2:0 dl a Subaru :twisted: Powiem Wam, że STI ruszające z odcięcia i dymiące przez pierwszy bieg czterema kołami, na których miało na dodatek semi-slicki robi powalające wrażenie :twisted: :shock:
Subru masakrowało Porsche na starcie i później już nic się nie zmieniało - Porsche nie dochodziło.
Napisze tylko w temacie ze moja kolega w M3 zmasakrowal ostatnio STI na wyscigach na 1/4 mili w Łodzi(mialo ponoc 300KM)..Subaru wygladalo jakby jechalo po bulki..Mam filmik jakby ktos chcial Mam andzieje ze nie obraze posiadaczy subaru
ja sie pochwale i odrazu powiem ze to była nie uczciwa walka ale objechałem mecedesa SLK on prowadził przez 15 metrów a potem zaczął chamowac jak zobaczył moja oktawke w lusterku- za szybka przednia mały niebieski koguckik pomół
Napisze tylko w temacie ze moja kolega w M3 zmasakrowal ostatnio STI na wyscigach na 1/4 mili w Łodzi(mialo ponoc 300KM)..Subaru wygladalo jakby jechalo po bulki..Mam filmik jakby ktos chcial Mam andzieje ze nie obraze posiadaczy subaru
Pzdr
To ja chyba pomściłem tamto STI... skilowałem ostatnio M3 e36 :szeroki_usmiech
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
ja sie pochwale i odrazu powiem ze to była nie uczciwa walka ale objechałem mecedesa SLK on prowadził przez 15 metrów a potem zaczął chamowac jak zobaczył moja oktawke w lusterku- za szybka przednia mały niebieski koguckik pomół
Wiesz, że za takie koguciki można dostać co najmniej solidny mandacik ? :diabelski_usmiech jak trafisz na nieoznaczony radiowozik również z takim kogucikiem.
A ja miałem dziwna przygodę z białym BMW... stara [E34] 525td... Było to około północy w poniedziałek na marszałkowskiej... facet chciał zaimponować chyba dziewczynie i ruszył ostro... ale w poniedziałek lało i chyba kiepskie miał opony bo mocno mu buksowały koła :shock: Ja w sumie spokojnie [ale trochę mocniej niz zwykle :twisted: ] zaprzęgłem 75 koników i jak z bicza strzelił [mam całkiem niezłe opony na deszcz] odjechałem bez buksowania i dość sprawnie oddalając sie od białego które próbowało mnie dogonić... Tak próbowało że na czerwonym prawie nie wyhamowało... Kierownik był trochę zły, uwidaczniając to niecenzuralnym gestem:/ No cóz zielone [byliśmy na rondzie koło Rotundy]... On wcisnął i wystrzelił... ja trochę wolniej bo to rondo w końcu... ale za nim docisnąłem i doszedłem go na trójce... potem musiałem docisnąć mocniej bo na środkowym pasie były jakieś roboty... wiec nabrałem dystansu i zjechałem na lewy pas przed BMW [oczywiście w rozsądnej odległości przed autem]... Potem przy bankowym próbował jeszcze wyprzedzać mnie z prawej ale cos mu to nie szło :roll:
Zwycięstwo nad stara 525 cieszy mnie tym bardziej ze miałem komplet pasażerów na pokładzie
pzdr
w warszawie jakis wiekszy popyt na killowanie no i podaż tych do skilowania
czesto bywam w stolicy i mozna sie pościgac, zapewno wiekszosc aut ruszających z buta na światłach to służbowe auta.
generalnie jak wracam do łodzi to kiluje wszystkich tutaj strasznie delikatnie ludziska ruszają. zanim przejadą skrzyżowanko ja jestem na następnych - wiem że to nie kill bo nikt nawet nie stara się mnie dogonic. to tylko moze taki obraz porównawczy dwóch miast.
Jednakże niedawno zaliczyłem pierwszego killa. volvo S40 nie wiem z jakim motorem i w ogóle ale koleś mocno przygazowywał spoglądał na mnie no i gdy było zielone ruszyliśmy równo ale na trójce nie chciało mi sie bawic i pokazałem co to Masters Tuning, w dalszej drodze miał niepowtarzalną okazję podzwiac wlepę OCP.
przez jakies 10 minut nie mogłem pozbyc sie banana na twarzy
nam dzisiaj jak wracalismy z zapiekanek jakis mlody chlopak w starym Accordzie pokazywal kciuk do gory i sie dopytywal co to ma pod maska po tym jak po ruszeniu spod swiatel przy Robo Washu oddaliłem się od wszystkich dość zdecydowanie :szeroki_usmiech
Na WRMP/KoE nówka srebrna STI została zmasakrowana przez civica co miał pod maską ciut ponad 200KM. Fakt że pierwsze 150m było dla STI ale meta dla hondy.
Aż się zdziwiłem.
[ Dodano: Pią 06 Lip, 07 11:11 ]
Mnie zmasakrowała (bo objechanie to za mało powiedziane) 2 razy na światłach w Lublinie jakaś ibiza TDI, 3-drzwiowa, cimnoszara na numerach LU 80***
Komentarz