Zamieszczone przez crom.de
CENNIK MY2015
Zwiń
X
-
To jest dokładnie tak samo ubezpieczasz auto w Skoda Bank czy tam VW Bank. Jednak to ubezpieczenie jest na dokładnym poziomie co fabryczna plus rok funkcjonalności. Znajomemu wymienili w ramach takiej gwarancji w O2 całą jednostkę sterującą tuż przed końcem wygląda, że działa jak należy. Musze poszukać drobnego druku w wolnej chwili.Zamieszczone przez bob_bestGwarancji fabrycznej nie da się przedłużyć jeśli auto jest już sprzedane w ich systemie, można jedynie wykupić to ubezpieczenie. Przynajmniej tak wynika z infomacji które uzyskałem w PL
Komentarz
-
-
Nowe auta bez klimy, to chodliwy towarZamieszczone przez perfexMaicroft napisał/a:
perfex, Az dziw bierze ile takich aut sprzedaje sie od reki... wlasnie dla takich co jezdza praca-dom w jednym miescie, jedna trasa, parkuje w tych samych miejscach gdzie stawiaja auta z zamknietymi oczyma
Sprzedawcy generalnie twierdza ze takie nie ida, ale ida... bo CCC oczywiscie mowa o autach z nizszych segmentow. Wyzsze nawet w wersji bida maja klime
Znaczy mówisz o nowych autach bez klimy czy z bezsensownym w tym układzie columbusem?
Komentarz
-
-
wszystko kwestia ceny. Gdyby bez klimy byl 10 tys taniej to jestem pewny ze by sie sprzedawały.Zamieszczone przez perfexNie wydaje mi się by mógł to być chodliwy towar... Taka OIII bez klimy wydaje mi się raczej niesprzedawalna...Zamieszczone przez MaicroftNowe auta bez klimy, to chodliwy towar
Komentarz
-
-
No jak się nie odgrzybia klimy albo puszcza na full na siebie, a potem wychodzi na skwar 35 stopni to może być problemdo dzis drzemie przekonanie ze klima powoduje ciagle problemy ze zdrowiem
Trzeba też wiedzieć jak się obchodzić z klimą.
Będę w przyszłym roku (kończy mi się gwarancja w kwietniu 2015) brał takie ubezpieczenie i są 3 pakiety do wyboru (srebrny, złoty i chyba platynowy czy jakoś tak). Jeszcze nie wiem jaki wariant będę brać (na pewno nie najniższy). Mam nadzieję, że to jakoś w miarę normalnie funkcjonuje.To jest dokładnie tak samo ubezpieczasz auto w Skoda Bank czy tam VW Bank. Jednak to ubezpieczenie jest na dokładnym poziomie co fabryczna plus rok funkcjonalności. Znajomemu wymienili w ramach takiej gwarancji w O2 całą jednostkę sterującą tuż przed końcem wygląda, że działa jak należy. Musze poszukać drobnego druku w wolnej chwili.
Komentarz
-
-
Właśnie dostałem świeże odpowiedzi od dealera. Ładnie się porobiło.
"W wersjach modelowych 2015 żeby mieć czujniki z przodu i z tyłu automatycznie dodaje się system Parking Assistant 2,0.
Podgrzewana szyba przednia (750 pln) wymaga domówienia podgrzewanych foteli przednich (800 pln), razem 1 550 pln."
Brak słów.
Komentarz
-
-
zgadza sięZamieszczone przez crom.deSzyba chyba była zawsze z fotelami. W Fordzie również.Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Hmm to faktycznie dziwne toto. Tutaj jest tylko kwestia czasu trwania: max 3 lata i 200tkm można dokupić. Nie mogę znaleźć dokładnego tekstu umowy, bedę musiał napisać maila.Zamieszczone przez neoXsBędę w przyszłym roku (kończy mi się gwarancja w kwietniu 2015) brał takie ubezpieczenie i są 3 pakiety do wyboru (srebrny, złoty i chyba platynowy czy jakoś tak). Jeszcze nie wiem jaki wariant będę brać (na pewno nie najniższy).
Komentarz
-
-
Konfigurator się zmienił, z pakietu Amazing wyleciały czujniki parkowania z przodu, ale można je dokupić. Wniosek z tego taki, że nie ma problemu z ich zamawianiem.
Pytanie więc, co z moim zamówieniem z początku maja, gdzie amazing jeszcze obejmował czujki z przodu. Widzę, że będę musiał dusić dealera.
Komentarz
-
-
Wyleciały z pakietu Amazing , bo w wersji Elegance są już w standardzieZamieszczone przez Chris11Konfigurator się zmienił, z pakietu Amazing wyleciały czujniki parkowania z przodu, ale można je dokupić. Wniosek z tego taki, że nie ma problemu z ich zamawianiem.
Pytanie więc, co z moim zamówieniem z początku maja, gdzie amazing jeszcze obejmował czujki z przodu. Widzę, że będę musiał dusić dealera.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
W jakim standardzie? W elegance w standardzie są tylko czujniki tylne. Przednich nie ma. Skoda zakombinowała i tyle. Kombinacja nie jest związana z MY2015. Pojawiło się już kilka cenników obejmujących rok modelowy 2015. W ostatnim czujników nie ma. Co gorsze dealerzy mieli informować klientów, których konfiguracje nie są zamrożone o usunięciu z z ich konfiguracji czujników parkowania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szuW jakim standardzie? W elegance w standardzie są tylko czujniki tylne. Przednich nie ma. Skoda zakombinowała i tyle. Kombinacja nie jest związana z MY2015. Pojawiło się już kilka cenników obejmujących rok modelowy 2015. W ostatnim czujników nie ma. Co gorsze dealerzy mieli informować klientów, których konfiguracje nie są zamrożone o usunięciu z z ich konfiguracji czujników parkowania.
Nie było przednich w standardzie. Przednie były z pakietem Amazing, a teraz są !!
Montowałem w sobotę w serwisie półkę w bagazniku i stały nowe octavie (oklejone) mają czujniki z przodu i z tyłu !!!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Komentarz
-
-
Aktualizowanie konfiguratora po publikacji cennika też nie jest mocną stroną SAP. Przez kilka tygodni konfigurator potrafi być nieaktualny.
Patrz tutaj http://www.skoda-auto.pl/documents/m...t15141402a.pdf
Komentarz
-
-
Widziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Oczywiście dotyczy wersji Elegance !!
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Komentarz
-
-
No ciekawe jak długo jeszcze można się spuszczać nad czymś tak istotnym jak przednie czujniki parkowania...? Jak kiedyś usunie Skoda ze standartu wbudowaną debilnie w klapkę wlewu paliwa skrobaczkę do szyb to będzie z 9 stron oburzonych komentarzy....Zamieszczone przez AmixWidziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Nie pomyliłeś cytatów ?Zamieszczone przez perfexNo ciekawe jak długo jeszcze można się spuszczać nad czymś tak istotnym jak przednie czujniki parkowania...? Jak kiedyś usunie Skoda ze standartu wbudowaną debilnie w klapkę wlewu paliwa skrobaczkę do szyb to będzie z 9 stron oburzonych komentarzy....Zamieszczone przez AmixWidziałem i wiem, że z pakietu Amazing wyrzucili opis o czujnikach z przodu, bo po co opisywać ?. Jest standard.
Nie chce mi się jechać, ale przy okazji zrobię fotki nowych autek z czujnikami z przodu !!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Komentarz
-
-
Dokładnie o to chodzi, skoro były w cenniku i było zapłacone, to powinny być w aucie, ewentualnie jakiś rabat, tytułem zadośćuczynienia. W moim przypadku załapałem się jeszcze, odbieram auto we wtorekZamieszczone przez ahNie uważasz, że czujniki są bardziej kosztowne niż skrobaczka? Jeśli zamówiłem czujniki i za nie zapłaciłem to mają być. Sprzedawca nie wspominał mi nic o zmianie w wyposażeniu auta z my2015 zamówionego w połowie kwietnia.
Wcześniej: F1 1.2 12V 64KM.
Teraz: OIII 1.2TSI 85KM Szary metal, Ambition, Amazing.
Komentarz
-
-
ale zamawiajac auto do produkcji za nic nie placisz. Wplacasz jedynie zaliczkę. Jesli towar nie spelni twoich wymagań mozesz odstąpić od umowy.Zamieszczone przez prez7Dokładnie o to chodzi, skoro były w cenniku i było zapłacone, to powinny być w aucie, ewentualnie jakiś rabat, tytułem zadośćuczynienia. W moim przypadku załapałem się jeszcze, odbieram auto we wtorekZamieszczone przez ahNie uważasz, że czujniki są bardziej kosztowne niż skrobaczka? Jeśli zamówiłem czujniki i za nie zapłaciłem to mają być. Sprzedawca nie wspominał mi nic o zmianie w wyposażeniu auta z my2015 zamówionego w połowie kwietnia.
Komentarz
-
Komentarz