Cennik na 2014

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • elektrykprosty
    Rider
    • 2013
    • 311

Gdy nie będzie chętnych będą większe promocje. Póki co na auta trzeba czekać i pół roku.

Komentarz

• Sweetdream
      Ambiente
      • 2013
      • 108

Zamieszczone przez aerofan
      Zamieszczone przez Sweetdream
      W którym salonie kupujesz?
      Mam te same oferty IC Kraków lub Porsche Poznań, więc chyba ten drugi bo ja z okolic.
      Ja w IC Kraków tez miałem taka oferte, nawet mialem przekresloną klauzule o zmianie ceny. Niemniej dostalem info ze albo odbieram w tym roku a lbo w przyszlym po nowych stawkach. :/

Komentarz

• mascotte
        Ambiente
        • 2013
        • 180

Zamieszczone przez aerofan
        W którym salonie kupujesz?
        Mam te same oferty IC Kraków lub Porsche Poznań, więc chyba ten drugi bo ja z okolic.
        Ja w IC Kraków tez miałem taka oferte, nawet mialem przekresloną klauzule o zmianie ceny. Niemniej dostalem info ze albo odbieram w tym roku a lbo w przyszlym po nowych stawkach. :/
        to o kant dupy rozbić ten interes, podam przykład O2 fl Elegance pełne wyposażenie zamawiana październik 2010, dogadana cena upust 15 tyś. PLN z 85 tysi, odbierana połowa kwietnia 2011 i rocznik 2011, cena nie uległa żadnej zmianie, dodatkowo powiem że zadatek na zakup auta też nie był wpłacany, co ciekawe jeszcze ubezpieczenie auta na 2 lata w pakiecie ubezpieczeniowym dealerskim, a dziś tylko rok, czyli idziemy dzisiaj z cenami w górę bez możliwości kupienia auta taniej, tak się dzieje jak jest popyt, dojdzie do tego że ceny dojdą np do cen toyoty Ave. i nie poszalejemy już będą to lata 2015-2016
        Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY

Komentarz

• jamajka
          Classic
          • 2013
          • 35

Ja zamówiłem wczoraj RS-a w Poznaniu i ugadałem się ze sprzedawcą że podwyżke na 2014 biorą na siebie. Z tego co wiem to taka ustna umowa też jest wiążąca i mam w d...e tą klauzule w umowie bo to jest chyba standardowa formułka. Odbieram na koniec lutego ,byle nie 29
          zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback

Komentarz

• Chris11
            RS
            • 2011
            • 1587

A mógłbyś napisać, ile procent udało Ci się urwać?? Pytam, bo najpewniej również będę się fatygował do salonu i chciałbym wiedzieć, na ile plus minus można liczyć.

Komentarz

• jamajka
              Classic
              • 2013
              • 35

Zamieszczone przez Chris11
              A mógłbyś napisać, ile procent udało Ci się urwać?? Pytam, bo najpewniej również będę się fatygował do salonu i chciałbym wiedzieć, na ile plus minus można liczyć.
              ostatecznie wyszło +- 9%. Mam świadomość ,że być może urwałbym troche więcej ale nie chciało mi sie już biegać i wydzwaniać po salonach. Chciałem mieć to szybko z głowy ,żeby jak najszybciej odebrać
              zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback

Komentarz

• radzio69
                Classic
                • 2013
                • 37
                • Octavia III (5E3)
                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

W moim przypadku w Poznaniu wyszło 8%. Podzwoniłem, popytałem u innych i w Krakowie wyszło najtaniej, tj. około 12%. Równe 2,5tys. w kieszeni. Czy było warto sam sobie odpowiedz.

Komentarz

• ELM0
                  Ambiente
                  • 2013
                  • 224

Panowie,
                  A warto za 78000 kupić O3 2013 w combi wersja Ambition z pakietem amazing oraz pakiet chrom, simply clever, lakier metalik, srebrne relingi, stalowa zapasowka, sunset, maxi dot color i trójramienna kierownica?
                  Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz

Komentarz

• Prim
                    L&K
                    • 2013
                    • 1040
                    • Audi

jeśli 1.4 TSI to trochę za dużo... niezła cena...mi wyszło +/- 86000 cennikowo - 11% (upust do zdobycia) = +/- 76000
                    Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

• ELM0
                      Ambiente
                      • 2013
                      • 224

Zamieszczone przez Prim
                      jeśli 1.4 TSI to trochę za dużo... niezła cena...mi wyszło +/- 86000 cennikowo - 11% (upust do zdobycia) = +/- 76000
                      hmmmm nic więcej nie da się urwać nie wiem co robić. Podoba.mi się ta wersja kolor wyposażenie - nie za dużo nie za mało...

Ps. Kiedy odbierzesz?

Komentarz

• Ralfik
                        Ambiente
                        • 2013
                        • 225
                        • Octavia III (5E3)
                        • DADA 1.5 TSI 150 KM

Pomyśl o ledach ,bo ja nie wybrałem i teraz żałuje,O3 nowoczesniej wygląda z nimi.Lepiej z czegoś zrezygnować na rzecz ledów.

Komentarz

• ELM0
                          Ambiente
                          • 2013
                          • 224

Zamieszczone przez Ralfik
                          Pomyśl o ledach ,bo ja nie wybrałem i teraz żałuje,O3 nowoczesniej wygląda z nimi.Lepiej z czegoś zrezygnować na rzecz ledów.
                          Mówisz o tylnych? Też są w tej cenie.

Komentarz

• Ralfik
                            Ambiente
                            • 2013
                            • 225
                            • Octavia III (5E3)
                            • DADA 1.5 TSI 150 KM

Nie, mam na myśli przednie lampy. Za dopłatą około 5 tyś masz ksenony z ledami, tylko to trzeba z kalkulować z jakiej opcji.

Komentarz

• Mihau
                              RS
                              • 2009
                              • 7460
                              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Nie, mam na myśli przednie lampy. Za dopłatą około 5 tyś masz ksenony z ledami, tylko to trzeba z kalkulować z jakiej opcji.
                              Przecież to część pakietu Amazing, który kolega ELM0 wybrał więc o co kaman?
                              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• ELM0
                                Ambiente
                                • 2013
                                • 224

Zamieszczone przez Mihau
                                Za dopłatą około 5 tyś masz ksenony z ledami,
                                Przecież to część pakietu Amazing, który kolega ELM0 wybrał więc o co kaman?
                                w wersji elegance. Ja wyliczałem cene dla ambition...

Komentarz

• Prim
                                  L&K
                                  • 2013
                                  • 1040
                                  • Audi

Mój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
                                  Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

• Ralfik
                                    Ambiente
                                    • 2013
                                    • 225
                                    • Octavia III (5E3)
                                    • DADA 1.5 TSI 150 KM

Z tego co pamiętam w ambiente trzeba dopłacić.

Komentarz

• Alf
                                      Ambiente
                                      • 2013
                                      • 169

Zamieszczone przez Prim
                                      Mój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
                                      Też mam taki plan, ale jak na razie o wyprzedaży rocznika w skodzie cisza...

P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
                                      O3 1,4 TSI 140KM Elegance
                                      Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
                                      Przebieg-ponad 25 000 km ...

Komentarz

• Prim
                                        L&K
                                        • 2013
                                        • 1040
                                        • Audi

Zamieszczone przez Alf
                                        wszystko zależy raczej od daty odbioru... jak odbiorę 30 - 31 to pewnie poczekam do 2.01, jeśli odbiorę 23-24 to pewnie zarejestruje w 2013...

W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...
                                        Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

• ELM0
                                          Ambiente
                                          • 2013
                                          • 224

Zamieszczone przez Alf
                                          Zamieszczone przez Prim

ponoć mają duży limit aut i może być ciężko z wyprzedażą...

Komentarz

• Wojqba
                                            Ambiente
                                            • 2008
                                            • 230

Zamieszczone przez ELM0
                                            Zamieszczone przez Alf
                                            Zamieszczone przez Prim

ponoć mają duży limit aut i może być ciężko z wyprzedażą...
                                            a ja słyszałem, że jednak wyprzedaż rocznika dla Octavii ma być....

Komentarz

• ELM0
                                              Ambiente
                                              • 2013
                                              • 224

Zamieszczone przez Prim
                                              Zamieszczone przez Alf
                                              wszystko zależy raczej od daty odbioru... jak odbiorę 30 - 31 to pewnie poczekam do 2.01, jeśli odbiorę 23-24 to pewnie zarejestruje w 2013...

W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...
                                              właśnie ciekawi mnie jak kto później patrzy przy zakupie na rejestrację....

Komentarz

• Prim
                                                L&K
                                                • 2013
                                                • 1040
                                                • Audi

Zamieszczone przez Wojqba
                                                - będzie, będzie... tylko nie wiem dokładnie jakie pieniądze.... Trzeba pamiętać, że cały czas aktualna jest zniżka 1900 PLN... więc może się okazać, że np. 5000 PLN obniżki wyprzedażowej może się realnie okazać... w 3100 PLN. Może też być tak, że aktualna promocja będzie sumowała się z upustem wyprzedażowym `- tego nie wiem.. Ale widzę (obserwując place mijanych w drodze do pracy salonów Skody) że plance się zapełniają... wygląda na to, że się "zbroją" do wyprzedaży rocznika :wink:
                                                Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

• Wojqba
                                                  Ambiente
                                                  • 2008
                                                  • 230

Zamieszczone przez Prim
                                                  Zamieszczone przez Wojqba
                                                  - będzie, będzie... tylko nie wiem dokładnie jakie pieniądze.... Trzeba pamiętać, że cały czas aktualna jest zniżka 1900 PLN... więc może się okazać, że np. 5000 PLN obniżki wyprzedażowej może się realnie okazać... w 3100 PLN. Może też być tak, że aktualna promocja będzie sumowała się z upustem wyprzedażowym `- tego nie wiem.. Ale widzę (obserwując place mijanych w drodze do pracy salonów Skody) że plance się zapełniają... wygląda na to, że się "zbroją" do wyprzedaży rocznika :wink:
                                                  ale nawet jeżeli będzie to 3100 to i tak warto zaczekać

Komentarz

• Barto79
                                                    Drive
                                                    • 2013
                                                    • 42

ja na swoją czekam od wrzesnia... ma byc pod koniec stycznia :cry:
                                                    Jak pytałem o dodatkowy rabat, to odpowiedź była - NIE MA
                                                    za to będzie auto produkcja 2014 i rejestracja 2014, za cenę 2013 (tzn bez tej podwyżki 800PLN) plus kod rabatowy ma nadal obowiązywać
                                                    “It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
                                                    ― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring

Komentarz

Pracuję...