Mnie tylko chodziło o prędkości z jakimi "killujecie" innych zawodników na drogach. Z tytułu wątku wynika, że chodzi o 400 m, a taki dystans nie pozwala na osiągnięcie ... no nie wiem ... 160-180 km/h, a tu kolega wyskakuje że mu się skrzynia kończy.
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
taki dystans pozwala na osiągnięcie na pewno ponad 200km/h
a w tytule wątku to widzę "...i nie tylko przygody równoległe" :szeroki_usmiech
kilujesz dokąd nie skilujesz albo zostaniesz skilowany :twisted: i nic nie wyskakuje tylko jak mówie, że się kończy to się kończy :szeroki_usmiech :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodataki dystans pozwala na osiągnięcie na pewno ponad 200km/h
Zamieszczone przez szkodaw tytule wątku to widzę "...i nie tylko przygody równoległe" :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez szkodakilujesz dokąd nie skilujesz albo zostaniesz skilowany :twisted: i nic nie wyskakuje tylko jak mówie, że się kończy to się kończy :szeroki_usmiech :lol:
Widać nie zrozumiałem reguł gry i odpadałem przed metą :lol:Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothO tyle Maryny też wolno?
Zamieszczone przez MorgothAha, to już chyba wiem skąd te miny pacanów w jakiś "podrasowanych" furach, dociążonych wiejskim tuningiem i tonami spojlerów, gdy po "przygodzie równoległej" na krótkim dystansie, ja zdejmowałem nogę z gazu, a oni gnali jak idioci dalej.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodataki dystans pozwala na osiągnięcie na pewno ponad 200km/h
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodaw tytule wątku to widzę "...i nie tylko przygody równoległe" :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodakilujesz dokąd nie skilujesz albo zostaniesz skilowany :twisted: i nic nie wyskakuje tylko jak mówie, że się kończy to się kończy :szeroki_usmiech :lol:
Widać nie zrozumiałem reguł gry i odpadałem przed metą :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothO tyle Maryny też wolno?
Zamieszczone przez szkodajak traktujesz to jako przygodę równoległą to czemu nieIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWo przypadkach nieuleczalnych nie rozmawiamy, normalny człowiek widzi kiedy drugi odpuściłsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
albo taka, że jak widzę że zrobiłem gościowi z dupy jesień średniowiecza i w ogóle nie wieadomo po co się spinał to w wrzucam 6tkę i poruszam się dalej majestatycznie :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodazawsze możesz to traktować jako zwycięstwo moralne :lol:
Zamieszczone przez MisiekWAWw 1.4TSI nie grozi Ci taka prędkośc na tym dystansieZamieszczone przez MisiekWAWO tyle Maryny też wolno?
możesz spróbować :twisted:
Nie żebym narzekał, ale na znanych mi forach userzy są informowani przez wycinającego na PW, z podaniem powodu.
Zamieszczone przez MisiekWAWprzypadkach nieuleczalnych nie rozmawiamy, normalny człowiek widzi kiedy drugi odpuściłMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothTak też traktuję te Wasze opisy, że ktoś jakąś tam bryką (np. BMW 730, Porsche) dostał na drodze, albo "prawie" dostał. On wie, że ma lepszą brykę i niczego nie musi udowadniać, jak niektórzy
A już najciekawiej jest z takimi co to założyli kupę dodatków spojleropodobnych.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothWłaśnie ktoś mi wyciął posty w innym wątku, to nawet nie będę próbował.
Nie żebym narzekał, ale na znanych mi forach userzy są informowani przez wycinającego na PW, z podaniem powodu.
po co zabierasz głos w tym wątku natomiast nie wiem, tzn. mogę się domyślać, ale nie polecam kontynuowania tego jątrzenia tutaj, wozisz rodzinę z punktu A do B i to Cię cieszy i
Zamieszczone przez MorgothTak też traktuję te Wasze opisy, że ktoś jakąś tam bryką (np. BMW 730, Porsche) dostał na drodze, albo "prawie" dostał. On wie, że ma lepszą brykę i niczego nie musi udowadniać, jak niektórzy :roll:
ale ok, już nie odpowiadaj plizzzzzzz, zajmij się lepiej tą Maryną :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ok, dość pierdół, na świeżo:
niemiecka autostrada i fajne spotkanie ze statecznym panem z jajamiw Audi A6 3.0 TDI 240KM Quattro Tiptronic
machnąłem go gdzieś tam z marszu no i oczywiście widzę, że napinka i leci za mną :szeroki_usmiech
z początku pomyślałem, że jakiś burak, który nie da się wyprzedzić skodzie, no ale z drugiej strony kto by się nie chciał spróbować skoro są chętne obie strony
więc jedzie za mną i widzę, że jest szybszy, ale nie na tyle, żeby łyknąć swobodnie zwłaszcza, że nie ma ku temu warunków niestety, ciśniemy, 5-6 takich prób, ale ciągle nie ma możliwości bezpośredniego porównania, w końcu prawie jest
ja na pole position, pan (55+) za mną, dopiero teraz widzę go dokładnie, a przed nami dłuuuuuuga prosta i 2 pasy
zielone i tu popełniam błądbo ruszam normalnie chcąc mieć go z boku i przyłożyć dopiero od 2, pan ciśnie niemiłosiernie od początku
mam go po lewej i oczywiście zaczyna mnie przechodzić, ale jestem hepi bo to nie jest żaden wiatrak, tylko po prostu przechodzi dość stateczniejest pierwszy, trudno mi to ocenić ale myślę, że do tych 160 dostaję łomot tak na jakieś 1-1,5 długości max, spotykamy się na następnych światłach, wymiana uprzejmości i informacji
, audi niedłubane oczywiście ("na razie", jak to pan ujął
) :kciukgora pan zaskoczony, ja zadowolony, obaj uradowani i tyle
fajnie, bo myślałem, że na 17 będą potężne problemy, jednak okazuje się, że ewentualne zamulenie równoważy potężna ilość trakcjisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaspotykamy się na następnych światłach:diabelski_usmiech Ale skoda całkiem zacnie się odpycha. Kiedyś kumpel Mazdą MX-3 1.8 V6 ustawił się do takie A6 (powód = fajna kierowniczka) goniliśmy zdrowo ale panienka sprzedała nam taki łomot że łooo matko :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodanie polecam kontynuowania tego jątrzenia tutaj, wozisz rodzinę z punktu A do B i to Cię cieszy i
Aha, gdzie masz światła na Autobahnie?Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
my wczoraj z przemkiem345 troche poszalelismy co wprawda nie ze startu równoległego tylko ja za nim i powiem ze ledwo ledwo i mie udało go wyprzedzic przemek ma w swoim tdi cos ponad 160 km. na moje usprawiedlwienie że trwało to tak długo to pogoda padał deszcz i an 3 mi jeszcze asr mrygał. ale było ciekawieBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaNo nie :wink:
Tak z nowości to złoiłem podobnego gościa do do tego z tej A6, tyle że nowym Mondkiem na niemieckich blachach :P Nie wiem co tam było ale beżowa suka w wersji "lajt" (akurat niemiałem koła zapasowego :diabelski_usmiech ) objechała go ze 2 razy, taka radość mi to sprawiło że zamiast zjechać do domu pociągnąłem dalej na Mikołów żeby 3 raz mu doj...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothPo pierwsze nie jątrzę, tylko staram się zgłębić temat. Po drugie rodzina sama się wozi, ja mam auto dla siebie w weekendy i wtedy muszę się czasem wyszaleć ... chociaż raczej nie tak jak Wy
Aha, gdzie masz światła na Autobahnie?
--------------------
Dzisiejsza przygoda: znów udało mi się skopać Saab'a Aero 9-3 TTiD :szeroki_usmiech Nie było miażdżącej przewagi, ale od świateł do świateł agresywnie jeżdżący pan z Saaba dostawał kilka ładnych długościMinę miał nietęgą, chyba głównie dlatego że w aucie wiozłem trochę towaru, między innymi 2-metrową drabinę :diabelski_usmiech
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Jedziemy sobie kulturalnie 75km/h oczekując na możliwość wyprzedzenia busa, pan sceniciem się wychyla to ja za nim mówię łyknę go od razu 4bieg zapięty but w podłodze widzę pan nie odpuszcza ale niestety 1.9DTi nie dało radypóźniej trochę na dupie siedział ale stopniowo zaczynał znikać
. Innym razem ładnie z górki bujnąłem się patrz pan X6 za uniakiem się męczy myślę wyprzedzi, a ten nic to cóż zostało lewy pas i but tuż przed ciągła linią, chwilę później na podwójnej ciągłej w lusterku widzę X6 rusza w pościg niestety nie udało się już mu się dogonić
. Dziś passat b4 tdi niestety nie wiem jaka moc ale pewnie 90KM, przede mną ja 3bieg 2tys i widzę on but mówię sprawdzę czy będzie odchodził na moje szczęście to ja musiałem odpuszczać
Komentarz
-
Komentarz