Mój zamawiany w marcu zeszłego roku ma już prawie 20 tys km przebiegu a twojego w planie produkcyjnym nie było Bądź co bądź , co kupisz to kupisz ale pochwał się w showroomie nowym nabytkiem
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SQT Zobacz wpis
Kiedy zamawiałeś samochód?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prezes870 Zobacz wpisMój zamawiany w marcu zeszłego roku ma już prawie 20 tys km przebiegu a twojego w planie produkcyjnym nie było Bądź co bądź , co kupisz to kupisz ale pochwał się w showroomie nowym nabytkiempozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nadir07 Zobacz wpisDwa tygodnie temu miała 24 tydzień. Info z dziś - straciła tydzień produkcyjnypozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisciekawe czy moja wejdzie na produkcję, czy też straci szansę. Na dziś mam jakiś status "tydzień zamknięty".
Komentarz
-
-
Moja Cupra ma się wyprodukować w następnym tygodniu, mają fuksa bo już rozważałem alternatywne rozwiązania. Po trzech Octaviach będzie teraz Leon z wtyczką...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisPoczątek października
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SQT Zobacz wpisPanowie a tak swoją drogą. Wy co chwilę dzwonicie do salonu z pytaniem kiedy będzie octavia?
Komentarz
-
-
Ceny napewno pójdą w górę, ostatnio znalazłem ofertę Scauta podobnie skonfigurowanego do tego na którego czekałem. We wrześniu jak zamawiałem miał kosztować 153 tys. zł, teraz na ogłoszeniach nie widziałem taniej niż 180 tys. zł. Teraz nie ma szans kupić nowej O4 poniżej 100 tys brutto. Nawet w podstawowej, nic niemającej wersji.
Odnośnie dzwonienia do dealerów to przyznaję się, dzwoniłem od marca co 2 tygodnie, ale z nic to nie dało, miało nawet efekt odwrotny. Zrezygnowałem z czekania na Scauta i będzie Style w kombi.Ostatnio edytowany przez Emillo; 9996011.
Komentarz
-
-
A mój Leon dzisiaj został wyprodukowany , tak że się cieszę...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrekDK Zobacz wpisA mój Leon dzisiaj został wyprodukowany , tak że się cieszępozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz