Zamieszczone przez Bandini
Wada fabryczna Octavii 3?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoCrk64, jeżeli walimy po oczach to mamy jakiś powód. Jak by regulacja coś dawała, to byśmy po oczach nie walili.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrzesWroc178cm, fotel ustawiony w najniższym położeniu - lekkie przetarcie
[ Dodano: Sro 23 Mar, 16 22:31 ]
Zamieszczone przez Crk64Moze rozsadniej bylo by stworzyc ankiete na ten temat?
Ja nie wiem, jak to zrobić i nie bardzo mam czas, żeby to rozpracować.
Komentarz
-
-
Jak to mawiał mój kolega pragnąc uzyskać nieco czasu antenowego w grupie - "uwaga piłka".
Zgłosiłem przy okazji wizyty w serwisie związanej z naprawa sprysku reflektora lekkie przetarcie osłony będacej tematem dyskusji. Jakież było moje zdziwienie gdy pan przyjmujący auto zamiast zasłaniać sie tym, ze nie umiem zapinać pasa powiedział, że zrobi zdjęcia i zgłosi sprawę. Spodziewałem sie, że temat dalej potoczy sie już gorzej a tu w dniu dzisiejszym podczas wymiany "czegośtam" w spryskiwaczu na liście czynności znalazła sie wymiana osłony słupka bocznego... Zero problemów, pełny profesjonalizm. Mam wrażenie że nowa osłona jest nieco inna niż była i bardziej "wycięta" ale albo wymienili obydwie albo mam zwidy. Zerknę jeszcze rano jak już minie szokUprzedzając pytania o to gdzie doszło do tego historycznego zdarzenia - Intercars Zakopianka Krakow. Pozdrawiam
Komentarz
-
-
butch, wklej zdjęcie tej nowej osłony to porównamy .
[ Dodano: Sro 30 Mar, 16 08:15 ]
Zamieszczone przez butchprzedzając pytania o to gdzie doszło do tego historycznego zdarzenia - Intercars Zakopianka Krakow.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
butch, koniecznie daj fotę tej nowej osłony. Dobrze by było jak bys numer części miał. I ważne też jest porównanie lewej i prawej. Czy faktycznie wymieniali też prawą (w co wątpię - chyba żeby zatuszować wadę) i czy po wymianie faktycznie jest różnica w materiale i wycięciu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WoshoKoledzy a jak u Was sie mają pompy wody?
Na fejsie ktos miał problem z temperatura w czasie jazdy w 2.0 tdi bodajże i odezwał się gość który pracuje w ASO i od razu zdiagnozował usterkę i powiedział że ten model tak ma i padają po ok 80k.
Ktoś już wymieniał?
Drugi kumpel w 2.0 TDI 150KM jakoś ostatnio przy przebiegu 70tys km zgłaszał ubytki płynu - wymienili pompę.
Ja też w RS TDI na pierwszym przeglądzie (30 tys km) zgłosiłem ubytki płynu + popiskiwanie z okolic rozrządu po nocy - wymienili pompę, pasek, napinacz. Na razie spokój tfu, tfu
W VW jest tak samo - 2 passaty: CC, kombi tdi i w obu pompy poleciały.
Coś kiepsko z tymi pompami...
Komentarz
-
-
Hmmm u mnie jest 130 tys km i miałem już takie przygody szalejąca wskazówka temp. właśnie. Wymieniłem termostat problem wystąpił jeszcze ze 2 razy i narazie jest spokój. Notorycznie ubywa mi płyn i zbiorniczek zrobił się lekko brudny od środka. Czytałem na forum albo pompa albo uszczelka pod głowicą, teraz przy przeglądzie zrobię test na CO2Octavia III RS 2.0 TDI CUPA
Komentarz
-
Komentarz