Zamieszczone przez Purchawa
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaPiotrek, były dwie wersje. z tego co pamiętam to ta słabsza miała 100KM
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaale i tak uznanie bo jeździłem takim kombolotem i szczerze > muł straszny
Tylko go trzeba dobrze pokrecic, ale wtedy zaczyna sie mocno grzac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
ja ostatnio lecialem w trasie z CRX'em, jeszcze tym kanciatym 3 drzwionym, on zaladowany w 5 osob a ja sam :shock: I generalnie szlismy rowno z przewaga w jego strone - trudno stwierdzic kto mial wiecej kucy, ja wiem ze mialem bardziej rozwiniety instynkt samozachowczy Ale wychodzi na to ze to byla jakas wersja 160KM - chyba byly takie na VTEC'u - a moze sie myle.
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecAle wychodzi na to ze to byla jakas wersja 160KMnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecon zaladowany w 5 osob a ja sam
Purchawa, gratsy..
Tak samo mialem z paskiem.. teoretycznie 150 benznowych vs. moje 90 ropniakowych ale pewnie pasek był zdechły jak kot rozjechany na drodze...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975w kanciastej budzie vtec mial 150 koni
To byl zajebisty gokart i w latach 90tych ciezko bylo na to zawodnika.
Wersja 109KM tez dawala niezle rade."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
no stawialbym na 160KM jednak, bo 5 osobowy balast troche wyrownal wage pojazdow, a szlismy w miare rownom ja cisnalem gdzies na 70% mozliwosci , a on po porstu byl odwazniejszy jesli chodzi o wyprzedzania nocą i mi w koncu odszedl gdzies z przodu
Komentarz
-
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
tak, to taki kanciak. Tamten byl czerwony i jeszcze WTuningowany to mogl miec np super dopale w postaci stozka to dlatego poszedl tak do przodu
Komentarz
-
takie auto juz w wersji 125 km zapieprzalo jak malo co - taki maly gokart - nie pamietam ile to wazylo ale b.malo. Za to w vtecu to juz byla smierc w oczach - tym bardziej ze na poczatku lat 90tych jak tym jezdzilo to nie bylo za wiele aut o takich osiagach.
ciekawe ile kobyl w nim zostalo? (aha vtec mial napis na tej smiesznej szybce na klapie bagaznika i na fotelach)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
to byl taki jak ten ostatni i pierwszy na tym zdjeciu: http://www.phoenixteam.pl/foto/lech7/lech7.20d.jpg
musze w przyszla niedziele zagadac z chlopaki z Hondy , moze to byl ktorys z nich (aczkolwiek lepy nie przypominam sobie), za to wiejskie niebiesko-zielone kieruki :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jabar1975takie auto juz w wersji 125 km zapieprzalo jak malo co - taki maly gokart - nie pamietam ile to wazylo ale b.malo. Za to w vtecu to juz byla smierc w oczach - tym bardziej ze na poczatku lat 90tych jak tym jezdzilo to nie bylo za wiele aut o takich osiagach.
Komentarz
-
-
1.6 aee może to nie jakieś cudo do ścigania ale jakoś z autami do 100 km można probować dziś w tarnowie krakowska długa prosta 4 sygnalizatory na jednym podjechałem kulturka musi być focus sedan 90 km Tdci przedemna nissan 100nx czy cos takiego 90 benzyna wystartowałem powoli dałem odrazu 2 bo szkoda mi opon czeka wymiana a mam prawie slicki patrze chłopaki w palnik ja za nimi nissan mała waga odjechal focusowi na koncu dwójki jestem równo z focusem i go mijam nissana mam przed sobą daje na prawy pas już 3 jade równo z nim na 3/4 gazu dałem w palnik i znikłem następne krzyżówka mam focusa po prawej nissan za nami ostry start ah te me opony focus na 1 dłogość przedmna 2 do konca i na 2 jestem równo z nim 3 uciekam na 4 już mnie nie ma widziałem ostatnio pod dworcem PKP w tarnowie octe czarną kombi z naklejką OCP może z kolegą się poscigamy :lol:
2 Historia to trasa wojnicz tarnów oposzczamy wojnicz przedemna 2 bmwice nie oznaczone z tył jedna na gazie druga taka fajna compact już za miastem długa prosta z 2 km 0 aut takie szczęscie miałem że nie mam potwora pod maska a widze że przycisneli bo aż dym poszedł to docisnołem 2 do konca na 3 wyprzedzam dosyć powoli ale go załatwiłem łysy napalony pan aż się zdenerwowałem dałem 4 i przy 160 załatwiłem compact 6km do tarnowa panowie już jechali spokojnie
Komentarz
-
-
hehe ja mam taki uraz do łysych panów i pań czarne włosy auto męża i myśli że jest bogiem kiedyś się styknołem z panią w bmw 330 nawet nie chciałem próbować stałem spokojnie i czekałem na zielone pani turowała bmw jakby wyścig F1 miała zielone pani tak była napalona że aż jej samochod zgasł kupa smiechu pojechał dałem awaryjki i pa
Komentarz
-
-
lec
volvo v50 d5, rowno od 1 do 160 - nawet na poczatku chyba troche lepiej moj szedl ale jechalem za nim wiec on sam mnie hamowal, potem w miare predkosci bylo coraz bardziej widac roznice - odchodzil mi.... dopiero w domu sprawdzilem ze to ma 180KM ale powiem szczerze ze od niego zero dymku, a nawet jesli nie dusil extremalnie to musial jednak mocniej przycisnac bo widzialem jak zerkal w lusterko czy jeszcze za nim siedze
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodaa wczoraj grupowo sprawdzaliśmy Astre II 1.8 16v (5d) - IMHO baaardzo ładnie chodziło to auto, nie wiem dokladnie jak wyniki, ale ja i karol wygraliśmy
Komentarz
-
Komentarz