Zamieszczone przez MisiekWAW
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez MisiekWAWMegane Sport
nawet sie ucieszyłem z tej Meganki wczoraj, bo ostatnio z kumplem się zastanawialiśmy czy bym dał radę :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Wczoraj na trasie od Lomianek do Glinojecka jakas nowa Camry, XLT czy jakos tak. Z chyba bardzo niepocieszonym panem za kierownica, ktory nie mogl zniesc, ze Octavia i to w dieslu powyzej 150km/h tak mu odchodzi. :szeroki_usmiech
I Saab 95 3.0TID za Mlawa...
Juz dawno sie nie spotkalem, ze na niektorych Skoda tak dziala. :lol:
Zamieszczone przez arci9to wpadnij na siódemkę ( tak bliżej Ostródy), tam jeżdzą dwie , czarna i srebrna, zobaczymy czy z nimi dasz radę"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
MisiekWAW, to ja Ci opowiem jeszcze lepsze :szeroki_usmiech
Kumpel w robocie ma Volvo S40 motorek 2.0 turbo,coś koło 200 PS.
I ostatnio złapał się z Mazdą 6-był nie pocieszony,że dostał łomot :lol: :lol: :lol:
A na koniec się zaczął zastanawiać co to może za skrót ...............
MPS :!: :!: :!: :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
miał pecha :szeroki_usmiech słabo wybrał przeciwnika :lol: :wink:
6 są wyraźnie wolniejsze :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez WIELKIBONGOMPSlacze :haha: :haha: :haha:
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAW6 są wyraźnie wolniejsze :zlosnik:
ale mają cztery łapy :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOZamieszczone przez MisiekWAW6 są wyraźnie wolniejsze :zlosnik:
ale mają cztery łapy :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaMisiek Prowadzi - SpierdalaćByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Purchawaarci9 napisał/a:
to wpadnij na siódemkę ( tak bliżej Ostródy), tam jeżdzą dwie , czarna i srebrna, zobaczymy czy z nimi dasz radę
To nie jest smieszne, ale miedzy Olsztynkiem, a Ostroda i dalej do Elblaga na te Meganki trzeba uwazac, bo potrafia brac dwoch klientow na raz.
Ostatnio koleś stracił prawko na 7 gdzieś koło Elbląga (reportaż w TVN Turbo) - 27pkt. a chłopaki jechali...srebrną Octavką :diabelski_usmiech
ale to już O/T sorki
Komentarz
-
-
To jednak ośka.... na tej focie wygląda jakby z 4ech łap startował
FORPSI je Evropská housingová společnost. Nabízí služby webhostingu, serverhostingu, registrace doménových jmen a www stránky na serverech Windows/Linux.
i to mnie zmyliło.
Ale wtopa.. nawet w temacie o Mazdzie Miśka pisze że wygląda jakby z 4 kół startował... nie wiem czemu mnie pop#$%^ i doszedłem do wniosku ze to 4ro łap .. :shock:
Komentarz
-
-
wczoraj, racławicka do żwirek, widzę w oddali tasującego sie czarnego leona II, troszke w palnik lekkie tasowanko i doganiam go akurat przy zwirkach do skretu w prawo w kierunku centrum, staje sobie za nim na pasie do skrętu- CUPRA :? :x no to se polatałem heheheh, pozamiata mna jak siema :szeroki_usmiech, spory ruch ale jakos tak wychodzi że mój pas jedzie szybciej i do skretu w banacha jestem przed nim za mna jakis maruder i cuperka, zielone przedemna tez maruder, ale prawy za chwile wolny no to prowokacyjny PALNIK hehhehe, widze cupra sie miota przyblokowana ale tez wychodzi na prawy , cisne ile sie da :lol: ....coś słabo sie zbliża ale dobra czerwone przy grójeckiej, ja pierwszy za mna cupra, kierownik patrzy na mój znaczek 1.4 na lekko sparszywiałej klapiei minę ma conajmniej dziwną :roll: ..zielone ruszam spokojnie i PALNIK, cupra tez spokojnie i prawy pas odrazu tak co by mnie minąc i wiatraka mi zrobić. :szeroki_usmiech .....odskakuje sporo bo kierownik cupry ewidentnie oszczedza zawieszke na torach ale potem wcale sie masakrycznie nie zbliża....fakt odległośc sie troche zmniejsza ale do swiateł przy MPT mnie nie dochodzi :shock: :shock: ba odległosc nadal pozostaje spora, zwalniam przed skrzyżowaniem , cupra mnie mija i nadrabia podgryzione ego tasowaniem na gazete miedzy autami...odpuszczam ....mi wystarczy ehehhehe.
PS powiedzcie mi ze to łacznik nie ogarniał autka bo juz miałem uknuty plan na zmianę autka a tak to ja nigdy tej "babci" nie sprzedam :lol: :evil:
a moze kierowca sie nie scigał? :wink:
Komentarz
-
-
EŁ, raczej kierownik autka nie ogarniał, albo sie oszczedzał, nie wiem ile masz KM ale raczej nie miałbys do czego startowac , no chyba ze masz ze 280-300 bo tak to rzaczej ciezko by Ci było
ja bez wiekszego cisnienia objezdzam BMW 535 , co zdarzyło mi sie 2 razy ostatniomartig
Leon 1P Cupra+ 280KM
Komentarz
-
-
ale 535 co?
bo 535d ma 6.4 do setki i powiniennes z nim isc rowno seryjnie a 540i (nie ma benzyny 535 w obecnej budzie http://www.bmw.pl/produkty/samochody...echniczne.html) ma 6.1 do setki i w serii mogles miec ciezko a teraz nie powinno byc problemu przy dobrej nawierzchniTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
z tego co wyprawiał wcześniej to raczej nie należał do oszczedzajacych sie kierowników :szeroki_usmiech , 280-300? , mysle ze na seryjną cupre 240KM potrzeba troszke mniej, fakt ze nie było takiego klasycznego pojedynku ze startu zatrzymanego bo pewnie bym dostał łomot, ale zdziwiło mnie troszke bo myslałem ze zrobi ze mnie wiatrak bo po coś ten pas odrazu po starcie zmienił hehe :lol: ale miejmy nadzieje ze cupra to szybkie auto czego sobie bardzo życzę :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁale miejmy nadzieje ze cupra to szybkie auto czego sobie bardzo życzę :szeroki_usmiechk ale dla mnie wrażenia zza kółka były delikatnie mówiąc takie sobie :roll: a jak wyjąłem stoper to wychodziło że jedzie :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 12 Lis, 08 18:35 ]
Zamieszczone przez martigszybka jak na oskeTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWjak juz się uda ruszyc to auto jest szybkie :lol:
I uda się znaleźć trójkę :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
Komentarz