Gdy nie będzie chętnych będą większe promocje. Póki co na auta trzeba czekać i pół roku.
Cennik na 2014
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez aerofanZamieszczone przez SweetdreamW którym salonie kupujesz?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SweetdreamZamieszczone przez aerofanZamieszczone przez SweetdreamW którym salonie kupujesz?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem wczoraj RS-a w Poznaniu i ugadałem się ze sprzedawcą że podwyżke na 2014 biorą na siebie. Z tego co wiem to taka ustna umowa też jest wiążąca i mam w d...e tą klauzule w umowie bo to jest chyba standardowa formułka. Odbieram na koniec lutego ,byle nie 29zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedyzaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11A mógłbyś napisać, ile procent udało Ci się urwać?? Pytam, bo najpewniej również będę się fatygował do salonu i chciałbym wiedzieć, na ile plus minus można liczyć.zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedyzaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Primjeśli 1.4 TSI to trochę za dużo... niezła cena...mi wyszło +/- 86000 cennikowo - 11% (upust do zdobycia) = +/- 76000nie wiem co robić. Podoba.mi się ta wersja kolor wyposażenie - nie za dużo nie za mało...
Ps. Kiedy odbierzesz?Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Mój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013....to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013....to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfP.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfZamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013....to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ELM0Zamieszczone przez AlfZamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013....to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez AlfP.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojqbaa ja słyszałem, że jednak wyprzedaż rocznika dla Octavii ma być....tylko nie wiem dokładnie jakie pieniądze.... Trzeba pamiętać, że cały czas aktualna jest zniżka 1900 PLN... więc może się okazać, że np. 5000 PLN obniżki wyprzedażowej może się realnie okazać... w 3100 PLN. Może też być tak, że aktualna promocja będzie sumowała się z upustem wyprzedażowym
`- tego nie wiem.. Ale widzę (obserwując place mijanych w drodze do pracy salonów Skody) że plance się zapełniają... wygląda na to, że się "zbroją" do wyprzedaży rocznika :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez Wojqbaa ja słyszałem, że jednak wyprzedaż rocznika dla Octavii ma być....tylko nie wiem dokładnie jakie pieniądze.... Trzeba pamiętać, że cały czas aktualna jest zniżka 1900 PLN... więc może się okazać, że np. 5000 PLN obniżki wyprzedażowej może się realnie okazać... w 3100 PLN. Może też być tak, że aktualna promocja będzie sumowała się z upustem wyprzedażowym
`- tego nie wiem.. Ale widzę (obserwując place mijanych w drodze do pracy salonów Skody) że plance się zapełniają... wygląda na to, że się "zbroją" do wyprzedaży rocznika :wink:
Komentarz
-
-
ja na swoją czekam od wrzesnia... ma byc pod koniec stycznia :cry:
Jak pytałem o dodatkowy rabat, to odpowiedź była - NIE MA
za to będzie auto produkcja 2014 i rejestracja 2014, za cenę 2013 (tzn bez tej podwyżki 800PLN) plus kod rabatowy ma nadal obowiązywać“It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring
Komentarz
-
Komentarz