Zamieszczone przez Tomek69
Zobacz wpis
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisZajebiaszczo piękna! Pokaż ją dokładniej w showroomie!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OzA Zobacz wpis@Wojtus81 To jest szary graphite ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtus81 Zobacz wpis
Gdzie ten showroom ...?
Załóż tam nowy temat i masz schemat opisu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpis
Komentarz
-
-
Witam dzisiaj właśnie dotarły do mnie nastepne wiadomości octavia zamowiona w marcu 2021 roku 1,5 dsg ostatnio miałem termin 20 tydzień i dzisiaj właśnie znów się przesunął na 24 tydzień i dalej nikt nic nie wie oraz nic nie można się dowiedzieć to jest jakaś kpina porazka pozdrawiam Tomek
Komentarz
-
-
Witam,
Dołączam się do tematu cierpliwego czekania na nowy samochód. Mój zamówiony we wrześniu 2021, deklaracja dealera, że samochód będzie u mnie w kwietniu/maju 2022. Na chwilę obecną jedyne co mi przekazał to że jest w planach produkcyjnych, tylko nie wiadomo kiedy się wyprodukuje. Jedyne co mi przekazał to że jak zrezygnuję z kamery cofania to będzie szybciej, ale nie wiadomo ile szybciej i że jest problem z produkcją aut wyposażonych w 2.0 benzynę
Komentarz
-
-
Kolega prezez870 wykrakał Mojego taty auto zostało wyprodukowane na początku kwietnia, najpierw był problem z transportem, a w piątek dostał wiadomość, że auto stoi na placu, bo nie ma jakieś wiązki, modułu, coś w ten deseń. Na pytanie kiedy będzie to zrobione i auto przyjedzie do Polski padła odpowiedź"pracujemy nad tym problemem".
Komentarz
-
-
Jak pytałem o Cupre Leona to sytuacja była podobna jak w Skodzie, zresztą z Seatem Leonem było tak samo. Pytałem o Opla Insignie, też rok czekania.
Zależy mi na Kombi z 4x4, a do SUVów nie mogę się przekonać.
Kolega zamówił Kia Stinger w lutym 2022 i wczoraj dostał telefon że jest wyprodukowana.
Komentarz
-
-
Ja mojego Leona zamówiłem na koniec sierpnia, łudziłem się że hybrydy będą priorytetem w produkcji , mi dealer nawet nie podaje daty. Ostatnio jak rozmawialiśmy, to tylko się dowiedziałem że VW wstrzymał przyjmowanie zamówień na hybrydy i będzie tylko produkować już zamówione auta. Dobrze że mam czym jeździć...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Czy to prawda, ze Skoda ma 400k niezrealizowanych zamówień i bedzie sie czekać długo? Przynajmniej według tego tabloidu tak piszą: https://nafakcie.pl/ile-czeka-sie-na...produkcje-aut/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emillo Zobacz wpisZgodnie z tym artykułem, nowy zarząd obiecuje poprawę. Ciekaw jestem jeszcze w jakim stopniu po czerwcu znienią się ceny. Mój dealer zapowiadał że gwarancja ceny obowiązuje do czerwa.
Komentarz
-
-
Ja niestety kończę z octavia w tym tygodniu zamowienie z marca 2021 ,do tej pory nic nie wiedza i jak mu powiedziałem ze juz nie wierze ze przyjdzie w tym roku pokiwal glowa i nie zaprzeczył wiec 2 lata na auto nie będę czekał rezygnuje zamawiam t roca bedzie w sierpniu ,przykro ale teraz skoda to jakaś porazka pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz