Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Stary nick (korba_O3) stał by w sprzeczności z tym czym będę jeździł mam nadzieje już wkrótce a poza tym zakładałem tu konto prawie 10 lat temu i nie podołałem procesowi odzyskiwania hasła

Komentarz

• Ja zamawiałem na początku października 2021, w zeszłym tygodniu zjechała na plac u dilera. Tak, że tego....
      pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Ja zamawiałem w sierpniu 2021r a jeszcze nie mam daty produkcji. Wszystko zależy jaki silnik wybrałeś i wyposażenie. Ja wybrałem 1.4 PHEV więc czekam. TSI i TDI idą szybciej a na hybrydy trzeba uzbroić się w cierpliwość.
        O3 BLACK by OzA

Komentarz

• A kiedyś pisali, że hybrydy i elektryki idą najszybciej bo mają priorytet...
          pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Ja swoją octavie zamówiłem 31.12. 2021 i do dnia dzisiejszego nie mam wyznaczonego tygodnia produkcji. Czy to normalne? Jedyna wiadomość z kwietnia że dziękują za cierpliwość ale nadal nie można ustalić tyg produkcji... 1.5 style plus drobne dodatki.

Komentarz

• Diler u którego odbierałem też ma sporo niezaplanowanych.
              pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Wczoraj po wizycie u dealera dowiedziałem się że moja octavia właśnie się produkuje. Za ok miesiąc będzie do odbioru. Zamówienie z 31.12. 2021

Komentarz

• Zamówienie 15.02.2022, u delera 24.10.2022. Z poprzednich wpisów sądzę że chyba "szybko". 1.5 kombi style.

Komentarz

• Mozna powiedziec "migusiem" ;]

https://forum.octaviaclub.pl/forum/motoryzacyjne-og%C3%B3lne/nasze-auta-showroom/2708824-moja-b%C5%82%C4%99kitna-duma

Komentarz

• Przy odbiorze pytałem w salonie ile dziś się czeka (11.2022) - na octavie 12 miesięcy, na pozostałe modele krócej.

Komentarz

• Moj Scout zamowiony chyba jakos w marcu 2022, niby od 5 pazdziernika w produkcji i na razie zaginiony w akcji ...

Komentarz

• 2.jpg Mam i ja. Style, Lava Blue 1,5 mHev. Dynamic, Selection, Perseus antracyt 18", szyby dźwiękoszczelne i parę dodatków. Zamówiona na początku maja 2022, w piątek odebrana, gotowa kilka tygodni wcześniej. Fajnie się prezentuje ta czerń w środku łącznie z sufitem
                          Załączone pliki

Komentarz

• Przepraszam, ale źle załączyłem zdjęcia, a nie mogę wyedytować.

Komentarz

• Gratulacje! Niech się jak najlepiej sprawuje!
                              pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Dzięki! Na razie rozkminiam instrukcję obsługi

Komentarz

POWRÓT NA GÓRĘ
                                Pracuję...
                                X