ja lubie patrzeć w lusterka jak sporej ilości aut teraz skodzina odchodzi...szczególnie tych z 2,3czerwonymi literkami z tyłu :lol: ja mam wszystkie czarne :lol: siedze teraz w wałbrzychu i tu kupa na maxa nie ma chętnych do ścigania a jak są do golfy3 GTI :shock: ale jeszcze żaden nie dał rady :wink:
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
-
-
no wczoraj wieczorem takie lekkie cóś miałem ... leon , chłopak z laską , już na czerwonym prawie na przejście wjechał , ja sobie na S przełączyłem i nacisnąłem trochę . został bez problemu chociaż jak startowałem byłem z tyłu , ale tak w sumie to nawet nie wiem jaki miał motor , sądzę że tdi bo potem sie wścikał z tyłu ale ja odpóściłem bo maiałem troche opon załadowane i szkoda mi było... . tylko jak to był 90 czy 110 to i tak żaden wyczyn. nie ma sie z kim ścigać w lublinie :evil:
[ Dodano: Wto 23 Paź, 07 11:12 ]
ale chmurkę z tyły zostawiam , nie wiem czy nie za wielką :?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
no mam podjechać do tunera lubelskiego CTV i może coś z tym zrobimy. inna sprawa że założyłem proste końcówki rur i może to być trochę i od tego bo spaliny idą prosto w powietrze...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
lec
leszekmw, Leszku, u mnie tez tak jest = dmucha na wprost i bez kata i jest to po prostu bardziej widoczne
Komentarz
-
bastek016, jak Ci wyścig poszedł :?: Wszyscy żyjemy w niesamowitym napięciu w oczekiwaniu na wynik tej jakże pasjonującej rywalizacji... Napisz coś na ten temat. Odstawiłeś tą beemkę??
P.S. Wynik wyborów był mniej pasjonujący Panowie sorrki :diabelski_usmiech...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Nie wiem co mam myśleć
Witam,
dzisiaj miałem taką sytuację:
mokro na drodze i jechał przedemną nowy Passat w sedanie 2.0 TDI ... skora, xenony, manual itp.
Zobaczyłem, że osobnik jest chętny, aby sprawdzić co potrafi moja szkodzinka
dwójka 20 km/h i passat wystartował, a ja za nim, ale że było ślisko to straciliśmy razem przyczepność ... 60km/h i trzeci bieg(wreście trakcja u mnie i u niego) ja i on i gaz do 120 km/h ja jechałem z gazem w podłodze, ale na przejechane 50 metrów może zbliżyłem się o metr ... jestem zaszokowany tą sytuacją, ponieważ kiedyś sprawdzałem się z takim passatem 2.0 TDI 140 km i nie miałem większych problemów aby go dogonić, a dzisiaj zonk
Mam 150 km i 320 Nm zrobione z ASV by Ali
Nie możliwe chyba żeby to była wersja 170 km, bo dostał bym baty ... a ze 140 km nie miałem 2 miesiące temu problemów ... wiem że koleś jechał na maksa
Pomóżcie mi zrozumieć zaistniałą sytuację
Sory, że taki temat lecz nie wiem co się stało
Fakt faktem nie mam FIMC-a, więc może jak zrobiło się chłodniej to auto dostało dodatkowego powera
Auto było hamowane przy temeraturze na hamownii 28 stopni i IC nie wyrabiał
Pozdrawiam i jeszcze raz sory za tematASV 2005 r.
150/320 Nm
Komentarz
-
-
Proponuję żebyś ponownie pojechał na hamownię i dokonał pomiaru, sytuacja będzie wówczas jasna i klarowna do porównania i odniesienia oraz ewentualnej diagnozy osprzętu.
A poza tym wiesz, że często nie trzeba mieć wcale mocniejszej fury od przeciwnika żeby z nim wygrać :diabelski_usmiech
Temat bardziej mi pasuje do innego działu o wyścigach równoległych na 400 m .... 8)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
miał czerwone I ... faceta zdenerwowałem, bo ruszyłem ostro i odrazu "siadlem" mu na zderzaku i chciał mi dwa razy uciec, lecz jak napisałem nie udało się mu, a ja też nie miałem zapasu ... podejrzewam, że przy większych prędkościach >100 km/h uciekł by mi
Napewno czerwne było I, lecz nie wiedziałem co to oznacza ... dzięki za odpASV 2005 r.
150/320 Nm
Komentarz
-
-
Czerwone I w Passacie = 170KM
Passat jest klocek, a OctaI to jednak inna polka wagowa. Poza tym byle pipa nie ogarnie tej krotkiej skrzyni jak nalezy i roznie moze byc.
Dzisiaj tez jakis bolek 150 konnym najszybszym japem nie chcial mnie wpuscic przed siebie i musialem sie namordowac, bo tory tramwajowe na skrzyzowaniu postanowily zdemolowac algorytm dzialnia map ASR... :lol:
Ale jak na trzecim biegu trakcja sie złapała, to gosciem zamiotło w jednej sekundzie.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz_octaa ze 140 km nie miałem 2 miesiące temu problemów ... wiem że koleś jechał na maksaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
MiKruS, co to jest jap :?: jeep ? bo kurde nie wiem :?
ostatnio objechałem taurega 2,5 tdi ale tym niema sie chyba co chwalić..... ,. kierowca taurega ,zarazem klient aż do mnie zadzwonił że go objechałem jak wóz z gnojem i że się nie spodziewał że tak skoda idzie ale tak jak powiedzaiłem , niema się czym podniecać . ale i to dobre , u nas naprawdę nie ma chętnych do ścigania....O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Ja ostatnio jakieś volvo V40 obleciałem. Najpierw dopóki nie znalazłem trakcji (akurat zmieniłem obuwie na zimowe) to uciekli mi na pół długości, ale jak już się trakcja odnalazła to... podejrzewam jakieś smętne wolnossące 1.8i i w sumie to szkoda wspominać... Ale na next światłach wpadło obok mnie wściekłe A3 2.0 TDI, xenony itp. No bardzo chciał, ale przysnął lekko na starcie i do 120 już miał ze 2 długości straty... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja kilka dni temu wsysłem Audi A3 by Compsport
Oczywiście jechałem Czarnulą i co najlepsze to dwa razy z pod świateł a później an A4 dostała Baty na prędkość
Powiem wam, że 2.5 w Betce robi miazgęŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Komentarz