elpolacco, Gratulacje brachu w sumie czemu ma Być Ci lepiej niż nam :szeroki_usmiech
Wycieraczki, a maska
Zwiń
X
-
Wycieraczki, a maska
Hm... czy to normalne, że wycieraczek nie można podnieść jak nie otworzy się maski?
Trochę jestem tym zdziwiony. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
A jak napada śniegu na szybę? zazwyczaj w każdym samochodzie mogłem sobie unieść wycieraczki i wyczyścić szybę, a czasem zdarza się marznący deszcz...
M.Skoda w drodze...
-
-
Zauważyłem, że zostawiają mazaje przy dolnej krawędzi szyby (taki roztarty brud), żeby je dobrze zmyć trzeba wychlapać sporo płynu. Tragedii nie ma, ale trzeba się na spokojnie rozejrzeć za nowymi.
ASO zabija ceną, na All.. są jakieś niemieckie za 1/4 ceny, ale z dodatkowym adapterem (nie lubię takich wynalazków) na ramię T6. Chyba, że poszukam na aukcjach dla Volvo, bo widziałem, że tam T6 to chyba standard.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
no a same pióra wymienić ? tak jak w O2 .. sądzę że patent jet taki sam..
kylo76,
nie jeździłem , cały poprzedniego piątku leżę w łóżku.., cosik mnie zmogło.. :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwsądzę że patent jet taki sam.
możesz się niemile rozczarować :roll:
nie we wszystkich VAGach ten patent działa
niektóre wycieraczki Aero nie dają się wymieniać(wkłady)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Masz gw ,to jedz do serwisu i niech ci ustawią kat natarcia
[ Dodano: Sob 08 Mar, 14 16:56 ]
Zamieszczone przez leszekmwnie jeździłem , cały poprzedniego piątku leżę w łóżku.., cosik mnie zmogło..O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kylo76Zaczęło mazać jakiś miesiąc temu (odebrałem auto w czerwcu 2013), więc raczej zużycie.Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopNie wiem jakie znaczenie ma garażowanie / u nie non stop/,
Komentarz
-
-
jedna sprawa mi się przypomniała. W 2010, 2011 i 2012 na wiosnę jeździłem na mycie auta i zamawiałem jakiś specyfik na szybę który ułatwia wodzie spływanie. W efekcie woda bardzo ładnie spływała i nie trzeba było wycieraczek włączać. Podobno to na kilka miesięcy starcza. Może to jest przyczyna bo nie wierzę, że trafiłem super sztukiPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopmazały po 18kkm, półtora roku, Kylo76 trochę szybko byś je zużył, przyjmując wyjątkowo suchą jesień i zimę :roll:O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
Komentarz