zakombinowała i tyle. Kombinacja nie jest związana z MY2015. Pojawiło się już kilka cenników obejmujących rok modelowy 2015. W ostatnim czujników nie ma. Co gorsze dealerzy mieli informować klientów, których konfiguracje nie są zamrożone o usunięciu z z ich konfiguracji czujników parkowania.
Nie było przednich w standardzie. Przednie były z pakietem Amazing, a teraz są !!
Montowałem w sobotę w serwisie półkę w bagazniku i stały nowe octavie (oklejone) mają czujniki z przodu i z tyłu !!!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Komentarz
-
-
Aktualizowanie konfiguratora po publikacji cennika też nie jest mocną stroną SAP. Przez kilka tygodni konfigurator potrafi być nieaktualny.
Patrz tutaj http://www.skoda-auto.pl/documents/m...t15141402a.pdf
Komentarz
-
-
Widziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Oczywiście dotyczy wersji Elegance !!
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AmixWidziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez AmixWidziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahNie uważasz, że czujniki są bardziej kosztowne niż skrobaczka? Jeśli zamówiłem czujniki i za nie zapłaciłem to mają być. Sprzedawca nie wspominał mi nic o zmianie w wyposażeniu auta z my2015 zamówionego w połowie kwietnia.Wcześniej: F1 1.2 12V 64KM.
Teraz: OIII 1.2TSI 85KM Szary metal, Ambition, Amazing.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prez7Zamieszczone przez ahNie uważasz, że czujniki są bardziej kosztowne niż skrobaczka? Jeśli zamówiłem czujniki i za nie zapłaciłem to mają być. Sprzedawca nie wspominał mi nic o zmianie w wyposażeniu auta z my2015 zamówionego w połowie kwietnia.
Komentarz
-
Komentarz