Gdy nie będzie chętnych będą większe promocje. Póki co na auta trzeba czekać i pół roku.
Cennik na 2014
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez aerofanZamieszczone przez SweetdreamW którym salonie kupujesz?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SweetdreamZamieszczone przez aerofanZamieszczone przez SweetdreamW którym salonie kupujesz?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem wczoraj RS-a w Poznaniu i ugadałem się ze sprzedawcą że podwyżke na 2014 biorą na siebie. Z tego co wiem to taka ustna umowa też jest wiążąca i mam w d...e tą klauzule w umowie bo to jest chyba standardowa formułka. Odbieram na koniec lutego ,byle nie 29zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11A mógłbyś napisać, ile procent udało Ci się urwać?? Pytam, bo najpewniej również będę się fatygował do salonu i chciałbym wiedzieć, na ile plus minus można liczyć.zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Primjeśli 1.4 TSI to trochę za dużo... niezła cena...mi wyszło +/- 86000 cennikowo - 11% (upust do zdobycia) = +/- 76000
Ps. Kiedy odbierzesz?Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Mój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfP.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfZamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ELM0Zamieszczone przez AlfZamieszczone przez PrimMój samochód przyjeżdża jutro do salonu (miał być w piątek, później poniedziałek - będzie jutro).... ale czekam jeszcze na "po świętach" - żeby zafakturować go w cenie wyprzedażowej 2013.... to taka cicha umowa między mną i dealerem. Liczę na 4 - 5k mniej... więc do -11% pewnie jeszcze coś dołożę... tyle już czekam (od połowy września) że 2 tygodnie mnie nie zbawią...
P.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez AlfP.s bedziesz rejestrował samochód już w styczniu?
W sumie ciężko mi powiedzieć czy to będzie miało duże znaczenie przy sprzedaży... nie sądzę...Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojqbaa ja słyszałem, że jednak wyprzedaż rocznika dla Octavii ma być....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez Wojqbaa ja słyszałem, że jednak wyprzedaż rocznika dla Octavii ma być....
Komentarz
-
-
ja na swoją czekam od wrzesnia... ma byc pod koniec stycznia :cry:
Jak pytałem o dodatkowy rabat, to odpowiedź była - NIE MA
za to będzie auto produkcja 2014 i rejestracja 2014, za cenę 2013 (tzn bez tej podwyżki 800PLN) plus kod rabatowy ma nadal obowiązywać“It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring
Komentarz
-
Komentarz