HEX, ale czym ty sie poruszasz w ogóle :?:
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez szkodaale czym ty sie poruszasz w ogólenasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HEXfirmowa O1 kombi 1.9TDI 130KM.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
z ciekawszych "pomiarow" to dzis zjadl mnie Jaguar S-Type 2.7d. Warunki miejskie, ja na zimnym silniku ale widzac jak sie "dżag" zbiera to nawet duszac do deski nie mialem zadnych szans. Sprawdzajac pozniej jego dane tylko sie w tym upewnilem ;P
Komentarz
-
Przed chwilą z trasy Busko - Kiecle akcja
smigamy sobei kulturalnie 120 scieżka na radyjku czysta i na dupie pojawia sie WRX srebrny (blachy R1 WRX) .. od BUska do samych kielc (50km) w ~25 minut ładna pogon subaru non stop na dupie ale na zakretach miękł kierownik ogolnie cienki :szeroki_usmiech dostał wklepke :diabelski_usmiech od 90konnego dieselka z boxem na dachu 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekPrzed chwilą z trasy Busko - Kiecle akcja
smigamy sobei kulturalnie 120 scieżka na radyjku czysta i na dupie pojawia sie WRX srebrny (blachy R1 WRX) .. od BUska do samych kielc (50km) w ~25 minut ładna pogon subaru non stop na dupie ale na zakretach miękł kierownik ogolnie cienki :szeroki_usmiech dostał wklepke :diabelski_usmiech od 90konnego dieselka z boxem na dachu 8)
ROTFL :lol: :lol: :lol: po przeczytaniu tego poturla sie kazdy kto choc raz prowadzil Octavie na seryjnym zawieszeniu i WRXa :lol: :lol: :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Qulekładna pogon subaru non stop na dupie ale na zakretach miękłnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pafa ja bardzo wierzyłem w subarową grupę i się nie zawiodłem :lol:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja tylko opisuje ze fajnei sie jechalo tak.. a zapewne oszczedzał paliwo .. bo przeciez jakby deptał zrobilby ze mnie wiatrak.. pewnie mu sie nawet nei chcialo ale fajnie było sobie tak pojechac.. widac mu sie nie chciało poprostu.. ja miałem fun i to sie liczy
sie zlewajcie dalej ja sie bawiłem przednio :lol: :P
Komentarz
-
-
a ja jak to zwykle bywa podczas podróży wrocek wawa i odwrotnie coś ciekawego co mi zadek złoi musze spotkać...no i wczoraj też tak było...trafiło na Volvo V70 2.5T.
W każdym razie lekko pod górke i od 100 do 160/170 mnie dziabną jakby powietrze wciągał nosem. Lekko się zdziwiłem, że tak gładko mu poszło. No, ale co tam.
Ile to w końcu ma koni 210? i czas do setki rzędu 8.1? Ciekawe, że te 30KM różnicy to tak dużo się wczoraj wydawało
Komentarz
-
-
wojtasos, cos to dziwne troche bo moim BKD 175/385 spokojnie trzymalem sie za takim i o zadnym wciaganiu nosem nie bylo mowy.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekWczoraj 18:56
Przed chwilą z trasy Busko - Kiecle akcjaZamieszczone przez Jabar1975Wczoraj 21:42
lubie takie akcjeZamieszczone przez pafa ja bardzo wierzyłem w subarową grupę i się nie zawiodłemusrany pracą po same pachy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hEllo)Zamieszczone przez QulekWczoraj 18:56
Przed chwilą z trasy Busko - Kiecle akcjaZamieszczone przez Jabar1975Wczoraj 21:42
lubie takie akcjeZamieszczone przez pafa ja bardzo wierzyłem w subarową grupę i się nie zawiodłemTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hEllo)Jabbar, trochę mnie zawiodłeś... 2h 46 min. to zdecydowanie za długo na reakcję Szybszy
za to Misko byl szybszy (o minute - ale jednak :szeroki_usmiech )nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Nie pamietam kiedy ostatnio probowalem sie z kims z miejsca (spod swiatel).
Dzis sie zdarzylo, aczkowliek bylo to znecanie sie nad slabszym, czyli VW Touareg, prawdopodobnie 3.2 V6 dwiesciecośtam koni - generalnie bez szału.
Wypuscilem go celowo na jakies 4 dlugosci do przodu, od trojki ogien i do ok. 140 km/h pol dlugosci juz bylem przed nim. Nastepnie lekkie przyhamowanie, bo stala policja i od 100 do ok 160 z rolki jakies 4-5 dlugosci dla mnie.
BTW: Zaczelo sie od tego, ze Pana chyba wyrwalem ze snu zimowego jak go wyprzedzilem, co zreszta probowal mi uniemozliwic. Potem wygladalo tak jakby chcial sie koniecznie znalezc przede mną - wiec postanowilem, ze go wyłomoczę jak bedzie okazja... i tak sie stalo...
Przepraszam.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSczyli VW Touareg, prawdopodobnie 3.2 V6 dwiesciecośtam koni - generalnie bez szału.
A ten to jakis optymista musial byc ze wogole sie podjal wyzwanianasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
a jeszcze do wczorajszego powrotu - miedzy wrockiem i oleśnicą spotkałem Octavie I RS...i powiem, że tez byłem miło zaskoczony jak się to zbierało - miałem z nim ciężką przeprawę i ostatecznie również moje 180KM poległo...czy wniosek z tego, że RSka miała wirusa? czy może gorąc mojej zaszkodził? bo odrzucam opcje, że dupa za kółkiem jestem:P
Komentarz
-
Komentarz