a ja wczoraj wieczorem swoją octavką wjechałem w zadek jakiegos pickapa jak szukałem telefonu lezacego na podłodze :cry: Dobrze ze to było tylko lekkie puk i mam do wymiany atrape a koles nie mial ani ryski... w robocie oczywiscie sciema ze auto z naprzeciwka mnie oslepiło i wszyscy " eeee cartel octe rozwalił" :evil:
Witam bedzie w ten weekend prawdopodobnie na 100 % sparing golf III 1.6 75 koni vs Bmw e36 316 bęzyna chciałem zapytać jak oceniacie szanse golfera zaznaczam że bmw jest na felgach 17 225 zaraz po wyścigu dopisze wynik
bedzie w ten weekend prawdopodobnie na 100 % sparing golf III 1.6 75 koni vs Bmw e36 316 bęzyna chciałem zapytać jak oceniacie szanse golfera zaznaczam że bmw jest na felgach 17 225
stary koniecznie napisz jaki wynik bo nie wiem czy bede mogl zasnac do tego momentu - tylko znajdzcie odpowiednio dluga prosta bo zanim sie rozpedza do 120 to juz beda dojezdzac do Krakowa :szeroki_usmiech
nie przesadzaj ten golfer to moj pierwszy samochod i myśle że jest całkiem przyzwoity hm a wracając do tematu mam jakieś szanse z tym bmw ?? czy raczej sobie wogole wyścig odpościc
rozumiem i wiem że ten golf jakims super scigantem nie jest ja mam 75 koni \ na ok 136 nm do setki ok 12.5 sek bmw w katalogu ma ok 12 ale mysle że te felgi go spowolnia ogladałem opony z przyczajki na prakingu i ma kompletnie łyse bedzie słaba trakcja ja mam nowiutkie zimówki sa miękie więc nie spale lacia na bank bmw ma ok 100 koni w seri ale też jest bardzo ciężkie ok 200 kg cięższe od mojego
bastek016, zbieraj siły, szanuj auto do wyścigu i dawaj relację, najlepiej nagraj film - wtedy będzie wszystko wiadomo - do tego czasu jest to wróżenie z fusów - aha i postaraj się uspokoić - tylko to zapewni ci max szans :diabelski_usmiech
stary koniecznie napisz jaki wynik bo nie wiem czy bede mogl zasnac do tego momentu - tylko znajdzcie odpowiednio dluga prosta bo zanim sie rozpedza do 120 to juz beda dojezdzac do Krakowa
hm z tym wiekiem to jest tak że z forum kozystał moj tata dosyć długo ale przestał hm a ze golf ma pod maska jednostke napędowa z gamy skoda braciszkiem jest 1.6 aee praktycznie to samo więc dlatego zadałem takie pytanie
Panowie mam pytanko, ostatnio wyjechałem z krzyżówki i taki pasek 1.8T troche się wlókł więc bez problemu go wziołem.Ale widze że gość się wkurzył bo go jakaś skoda wyprzedziła i zaczyna mnie doganiać kilka razy siedział na samym ogonie droga prosta ,z naprzeciwka nikogo z i w sumie nie bardzo mógł mnie wziąć , oczywiście ja też gazowałem.Raz się prawie zrównał był w połowie octy ale widziałem że niebardzo mógł mnie wziąć, było to gdzieś ok190kmna godz.Troche mnie to dziwi bo wydaje mi się że 1.8T to chyba 150KM i bez problemu powinien mnie łyknąć.Chyba że miał coś zwalone w motorze.Poprawcie mnie jak się myślę o tym silniku 1.8T.
Kilka dni temu jechałem sobie "spokojnie" :wink: na trasie do Poznania... Aż tu nagle zza pleców jak mi nie wyskoczy !! Zobaczyłem tylko napis na tylnej klapie: S8... :|
Miał CB więc musiałem zapytać...
Ja: Co pod maską masz kolego?
On: 4.2 TDI
Ja: A ile to koników?
On: 340...
:shock:
Więcej już nie pytałem i poza "szerokości kolego" nic mi nie pozostało do powiedzenia...
Nastar, s8 w najnowszej budzie jesli tak to był z pakietem s line bo s8 z tego co mi wiadomo to tylko są z silnikiem v10 5.7 i cos koło 500 koni bez turba
Cholera... ekspertem nie jestem... Może benzyna ale wydawało mi się , że koleś mówił coś o TDI... :shock:
Hehehe - a może to już w mojej głowie tak jest, że wszystko co zapitala MUSI mieć TDI... :lol:
Komentarz