Pewnie się po prostu przyzwyczaiłeś, wsiądź do jakiegokolwiek czy to diesla czy benzyny wolnossącej i przypomnisz sobie jak hamuje silnik...moje 1,5 praktycznie nie hamuje silnikiem i to nawet jak wyłącza się act. znaczy jakies tam hamowanie jest, jak sie zapnie niski bieg i oroty pojda na 3 tys, ale mimo wszytko efwkt jest slaby.
Co mnie irytuje w mojej O3
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Pita1111 Zobacz wpisPewnie się po prostu przyzwyczaiłeś, wsiądź do jakiegokolwiek czy to diesla czy benzyny wolnossącej i przypomnisz sobie jak hamuje silnik...moje 1,5 praktycznie nie hamuje silnikiem i to nawet jak wyłącza się act. znaczy jakies tam hamowanie jest, jak sie zapnie niski bieg i oroty pojda na 3 tys, ale mimo wszytko efwkt jest slaby.
Komentarz
-
-
Rany, ludzie, jak kupowałem TSI w 2015 roku, to już wtedy w internetach pisali, że TSI słabo hamuje silnikiem. Taka jego uroda. Ma wady i ma zalety. Po co bić pianę na taki jeden temat? Mnie to nie przeszkadza. Przynajmniej jak jadę bez gazu, to jadę i jadę i jadę - za darmooooo!
Mamy drugi słynny chyba wątek - o twardych boczkach....pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
A widzisz. Tyle czytałem zanim kupiłem Octavię i nigdzie o tym nie było Ale nawet jakbym o tym przeczytał to nie zmieniłoby to decyzji z kupnem. Jest to irytujące,ale co zrobić. Częściej tarcze i klocki trzeba będzie robić.
Boczki nie są złe. Zobaczcie niektóre nowe auta. Tam to żenada. Chociażby Suzuki Vitara.
Komentarz
-
Komentarz